- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.661
Onlardan da gunde iki taneden fazla icilmiyor diye biliyorum?arkadaslar ayni dert bend de var bu aralar liptonun besi bir yerde cayini iciyorum ise yariyor gibi sanki ama 5 kilo vermem lazim en azbir de kis ayi nasil olur bilmiyorum
valla canim.aklima geldikce iciyorum spora vaktim yok.diyette de zorlaniyorum nasil olacak.bilmiyorumOnlardan da gunde iki taneden fazla icilmiyor diye biliyorum?
Allah korusun tatlim karacigerine bobreklerine zarar verirsin gunde iki taneden fazla icme. Daha cok su icip yediklerimizi azaltalim birbirimizi tesvik edelim.valla canim.aklima geldikce iciyorum spora vaktim yok.diyette de zorlaniyorum nasil olacak.bilmiyorum
Günaydın fıstığım nasılsın?Günaydınlar efenim hayırlı haftalarÇeyizimde yeni ciciler var göz atmak isterseniz beklerim
İyiyim ben de tatlım bildiğin gibi :)İyiyim kuzucum sen nasılsın
İyiyim ben de tatlım bildiğin gibi :)
Günaydın canım nasılsın
Günaydın canım nasılsın
dün eksiklerimin çoğunu aldım. çok mutluyum :) sen nslsın?
Günaydın canım.
Çok dikkat ettiğim söylenemez canım benimKızlaaarr günaydın :) Yazdıklarınızı tek tek okudum ve hepinize gıcık oldum çünkü benim göğüslerim küçük kıskandımmmm!Eğer gerçekten dikkat edip yinede kilo veremiyorsanız sorun troid yada hormon olabilir çare malesef doktorda Hiç bir şeyi kafanıza takmayın bence dünyaaa güzeeeliiii kızlarsınızz kiloda neymişş
Lensi ben hiç kullanamadım gözlerimdeki kuruluk nedeniyle batıyordu çünkü hala alışamadıysan sende de o problem olabilir. Ben çizdirdim kökten kurtuldumMerhaba kızlar
Haftasonumu lenslerime alışmaya çalışmakla geçirdim çok sıkıntılıydı gözlerim mahvoldu kan çanağına döndü
işe geldim ama bilgisayara bile bakamıyorum
bir siteden bahsetmiştim ya karacahome seti uygun fiyata diye adı eviminyıldızı imiş, gecikme için özür dilerim
arada görebildiğim kadarıyla kilo muhabbeti geçmiş, aynı sıkıntı hepimizde var anlaşılan
Hayırlı olsun canım güle güle kullan :)Selam kızlar ben de çay bardaklarımı aldım, çay kaşıklarımı rende kepçe şimşir kaşık vs... Cumartesi Eminönü günüydü yani. Plastik alet edevatlar :)
Hayırlı olsun canım güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?