• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Iyi aksamlar guzel gelinlerim :) ben de kismetse bebek icin 2 yil beklemeyi dusunuyorum :)

geçsin cnm da stres fazla bnde sanırım nasıl olcak dıe dusunup duruyorum
Ben de bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan da gelmesin. Sehir degistirecek olmak ve ailemden ayrilmak sebebiyle o da. Yoksa askima kavusmak icin iple cekiyorum. Benim kafama taktigim sadece kilom. 1.64 boyum var 59-60 arasi gidip geliyorum. Is yerinde diyet olmuyo yani oglenleri muhakkak disaridan yemek durumunda kaliyorum veremiyorum. Spor yapmaya da vaktim yok napcam bilmiyorum 55 olmam lazım :(

Ben de bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan da gelmesin. Sehir degistirecek olmak ve ailemden ayrilmak sebebiyle o da. Yoksa askima kavusmak icin iple cekiyorum. Benim kafama taktigim sadece kilom. 1.64 boyum var 59-60 arasi gidip geliyorum. Is yerinde diyet olmuyo yani oglenleri muhakkak disaridan yemek durumunda kaliyorum veremiyorum. Spor yapmaya da vaktim yok napcam bilmiyorum 55 olmam lazım :KK43:
ay canım sorun aynı resmen hem ayrı şehir derdi hem kilo :( benim de boyum 1.61 kilom 58 veriyorum ama çoook yavaş 52 olmam lazım en az evdeyim diyetsiz 68 den düştüm az bi dikkatle diyelim şimdi spora başlamam lazım ama bi türlü iyileşemedim tam :(

ay canım sorun aynı resmen hem ayrı şehir derdi hem kilo :KK43: benim de boyum 1.61 kilom 58 veriyorum ama çoook yavaş 52 olmam lazım en az evdeyim diyetsiz 68 den düştüm az bi dikkatle diyelim şimdi spora başlamam lazım ama bi türlü iyileşemedim tam :KK43:
Kuzum bana acil yardim lazim onumuzdeki ay nikahim olabilir. Ben napcam nasıl kilo vercem ya. Ben abur cubur yiyen biri degilim bir de niye boyle oluyor anlamiyorum. Spora gerçekten vaktim yok isim masa başı ondan oluyo galiba :( gunde en az 2 litre su icen biriyim ama yok yani. Ekmek de yemiyorum.

Ben de bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan da gelmesin. Sehir degistirecek olmak ve ailemden ayrilmak sebebiyle o da. Yoksa askima kavusmak icin iple cekiyorum. Benim kafama taktigim sadece kilom. 1.64 boyum var 59-60 arasi gidip geliyorum. Is yerinde diyet olmuyo yani oglenleri muhakkak disaridan yemek durumunda kaliyorum veremiyorum. Spor yapmaya da vaktim yok napcam bilmiyorum 55 olmam lazım :KK43:

sennkı daha zor başka bi şehir:(bn nişan zamanında dikkat ederek 5 kilo verdim

her ögünden önce 2 bardak su içiyosun , pirinç pilavi yemedım bulgur yedim bide ekmeği azalltıgında çok rahat gıdıyo hiç olmadı gelinliği arkasını ipli model al istegın kadar sıktır al sana 55 kilo:)

sennkı daha zor başka bi şehir:KK43:bn nişan zamanında dikkat ederek 5 kilo verdim

her ögünden önce 2 bardak su içiyosun , pirinç pilavi yemedım bulgur yedim bide ekmeği azalltıgında çok rahat gıdıyo hiç olmadı gelinliği arkasını ipli model al istegın kadar sıktır al sana 55 kilo:)
Canım ben bütün gün oturuyorum is sebebiyle. öğünlerde ekmek yemiyorum zaten. Abur cubur yiyen biri de degilim. Gunde en fazla 3 bardak cay icerim o da en fazla bir seker atiyorum her seferinde. Hareketsizlikten galiba benimki. Ben de yemekten önce su icmeyi deneyeyim. Gunde en az 2 litre de su icen biriyim yahu. Goguslerim iri belimde de simit var omuzlarim da genis. Bacaklarim uzun ve zayif görüntü hos olmuyo dolayisila cok üzülüyorum valla :(

