• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

valla canim.aklima geldikce iciyorum spora vaktim yok.diyette de zorlaniyorum nasil olacak.bilmiyorum
Allah korusun tatlim karacigerine bobreklerine zarar verirsin gunde iki taneden fazla icme. Daha cok su icip yediklerimizi azaltalim birbirimizi tesvik edelim.

Günaydın kızlar...

091120141208221864919_2.jpg

Saygıyla.. En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Merhaba kızlar:KK24:

Haftasonumu lenslerime alışmaya çalışmakla geçirdim çok sıkıntılıydı gözlerim mahvoldu kan çanağına döndü :cry:

işe geldim ama bilgisayara bile bakamıyorum :KK61:

bir siteden bahsetmiştim ya karacahome seti uygun fiyata diye adı eviminyıldızı imiş, gecikme için özür dilerim :KK43:

arada görebildiğim kadarıyla kilo muhabbeti geçmiş, aynı sıkıntı hepimizde var anlaşılan :KK48:

Kızlaaarr günaydın :) Yazdıklarınızı tek tek okudum ve hepinize gıcık oldum çünkü benim göğüslerim küçük kıskandımmmm! :mad::KK39: Eğer gerçekten dikkat edip yinede kilo veremiyorsanız sorun troid yada hormon olabilir çare malesef doktorda :( Hiç bir şeyi kafanıza takmayın bence dünyaaa güzeeeliiii kızlarsınızz kiloda neymişş :KK37:

Kızlaaarr günaydın :) Yazdıklarınızı tek tek okudum ve hepinize gıcık oldum çünkü benim göğüslerim küçük kıskandımmmm! :mad::KK39: Eğer gerçekten dikkat edip yinede kilo veremiyorsanız sorun troid yada hormon olabilir çare malesef doktorda :KK43: Hiç bir şeyi kafanıza takmayın bence dünyaaa güzeeeliiii kızlarsınızz kiloda neymişş :KK37:
Çok dikkat ettiğim söylenemez canım benim :D Hormonlarımda bir problem yok, hareketsizlikten oluyor bütün gün oturuyorum ben çünkü işim masabaşı. Buarada büyük göğüs iyi bir şey değil insanı olduğundan kilolu gösteriyor :(

Merhaba kızlar:KK24:

Haftasonumu lenslerime alışmaya çalışmakla geçirdim çok sıkıntılıydı gözlerim mahvoldu kan çanağına döndü :cry:

işe geldim ama bilgisayara bile bakamıyorum :KK61:

bir siteden bahsetmiştim ya karacahome seti uygun fiyata diye adı eviminyıldızı imiş, gecikme için özür dilerim :KK43:

arada görebildiğim kadarıyla kilo muhabbeti geçmiş, aynı sıkıntı hepimizde var anlaşılan :KK48:
Lensi ben hiç kullanamadım gözlerimdeki kuruluk nedeniyle batıyordu çünkü hala alışamadıysan sende de o problem olabilir. Ben çizdirdim kökten kurtuldum :D

Selam kızlar ben de çay bardaklarımı aldım, çay kaşıklarımı rende kepçe şimşir kaşık vs... Cumartesi Eminönü günüydü yani. Plastik alet edevatlar :)

Hayırlı olsun canım güle güle kullan :)

Sağol canım inşallah :) 6lı çay bardakları 6 ya da 6,5 tl idi paşabahçe. 250ml cam karaflar 2 tl. Can-canan çay kaşığı 12 li 20 tl. Bunları arayanlar fiyatları uygun gelenlere yer tarif edebilirim gerçi herkes her yeri biliyor ama olsun yine de :)

Back