- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.701
Günlük yemek takımı için Kütahya Porselen'i öneririm. Ben outlet mağazasından 6 kişilik takımı 54 liraya yaptım hem de çift renk pembe-beyazya internete ben de güvenemiyorum burda paşabahçe mağazası var ordan da yapabilirim bakalım en son zamanlara bıraktım cam işini daha alıncak çok şey var yemek takımı ve çkb almam gerekiyo annem korkmazın vertex tencere takımını aldı sahan seti almam lazım çok işim var çok para lazım
aynen bende onlara baktım canım iki takım alsam yeterli diyorum şuan en büyük sorunum çkb takımı ne günlük ne misafir yok karar da veremiyorum aslında 6 lı setlerden 3 tane alayım diyorum onlar için de hiç ayrı ayrı iki takım olmasın bide kahvaltılık süslü bişey alırım renkli saplı falanGünlük yemek takımı için Kütahya Porselen'i öneririm. Ben outlet mağazasından 6 kişilik takımı 54 liraya yaptım hem de çift renk pembe-beyaz
Benm biraz karışıkistanbulda kına gecesi ve nikah bursada düğün olcak
Hayırlı olsun canım güle güle kullanbende hafta sonu alışverişteydim çeyiz topiğime ekledim hata aldıklarımı aynı işleri yapmışız yani
Ben misafir takımımı Hisar-Lizbon, Günlük takımımı Karaca-Lina tercih ettim. Kahvaltı için de tantitoniden aldım :) Yine sen bilirsin ama günlük kullandığım çkb'yi misafir için kullanmazdım ben.aynen bende onlara baktım canım iki takım alsam yeterli diyorum şuan en büyük sorunum çkb takımı ne günlük ne misafir yok karar da veremiyorum aslında 6 lı setlerden 3 tane alayım diyorum onlar için de hiç ayrı ayrı iki takım olmasın bide kahvaltılık süslü bişey alırım renkli saplı falan
Oooo hadi bakalım bekliyoruz :)ben de topik açıcam bugün yetiştirebilirsem eğer :)
ben de topik açıcam bugün yetiştirebilirsem eğer :)
yok tabi canım ben günlük için 6 lı takım yeterli diyorum bide kahvaltı için ayrı oldu mu daha nolsun aynı model bi 12 li de misafire ayrı tutarım zaten benim kafamda bi çkb takımı var nişanlıma da dedim onu öyle ya da böyle sonra alıcaz şuan beni sarsıyoBen misafir takımımı Hisar-Lizbon, Günlük takımımı Karaca-Lina tercih ettim. Kahvaltı için de tantitoniden aldım :) Yine sen bilirsin ama günlük kullandığım çkb'yi misafir için kullanmazdım ben.
haydi yap yap yap :) inceliyorum topikleri zaten çok geri hissediyorum kendimi aşka geliyorumben de topik açıcam bugün yetiştirebilirsem eğer :)
Sağol canım inşallah :) 6lı çay bardakları 6 ya da 6,5 tl idi paşabahçe. 250ml cam karaflar 2 tl. Can-canan çay kaşığı 12 li 20 tl. Bunları arayanlar fiyatları uygun gelenlere yer tarif edebilirim gerçi herkes her yeri biliyor ama olsun yine de :)
Benim de diyetim iyi gidiyor bugün akşam eve geçince de mekik çekeceğim hadi hayırlısıkızlar bende diyetteyim bakalım bakalım ne olcak 1,59 boya tam tamına 57 kiloyum bir bes kilo versem cok cok iyi olacak bakalım veririiz inşşalah aksamları spoara yazıldım 1 1,5 saat spor yapıyorum bedenen de hazırlnamk lazım evliliğe değil m,i :)))
https://www.lav.com.tr/online/urunlerimiz/konsept-urunler/tatli-hatiralar/dantela-DANTELAPMBS1
https://www.lav.com.tr/online/urunl...asaleti/isiltinin-asaleti-ring-RNG349-PT222AC
https://www.lav.com.tr/online/urunl...asaleti/isiltinin-asaleti-ring-RNG363-PT222AC
https://www.lav.com.tr/online/urunlerimiz/kadehler/lal-reddy-LAL569-PG117F
buunlar mesela dikkatimi çekenler
of ben de spora başlasam artık ne zamandır gidiyosun canım etkisini farkediyo musun ?kızlar bende diyetteyim bakalım bakalım ne olcak 1,59 boya tam tamına 57 kiloyum bir bes kilo versem cok cok iyi olacak bakalım veririiz inşşalah aksamları spoara yazıldım 1 1,5 saat spor yapıyorum bedenen de hazırlnamk lazım evliliğe değil m,i :)))
pek bakmadım ayakkabıya ama aşağı yukarı tam istediğim gibi topuğu da rahat görünüyo çok beğendim canım fiyatı nedir ?Kızlar bu arada gelin ayakkabılarınıza karar verdiniz mi? Biliyorsunuz gelinlik provalarına gitmeden ayakkabılarınız hazır olmalı yani en az 3 ay öncesinden, bir de ayakkabılarınızı özel yaptıracaksanız en az 1.5 ay önce de ayakkabı siparişi veriyor olmanız lazım :) benim ki kesinleşti bile, 1 aya kalmadan siparişi veriyor olacağım :) markası studio rain ve ben pembe rengii seçtim :) nasıl buldunuz?Eki Görüntüle 1298722 Eki Görüntüle 1298723 nasıl buldunuz?
400 lira canım, evet kullananlar çok fazla rahat olduğunu söylüyorlar, rahalıkta çok önemli tabi.pek bakmadım ayakkabıya ama aşağı yukarı tam istediğim gibi topuğu da rahat görünüyo çok beğendim canım fiyatı nedir ?
benim gelinlikçim ayakabı hemen lazım değil eteğine geçtiğimizde bakabilirsin hem modeli de oturur kafanda nasıl bişey alacağını bilirsin dedi :) fiyatına baktım kız 400 tl bana biraz fazla geldi o kadar verir miyim bilmiyorum
model güzel gerçekten ben de beğendim canım güle güle kullanEvet canım fiyatı biraz pahalı ama sevgilimle konuştum alabilirsin dedi :) biliyorsun erkek tarafına ait ayakkabılar :)
Ben yine de ayakkabılarımla gitmek istyorum provalarıma. Bir de model tam olarak aklıma yattı ve çok beğendim, değiştirmek istiyceğimi sanmıyorum o nedenle 1 aya kalmaz siparişimi bericem hazır olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?