Canım ben bütün gün oturuyorum is sebebiyle. öğünlerde ekmek yemiyorum zaten. Abur cubur yiyen biri de degilim. Gunde en fazla 3 bardak cay icerim o da en fazla bir seker atiyorum her seferinde. Hareketsizlikten galiba benimki. Ben de yemekten önce su icmeyi deneyeyim. Gunde en az 2 litre de su icen biriyim yahu. Goguslerim iri belimde de simit var omuzlarim da genis. Bacaklarim uzun ve zayif görüntü hos olmuyo dolayisila cok üzülüyorum valla :KK43:

sıkma canını canım ya su içmeye devam et eve gıdıncede mekık çek 10 tane belin gider bnce

Canım ben bütün gün oturuyorum is sebebiyle. öğünlerde ekmek yemiyorum zaten. Abur cubur yiyen biri de degilim. Gunde en fazla 3 bardak cay icerim o da en fazla bir seker atiyorum her seferinde. Hareketsizlikten galiba benimki. Ben de yemekten önce su icmeyi deneyeyim. Gunde en az 2 litre de su icen biriyim yahu. Goguslerim iri belimde de simit var omuzlarim da genis. Bacaklarim uzun ve zayif görüntü hos olmuyo dolayisila cok üzülüyorum valla :KK43:
ya resmen beni tarif ediyosun göğüs problem omuzlar küçük göbiş gitmek bilmiyo ayrı cumhuriyet canım sabahları aç karına bol su iç kahvaltı öncesi içebildiğin kadar birde akşamları bi kase yoğurda çörek otu karıştırıp iç çay yerine yeşil çay iç ben şeker hiç kullanmıyorum uzun yıllardır allahtan onu da bırkmaya çalış emin ol üç günde alışırsın ;)

sıkma canını canım ya su içmeye devam et eve gıdıncede mekık çek 10 tane belin gider bnce
ya resmen beni tarif ediyosun göğüs problem omuzlar küçük göbiş gitmek bilmiyo ayrı cumhuriyet canım sabahları aç karına bol su iç kahvaltı öncesi içebildiğin kadar birde akşamları bi kase yoğurda çörek otu karıştırıp iç çay yerine yeşil çay iç ben şeker hiç kullanmıyorum uzun yıllardır allahtan onu da bırkmaya çalış emin ol üç günde alışırsın :KK66:
Yorgunluktan mekik cekmeye halim kalmiyor ama deneyeyim. Suyu da daha çok iceyim madem. Gelinlik olayi yine bir nebze ona var da nikah elbisesi beyaz ya o cok iri gosterecek beni canim sıkılıyor :(

Yorgunluktan mekik cekmeye halim kalmiyor ama deneyeyim. Suyu da daha çok iceyim madem. Gelinlik olayi yine bir nebze ona var da nikah elbisesi beyaz ya o cok iri gosterecek beni canim sıkılıyor :KK43:
bizim en büyük talihsizliğimiz göğüsler en az iki üç kilo fazla gösteriyo insanı her daim :( 5 kilo bi ayda verilebilir aslında detokslar bak canım sağlıklı olanlardan ;)

Yorgunluktan mekik cekmeye halim kalmiyor ama deneyeyim. Suyu da daha çok iceyim madem. Gelinlik olayi yine bir nebze ona var da nikah elbisesi beyaz ya o cok iri gosterecek beni canim sıkılıyor :KK43:

nikaha kadar yapabılcegın kadarını yap cnm hiç olmadı çiçegini elbisenin önunde tutarsın sıkma canını

arkadaslar ayni dert bend de var bu aralar liptonun besi bir yerde cayini iciyorum ise yariyor gibi sanki ama 5 kilo vermem lazim en az :(bir de kis ayi nasil olur bilmiyorum

Back