• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Haha tam adamına denk geldin. 2 gün önce sipariş verdim daha, gönül rahatlığıyla sipariş vereblisin. Çok prof, çalışıolar
aaa harikaymış çünkü çok güzel modeller buldum orda normal günlük kendime çizme falan da baktım da :KK48:

image.jpg
tam onlara bakıyodum ben de hangisinden aldın canım ? çabuk da geliyo

Bunu aldım canım

güzel canım ben de desenli falan düşünüyorum bundan bakayım biraz da ;)

merhaba kızlar gelinlik siparişini ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz ben daha model beğenmedim erken gibi geliyor bana çeyizime alacaklarımı düşünüyüm gelinliğimi çok zor bu işler

Kızlar bu arada gelin ayakkabılarınıza karar verdiniz mi? Biliyorsunuz gelinlik provalarına gitmeden ayakkabılarınız hazır olmalı yani en az 3 ay öncesinden, bir de ayakkabılarınızı özel yaptıracaksanız en az 1.5 ay önce de ayakkabı siparişi veriyor olmanız lazım :) benim ki kesinleşti bile, 1 aya kalmadan siparişi veriyor olacağım :) markası studio rain ve ben pembe rengii seçtim :) nasıl buldunuz?Eki Görüntüle 1298722 Eki Görüntüle 1298723 nasıl buldunuz?

çok cici bunlar :) ben kırmızı kombin yapıcam. o yüzden çiçeğim ve ayakkabım kırmızı olacak. o da zaten rahat hareket edebileceğim klasik platform tercih edicem. :)

teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm şubat gibi bakarım diye acele etmek istemiyorum, nişanlımla mobilya bakıyoruz zaten arkadaşlar bak dedikce benim kafam karıştı

merhaba :) ben de aralıkta netleştirip dikime vericem. istediğim model falan belli zaten. sadece dikimi güzel olan bir yer bulmak kaldı :)

Kızlar bu arada gelin ayakkabılarınıza karar verdiniz mi? Biliyorsunuz gelinlik provalarına gitmeden ayakkabılarınız hazır olmalı yani en az 3 ay öncesinden, bir de ayakkabılarınızı özel yaptıracaksanız en az 1.5 ay önce de ayakkabı siparişi veriyor olmanız lazım :) benim ki kesinleşti bile, 1 aya kalmadan siparişi veriyor olacağım :) markası studio rain ve ben pembe rengii seçtim :) nasıl buldunuz?Eki Görüntüle 1298722 Eki Görüntüle 1298723 nasıl buldunuz?
Cok guzelmis peki bu ayaklari agritmaz miymis? Bir de fiyati ne kadar?

benim kafamda da model var ama fiyatta çok önemli benim için nişanlımı zorda bırakmak istemiyorum inş uygun fiyata diktirebilirim

evet aynı şey benim içinde geçerli. bunların hepsi borç olarak bize geri dönecek :KK53::KK55: o yüzden ben de uygun olması taraftarıyım. araştırmalara tam gaz devam :)

tamam bekliyorum :) ay sana bişi sorucam. sayfa düzeltmesi nereden yapılıyor??? mesela yazdıklarımdan bazılarını düzelticem nereden yapıcam bulamadım
Sadece ilk sayfadiklerin ilk eklediklerini duzeltebilirsin diğerleri icin 10 dk süre var maalesef duzeltmek icin.

Back