• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydın kızlarrrrrr :)
Kızlaaarr günaydın :) Yazdıklarınızı tek tek okudum ve hepinize gıcık oldum çünkü benim göğüslerim küçük kıskandımmmm! :mad::KK39: Eğer gerçekten dikkat edip yinede kilo veremiyorsanız sorun troid yada hormon olabilir çare malesef doktorda :KK43: Hiç bir şeyi kafanıza takmayın bence dünyaaa güzeeeliiii kızlarsınızz kiloda neymişş :KK37:

hiç kıskanılcak bişey değil canım kilolu gösteriyo kıyafet sıkıntın oluyo malesef :( hormon problemim yok ama anemi var kan ilaçlarıyla alıyorum ya kiloyu malesef :(

Sağol canım inşallah :) 6lı çay bardakları 6 ya da 6,5 tl idi paşabahçe. 250ml cam karaflar 2 tl. Can-canan çay kaşığı 12 li 20 tl. Bunları arayanlar fiyatları uygun gelenlere yer tarif edebilirim gerçi herkes her yeri biliyor ama olsun yine de :)
Can-canan çay tatlı kaşıklarım var benim. Çay bardağı konusunu Bodrum'dan halletmeyi düşünüyorum götürülürken kırılabilir diye orada bulamayacağım özel parçaları aldım diğerlerini oradan alacağım kısmetse.

Çok dikkat ettiğim söylenemez canım benim :D Hormonlarımda bir problem yok, hareketsizlikten oluyor bütün gün oturuyorum ben çünkü işim masabaşı. Buarada büyük göğüs iyi bir şey değil insanı olduğundan kilolu gösteriyor :KK43:
Sana bir şey söyleyim mi küçük göğüste hiiiçç iyi bir şey değil çünkü taktığın iç çamaşırının bile içi bomboş kalıyor :KK51: Bence sen bana birazcık versen ikimizde mutlu oluruz :KK8::KK71: Evet canım eğer hormonlarda yoksa dediğin gibi hareketsizlik :( Eğer bu halin birazcık gözüne batıyorsa yorgunum falan deme azcık yürüyüş yap vallahi hemencecik toparlanırsın :) VEEE dediğimmm gibi bence heppimizz dünya güzeliyizzz hıhh :)

Sana bir şey söyleyim mi küçük göğüste hiiiçç iyi bir şey değil çünkü taktığın iç çamaşırının bile içi bomboş kalıyor :KK51: Bence sen bana birazcık versen ikimizde mutlu oluruz :KK8::KK71: Evet canım eğer hormonlarda yoksa dediğin gibi hareketsizlik :KK43: Eğer bu halin birazcık gözüne batıyorsa yorgunum falan deme azcık yürüyüş yap vallahi hemencecik toparlanırsın :) VEEE dediğimmm gibi bence heppimizz dünya güzeliyizzz hıhh :)
Evet canım hepimiz çok güzeliz :) İnşallah bakalım ben de kararlıyım sabah yine diyete başladım :KK70:Akşam da evde mekik falan çekeceğim:rolleyes:

Yaa kızlar bir şey soracağım bakmayın benim yaşım biraz küçük ama ben hafiften önden gidiyorum zevk konusunda :KK45: Mesela evlenecek arkadaşlarım var altın sarısına falan gıcık oluyorlar ben bayılıyorum :D Şu altın yaldızlı çay bardaklarına bayyyılıyoorummm! Hisarda gördüm 120den 59a düşmüştü bugün almak niyetindeyim ama hani o eskilerin bardakları gibi değil daha modern görünüyor bunlar. Bunun gibi başka indirimde yer biliyor musunuz oraya bakayım?

