- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.741
aaa harikaymış çünkü çok güzel modeller buldum orda normal günlük kendime çizme falan da baktım daHaha tam adamına denk geldin. 2 gün önce sipariş verdim daha, gönül rahatlığıyla sipariş vereblisin. Çok prof, çalışıolar
Evet evet ne arasan var zizigo da bir de avea hattın varsa yüzde 15 indirim oluyor, ben de 2 gün önce yağmur çizmesi almıştım bugün geldiaaa harikaymış çünkü çok güzel modeller buldum orda normal günlük kendime çizme falan da baktım da
tam onlara bakıyodum ben de hangisinden aldın canım ? çabuk da geliyoEvet evet ne arasan var zizigo da bir de avea hattın varsa yüzde 15 indirim oluyor, ben de 2 gün önce yağmur çizmesi almıştım bugün geldi
tam onlara bakıyodum ben de hangisinden aldın canım ? çabuk da geliyo
Canım ben son 3 ay kala bakmay başlayacağımmerhaba kızlar gelinlik siparişini ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz ben daha model beğenmedim erken gibi geliyor bana çeyizime alacaklarımı düşünüyüm gelinliğimi çok zor bu işler
teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm şubat gibi bakarım diye acele etmek istemiyorum, nişanlımla mobilya bakıyoruz zaten arkadaşlar bak dedikce benim kafam karıştıCanım ben son 3 ay kala bakmay başlayacağım
Kızlar bu arada gelin ayakkabılarınıza karar verdiniz mi? Biliyorsunuz gelinlik provalarına gitmeden ayakkabılarınız hazır olmalı yani en az 3 ay öncesinden, bir de ayakkabılarınızı özel yaptıracaksanız en az 1.5 ay önce de ayakkabı siparişi veriyor olmanız lazım :) benim ki kesinleşti bile, 1 aya kalmadan siparişi veriyor olacağım :) markası studio rain ve ben pembe rengii seçtim :) nasıl buldunuz?Eki Görüntüle 1298722 Eki Görüntüle 1298723 nasıl buldunuz?
teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm şubat gibi bakarım diye acele etmek istemiyorum, nişanlımla mobilya bakıyoruz zaten arkadaşlar bak dedikce benim kafam karıştı
model güzel gerçekten ben de beğendim canım güle güle kullanben de bakındım şimdi biraz inci de beğendim bi model belki alırım o da tam kafamdaki gibi bişey
Cok guzelmis peki bu ayaklari agritmaz miymis? Bir de fiyati ne kadar?Kızlar bu arada gelin ayakkabılarınıza karar verdiniz mi? Biliyorsunuz gelinlik provalarına gitmeden ayakkabılarınız hazır olmalı yani en az 3 ay öncesinden, bir de ayakkabılarınızı özel yaptıracaksanız en az 1.5 ay önce de ayakkabı siparişi veriyor olmanız lazım :) benim ki kesinleşti bile, 1 aya kalmadan siparişi veriyor olacağım :) markası studio rain ve ben pembe rengii seçtim :) nasıl buldunuz?Eki Görüntüle 1298722 Eki Görüntüle 1298723 nasıl buldunuz?
benim kafamda da model var ama fiyatta çok önemli benim için nişanlımı zorda bırakmak istemiyorum inş uygun fiyata diktirebilirimmerhaba :) ben de aralıkta netleştirip dikime vericem. istediğim model falan belli zaten. sadece dikimi güzel olan bir yer bulmak kaldı :)
benim kafamda da model var ama fiyatta çok önemli benim için nişanlımı zorda bırakmak istemiyorum inş uygun fiyata diktirebilirim
Cok guzelmis peki bu ayaklari agritmaz miymis? Bir de fiyati ne kadar?
Hemen bakiyorum canim sayfalari okuyordum ben de Madamme Coco'dan ciciler kaptim eve gidince ekleyecegim :)huhuuuuuuu hiç beni gördüğün yokgördün mü topiğimi?
Hemen bakiyorum canim sayfalari okuyordum ben de Madamme Coco'dan ciciler kaptim eve gidince ekleyecegim :)
Sadece ilk sayfadiklerin ilk eklediklerini duzeltebilirsin diğerleri icin 10 dk süre var maalesef duzeltmek icin.tamam bekliyorum :) ay sana bişi sorucam. sayfa düzeltmesi nereden yapılıyor??? mesela yazdıklarımdan bazılarını düzelticem nereden yapıcam bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?