- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #1.641
Iyi aksamlar guzel gelinlerim :) ben de kismetse bebek icin 2 yil beklemeyi dusunuyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar canım :)Iyi aksamlar guzel gelinlerim :) ben de kismetse bebek icin 2 yil beklemeyi dusunuyorum :)
Kac gun kaldi elmosum :)iyi akşamlar canım :)
193 e doğru gidiyoruz canım az kaldı azKac gun kaldi elmosum :)
Geciyor valla :) cabucak gecsin :)193 e doğru gidiyoruz canım az kaldı az
Geciyor valla :) cabucak gecsin :)
Neden ki sen gecmesini istemiyor musun ?biraz yavaş mı geçse acaba:)kasımı da yarıladık nerdeyse
günler kısa canım çabuk geçiyo valla sanki :)Geciyor valla :) cabucak gecsin :)
Neden ki sen gecmesini istemiyor musun ?
Ben de bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan da gelmesin. Sehir degistirecek olmak ve ailemden ayrilmak sebebiyle o da. Yoksa askima kavusmak icin iple cekiyorum. Benim kafama taktigim sadece kilom. 1.64 boyum var 59-60 arasi gidip geliyorum. Is yerinde diyet olmuyo yani oglenleri muhakkak disaridan yemek durumunda kaliyorum veremiyorum. Spor yapmaya da vaktim yok napcam bilmiyorum 55 olmam lazımgeçsin cnm da stres fazla bnde sanırım nasıl olcak dıe dusunup duruyorum
ay canım sorun aynı resmen hem ayrı şehir derdi hem kilo benim de boyum 1.61 kilom 58 veriyorum ama çoook yavaş 52 olmam lazım en az evdeyim diyetsiz 68 den düştüm az bi dikkatle diyelim şimdi spora başlamam lazım ama bi türlü iyileşemedim tamBen de bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan da gelmesin. Sehir degistirecek olmak ve ailemden ayrilmak sebebiyle o da. Yoksa askima kavusmak icin iple cekiyorum. Benim kafama taktigim sadece kilom. 1.64 boyum var 59-60 arasi gidip geliyorum. Is yerinde diyet olmuyo yani oglenleri muhakkak disaridan yemek durumunda kaliyorum veremiyorum. Spor yapmaya da vaktim yok napcam bilmiyorum 55 olmam lazım
Kuzum bana acil yardim lazim onumuzdeki ay nikahim olabilir. Ben napcam nasıl kilo vercem ya. Ben abur cubur yiyen biri degilim bir de niye boyle oluyor anlamiyorum. Spora gerçekten vaktim yok isim masa başı ondan oluyo galiba gunde en az 2 litre su icen biriyim ama yok yani. Ekmek de yemiyorum.ay canım sorun aynı resmen hem ayrı şehir derdi hem kilo benim de boyum 1.61 kilom 58 veriyorum ama çoook yavaş 52 olmam lazım en az evdeyim diyetsiz 68 den düştüm az bi dikkatle diyelim şimdi spora başlamam lazım ama bi türlü iyileşemedim tam
Ben de bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan da gelmesin. Sehir degistirecek olmak ve ailemden ayrilmak sebebiyle o da. Yoksa askima kavusmak icin iple cekiyorum. Benim kafama taktigim sadece kilom. 1.64 boyum var 59-60 arasi gidip geliyorum. Is yerinde diyet olmuyo yani oglenleri muhakkak disaridan yemek durumunda kaliyorum veremiyorum. Spor yapmaya da vaktim yok napcam bilmiyorum 55 olmam lazım
Canım ben bütün gün oturuyorum is sebebiyle. öğünlerde ekmek yemiyorum zaten. Abur cubur yiyen biri de degilim. Gunde en fazla 3 bardak cay icerim o da en fazla bir seker atiyorum her seferinde. Hareketsizlikten galiba benimki. Ben de yemekten önce su icmeyi deneyeyim. Gunde en az 2 litre de su icen biriyim yahu. Goguslerim iri belimde de simit var omuzlarim da genis. Bacaklarim uzun ve zayif görüntü hos olmuyo dolayisila cok üzülüyorum vallasennkı daha zor başka bi şehirbn nişan zamanında dikkat ederek 5 kilo verdim
her ögünden önce 2 bardak su içiyosun , pirinç pilavi yemedım bulgur yedim bide ekmeği azalltıgında çok rahat gıdıyo hiç olmadı gelinliği arkasını ipli model al istegın kadar sıktır al sana 55 kilo:)
Canım ben bütün gün oturuyorum is sebebiyle. öğünlerde ekmek yemiyorum zaten. Abur cubur yiyen biri de degilim. Gunde en fazla 3 bardak cay icerim o da en fazla bir seker atiyorum her seferinde. Hareketsizlikten galiba benimki. Ben de yemekten önce su icmeyi deneyeyim. Gunde en az 2 litre de su icen biriyim yahu. Goguslerim iri belimde de simit var omuzlarim da genis. Bacaklarim uzun ve zayif görüntü hos olmuyo dolayisila cok üzülüyorum valla
ya resmen beni tarif ediyosun göğüs problem omuzlar küçük göbiş gitmek bilmiyo ayrı cumhuriyet canım sabahları aç karına bol su iç kahvaltı öncesi içebildiğin kadar birde akşamları bi kase yoğurda çörek otu karıştırıp iç çay yerine yeşil çay iç ben şeker hiç kullanmıyorum uzun yıllardır allahtan onu da bırkmaya çalış emin ol üç günde alışırsınCanım ben bütün gün oturuyorum is sebebiyle. öğünlerde ekmek yemiyorum zaten. Abur cubur yiyen biri de degilim. Gunde en fazla 3 bardak cay icerim o da en fazla bir seker atiyorum her seferinde. Hareketsizlikten galiba benimki. Ben de yemekten önce su icmeyi deneyeyim. Gunde en az 2 litre de su icen biriyim yahu. Goguslerim iri belimde de simit var omuzlarim da genis. Bacaklarim uzun ve zayif görüntü hos olmuyo dolayisila cok üzülüyorum valla
sıkma canını canım ya su içmeye devam et eve gıdıncede mekık çek 10 tane belin gider bnce
Yorgunluktan mekik cekmeye halim kalmiyor ama deneyeyim. Suyu da daha çok iceyim madem. Gelinlik olayi yine bir nebze ona var da nikah elbisesi beyaz ya o cok iri gosterecek beni canim sıkılıyorya resmen beni tarif ediyosun göğüs problem omuzlar küçük göbiş gitmek bilmiyo ayrı cumhuriyet canım sabahları aç karına bol su iç kahvaltı öncesi içebildiğin kadar birde akşamları bi kase yoğurda çörek otu karıştırıp iç çay yerine yeşil çay iç ben şeker hiç kullanmıyorum uzun yıllardır allahtan onu da bırkmaya çalış emin ol üç günde alışırsın
bizim en büyük talihsizliğimiz göğüsler en az iki üç kilo fazla gösteriyo insanı her daim 5 kilo bi ayda verilebilir aslında detokslar bak canım sağlıklı olanlardanYorgunluktan mekik cekmeye halim kalmiyor ama deneyeyim. Suyu da daha çok iceyim madem. Gelinlik olayi yine bir nebze ona var da nikah elbisesi beyaz ya o cok iri gosterecek beni canim sıkılıyor
Yorgunluktan mekik cekmeye halim kalmiyor ama deneyeyim. Suyu da daha çok iceyim madem. Gelinlik olayi yine bir nebze ona var da nikah elbisesi beyaz ya o cok iri gosterecek beni canim sıkılıyor