• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Herkes çok güzel seçimler yapıyor ayakkabıda. Valla çok tatlılar kuzum Güle güle giy inşallah ama topuklari fazla değil mi? Ben yürüyemem :/ o yüzden fazla yüksek giyemicem.
almadım henüz canım bakma aşamasındayım fiyatlar çok uçuk onlara takılmış durumdayım bigün için veremem diyorum ama koca günde rahat etmek var iyisi mi olsa diyorum :KK64: platform canım normalde de abiye olarak kullandığım şekilde rahat oluyo inan sadece topuğu çok ince olmadığı sürece ;)

okeanoss00 okeanoss00 kuzuumm ne sorucam sanaa ben bu LAVlara bayıldım fiyatlarıda çok uygun senin aldığın baktığın şeyler mi kalitesi nasıl? Yarın hesap kesim hemen sipariş vereyim :oops:

Canım ben de cvp verme istedim, Gürallar isim değiştirdi ve artık Lav olarak üretim yapıyorlar. Her sezon farklı koleksiyonda ürünler çıkartıyorlar, mesela ben bu sezon ki dantel desenli bardaklarına bayıldım, fiyatları uygun Migros gibi marketlerde rahatlıkla bulabileceğin günlük bardaklar, he bana sorasan misafirlik için kullanılacak kalitede değiller :) ama günlük için harikalr

Canım ben de cvp verme istedim, Gürallar isim değiştirdi ve artık Lav olarak üretim yapıyorlar. Her sezon farklı koleksiyonda ürünler çıkartıyorlar, mesela ben bu sezon ki dantel desenli bardaklarına bayıldım, fiyatları uygun Migros gibi marketlerde rahatlıkla bulabileceğin günlük bardaklar, he bana sorasan misafirlik için kullanılacak kalitede değiller :) ama günlük için harikalr
Vallahi bir sürü şey ekledim sepete tuta tuta 111 tuttu ağzım açık kaldı :KK68: Çok sağolun yaa vallahi doğru yerdeyim bu topic bir harika :rolleyes:

okeanoss00 okeanoss00 kuzuumm ne sorucam sanaa ben bu LAVlara bayıldım fiyatlarıda çok uygun senin aldığın baktığın şeyler mi kalitesi nasıl? Yarın hesap kesim hemen sipariş vereyim :oops:
Benim lav serisinden bir cok urunum var gayet de sik seyler aldim sem de gonul rahatligiyla alabilirsin :)

Canım kullananlar çok rahat olduğunu söylüyor ben d alışkınım zaten topuklu ayakkabıya o nedenle korkmuyorum, fiyatı 400.00 tl
Hicrancim buarada ben pasabahcenin diamond serisinden takim yaptim cok da uyguna geldi topigimde var bak istersen. Surahi de buldum :)

Kızlar benim çeyiz topigime de bakin ya ozendim yeni gelen gelinler yorumlarinizi bekliyorum :)

Bunun mor rengi var mi :) buarada boylarimiz ayniymis :)
bak ben bu rengini buldum canım :) biraz pırıltılı ama
image53aad6c635a92.jpg

Ayakkabilar cok guzel ama cok yuksek ben bunlarla rahat edemem
canım hem platform hem de dikkat edersen topuğu çok ergonomik ince inen topuklar zor oluyo bunlar emin ol rahattır ;) e bide topuksuz da gelinlik giymek için 1.70 üstü olmak gerekli kanımca :KK64:

Back