- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.681
Kızlaaarr günaydın :) Yazdıklarınızı tek tek okudum ve hepinize gıcık oldum çünkü benim göğüslerim küçük kıskandımmmm!Eğer gerçekten dikkat edip yinede kilo veremiyorsanız sorun troid yada hormon olabilir çare malesef doktorda Hiç bir şeyi kafanıza takmayın bence dünyaaa güzeeeliiii kızlarsınızz kiloda neymişş
Can-canan çay tatlı kaşıklarım var benim. Çay bardağı konusunu Bodrum'dan halletmeyi düşünüyorum götürülürken kırılabilir diye orada bulamayacağım özel parçaları aldım diğerlerini oradan alacağım kısmetse.Sağol canım inşallah :) 6lı çay bardakları 6 ya da 6,5 tl idi paşabahçe. 250ml cam karaflar 2 tl. Can-canan çay kaşığı 12 li 20 tl. Bunları arayanlar fiyatları uygun gelenlere yer tarif edebilirim gerçi herkes her yeri biliyor ama olsun yine de :)
Sana bir şey söyleyim mi küçük göğüste hiiiçç iyi bir şey değil çünkü taktığın iç çamaşırının bile içi bomboş kalıyorÇok dikkat ettiğim söylenemez canım benimHormonlarımda bir problem yok, hareketsizlikten oluyor bütün gün oturuyorum ben çünkü işim masabaşı. Buarada büyük göğüs iyi bir şey değil insanı olduğundan kilolu gösteriyor
Ayy evet onlar yapıyor çok iştah açıyor çok üzüldüm kuzum geçmiş olsungünaydın kızlarrrrrr :)
hiç kıskanılcak bişey değil canım kilolu gösteriyo kıyafet sıkıntın oluyo malesefhormon problemim yok ama anemi var kan ilaçlarıyla alıyorum ya kiloyu malesef
Evet canım hepimiz çok güzeliz :) İnşallah bakalım ben de kararlıyım sabah yine diyete başladımSana bir şey söyleyim mi küçük göğüste hiiiçç iyi bir şey değil çünkü taktığın iç çamaşırının bile içi bomboş kalıyorBence sen bana birazcık versen ikimizde mutlu oluruz Evet canım eğer hormonlarda yoksa dediğin gibi hareketsizlik Eğer bu halin birazcık gözüne batıyorsa yorgunum falan deme azcık yürüyüş yap vallahi hemencecik toparlanırsın :) VEEE dediğimmm gibi bence heppimizz dünya güzeliyizzz hıhh :)
Sana güveniyorum yaparsın sen yaaa!Evet canım hepimiz çok güzeliz :) İnşallah bakalım ben de kararlıyım sabah yine diyete başladımAkşam da evde mekik falan çekeceğim
Bu konuda sana yardımcı olamayacağım o tarz şeyleri ben hiç sevmiyorumYaa kızlar bir şey soracağım bakmayın benim yaşım biraz küçük ama ben hafiften önden gidiyorum zevk konusundaMesela evlenecek arkadaşlarım var altın sarısına falan gıcık oluyorlar ben bayılıyorum Şu altın yaldızlı çay bardaklarına bayyyılıyoorummm! Hisarda gördüm 120den 59a düşmüştü bugün almak niyetindeyim ama hani o eskilerin bardakları gibi değil daha modern görünüyor bunlar. Bunun gibi başka indirimde yer biliyor musunuz oraya bakayım?
Seven çok az malesef bana diyorlar 40 yaşında mısınBu konuda sana yardımcı olamayacağım o tarz şeyleri ben hiç sevmiyorumAma Madamme Coco'da ev giysilerinde indirim varmış %50+%50 haberiniz olsun. Gecelikler, sabahlıklar, pijama takımları...
Lensi ben hiç kullanamadım gözlerimdeki kuruluk nedeniyle batıyordu çünkü hala alışamadıysan sende de o problem olabilir. Ben çizdirdim kökten kurtuldum
İnşallah tatlım bu sefer pes etmeden devam :)Sana güveniyorum yaparsın sen yaaa!Nişanlına da süpriz olur vallahi süper süper!
Benimle kapışamazsınçizdirmeye korkuyorum açıkçası
nişanlım çok istiyor gözlüğü atmamı, neymişş rahat rahat öpüp sarılamıyormuş beyfendi
göz damlası falan öneriyorlar bugün bir araştıracağım olmazsa doktora gideceğim yeniden
bu arada göğüs konusunda rakip tanımam haberiniz olsun
sorma canım mafetti beni onlar al ver kilodan bıktımAyy evet onlar yapıyor çok iştah açıyor çok üzüldüm kuzum geçmiş olsun
Elmol bu hafta A101'e lav ürünleri geliyor. Sitesine gir bir bak istersen 13 Kasım broşürüne.https://www.lav.com.tr/online/urunlerimiz/konsept-urunler/tatli-hatiralar/dantela-DANTELAPMBS1
https://www.lav.com.tr/online/urunl...asaleti/isiltinin-asaleti-ring-RNG349-PT222AC
https://www.lav.com.tr/online/urunl...asaleti/isiltinin-asaleti-ring-RNG363-PT222AC
https://www.lav.com.tr/online/urunlerimiz/kadehler/lal-reddy-LAL569-PG117F
buunlar mesela dikkatimi çekenler
baktım canım şimdi anneme saklama kavanozlarından almıştım kullanıyoruz güzel gerçekten ama bardaklar çok süslüElmol bu hafta A101'e lav ürünleri geliyor. Sitesine gir bir bak istersen 13 Kasım broşürüne.
O siteden ben hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum o yüzden güvenilirmidir. Günlüklerimi ikeadan takım yaptım ben de. Siyah renk.baktım canım şimdi anneme saklama kavanozlarından almıştım kullanıyoruz güzel gerçekten ama bardaklar çok süslüben kristal galerisinden falan takım yapıcam burdan da günlük alırım diye düşündüm netten pek güvenilir mi cam bilmiyorum da aslında
Benm biraz karışıkaaaa aynı gün evlenicez inşallah :) bu arada hoşgeldin. nerede düğün ve kınan canım?
ya internete ben de güvenemiyorum burda paşabahçe mağazası var ordan da yapabilirim bakalım en son zamanlara bıraktım cam işini daha alıncak çok şey var yemek takımı ve çkb almam gerekiyo annem korkmazın vertex tencere takımını aldı sahan seti almam lazım çok işim var çok para lazımO siteden ben hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum o yüzden güvenilirmidir. Günlüklerimi ikeadan takım yaptım ben de. Siyah renk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?