Yaa kızlar bir şey soracağım bakmayın benim yaşım biraz küçük ama ben hafiften önden gidiyorum zevk konusunda :KK45: Mesela evlenecek arkadaşlarım var altın sarısına falan gıcık oluyorlar ben bayılıyorum :D Şu altın yaldızlı çay bardaklarına bayyyılıyoorummm! Hisarda gördüm 120den 59a düşmüştü bugün almak niyetindeyim ama hani o eskilerin bardakları gibi değil daha modern görünüyor bunlar. Bunun gibi başka indirimde yer biliyor musunuz oraya bakayım?
Bu konuda sana yardımcı olamayacağım o tarz şeyleri ben hiç sevmiyorum :( Ama Madamme Coco'da ev giysilerinde indirim varmış %50+%50 haberiniz olsun. Gecelikler, sabahlıklar, pijama takımları...

Bu konuda sana yardımcı olamayacağım o tarz şeyleri ben hiç sevmiyorum :KK43: Ama Madamme Coco'da ev giysilerinde indirim varmış %50+%50 haberiniz olsun. Gecelikler, sabahlıklar, pijama takımları...
Seven çok az malesef bana diyorlar 40 yaşında mısın :KK47: Sağol kuzum paylaştığın için bugün tepehome'ye gideceğiz haftaiçi zaman bulursam bakarım hemen cocoya :)

Lensi ben hiç kullanamadım gözlerimdeki kuruluk nedeniyle batıyordu çünkü hala alışamadıysan sende de o problem olabilir. Ben çizdirdim kökten kurtuldum :D

çizdirmeye korkuyorum açıkçası :KK47::KK47:

nişanlım çok istiyor gözlüğü atmamı, neymişş rahat rahat öpüp sarılamıyormuş beyfendi :KK22::KK22:

göz damlası falan öneriyorlar bugün bir araştıracağım olmazsa doktora gideceğim yeniden :KK43:

bu arada göğüs konusunda rakip tanımam haberiniz olsun :KK59:

çizdirmeye korkuyorum açıkçası :KK47::KK47:

nişanlım çok istiyor gözlüğü atmamı, neymişş rahat rahat öpüp sarılamıyormuş beyfendi :KK22::KK22:

göz damlası falan öneriyorlar bugün bir araştıracağım olmazsa doktora gideceğim yeniden :KK43:

bu arada göğüs konusunda rakip tanımam haberiniz olsun :KK59:
Benimle kapışamazsın :KK14:

kızlar cam konusunda reklamları çıkıyo şimdi lav diye bi marka var sitesine bi göz atın derim ben çok beğendim çokta uygun geldi öyle set falan almıcam bu şekilde takımlar yapıcam kendime :)

Elmol bu hafta A101'e lav ürünleri geliyor. Sitesine gir bir bak istersen 13 Kasım broşürüne.
baktım canım şimdi anneme saklama kavanozlarından almıştım kullanıyoruz güzel gerçekten ama bardaklar çok süslü :KK48: ben kristal galerisinden falan takım yapıcam burdan da günlük alırım diye düşündüm netten pek güvenilir mi cam bilmiyorum da aslında :KK64:

baktım canım şimdi anneme saklama kavanozlarından almıştım kullanıyoruz güzel gerçekten ama bardaklar çok süslü :KK48: ben kristal galerisinden falan takım yapıcam burdan da günlük alırım diye düşündüm netten pek güvenilir mi cam bilmiyorum da aslında :KK64:
O siteden ben hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum o yüzden güvenilirmidir. Günlüklerimi ikeadan takım yaptım ben de. Siyah renk.

O siteden ben hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum o yüzden güvenilirmidir. Günlüklerimi ikeadan takım yaptım ben de. Siyah renk.
ya internete ben de güvenemiyorum burda paşabahçe mağazası var ordan da yapabilirim bakalım en son zamanlara bıraktım cam işini daha alıncak çok şey var yemek takımı ve çkb almam gerekiyo annem korkmazın vertex tencere takımını aldı sahan seti almam lazım çok işim var çok para lazım :KK53:

Back