- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #1.621
Sen de çok yaşa tatlım :) Nasılsın?Çok yaşayın yaa valla çok güldümm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de çok yaşa tatlım :) Nasılsın?Çok yaşayın yaa valla çok güldümm
Yorgunum canımm işten geldim sabah yine var erkenden dinlenmeye çalışıyorumm sen nasılsınn?Sen de çok yaşa tatlım :) Nasılsın?
Haftasonları çalışıyor musun? Ben de haftaiçi çok yorulmusum bugun bir türlü kendime gelemedim. Bakiniyorum oyle :)Yorgunum canımm işten geldim sabah yine var erkenden dinlenmeye çalışıyorumm sen nasılsınn?
Çalışıyorum kuzum ya dershanecilik malum Çalışıp evime ciciler alıyorum Okul iş benim mesaim bitmiyooor Kıyamam dinlen canım :)Haftasonları çalışıyor musun? Ben de haftaiçi çok yorulmusum bugun bir türlü kendime gelemedim. Bakiniyorum oyle :)
Sizin meslege saygim sonsuz ogretmendin degil mi? Insallah devlete atanirsin da rahat edersin inşallah kuzum benim.Çalışıyorum kuzum ya dershanecilik malum Çalışıp evime ciciler alıyorum Okul iş benim mesaim bitmiyooor Kıyamam dinlen canım :)
İnşallah yaa ama korkuyorum atanmaktan aslında ben Bütün arkadaşlarım doğuya gitti Karsta olan var Afşinde olan var gitmeseler bile bi şekil tayin çıkıcak yani o yüzden istiyo ama istemiyorum kafalar karışık bende :)Sizin meslege saygim sonsuz ogretmendin degil mi? Insallah devlete atanirsin da rahat edersin inşallah kuzum benim.
Ben de huzursuzum buaralar. Hayatimin degisecek olmasi korkutuyor beni. Her seyim degisecek.İnşallah yaa ama korkuyorum atanmaktan aslında ben Bütün arkadaşlarım doğuya gitti Karsta olan var Afşinde olan var gitmeseler bile bi şekil tayin çıkıcak yani o yüzden istiyo ama istemiyorum kafalar karışık bende :)
Çok iyi anlıyorum ya aslında hepimiz aynı durumdayız Ama siz hemen baba ocağından uzaklaşacaksınız o yüzden biraz daha zor yeni şehir ve sadece yanında eşin Bizimde net değil ama taşınma ihtimalimiz çok yüksek şehir dışına İnanki başımı yastığa koyduğum zaman ahh nasıll olacakk allahımm diye düşünüyorumBen de huzursuzum buaralar. Hayatimin degisecek olmasi korkutuyor beni. Her seyim degisecek.
Evet bu durum beni cok korkutuyor. Hakkimizda hayirlisi olsun guzelim ne diyeyim.Çok iyi anlıyorum ya aslında hepimiz aynı durumdayız Ama siz hemen baba ocağından uzaklaşacaksınız o yüzden biraz daha zor yeni şehir ve sadece yanında eşin Bizimde net değil ama taşınma ihtimalimiz çok yüksek şehir dışına İnanki başımı yastığa koyduğum zaman ahh nasıll olacakk allahımm diye düşünüyorum
Aminn canım neyseki sevdiğimiz adamlar yanımızda olucak :)Evet bu durum beni cok korkutuyor. Hakkimizda hayirlisi olsun guzelim ne diyeyim.
Evet canim insallah :)Aminn canım neyseki sevdiğimiz adamlar yanımızda olucak :)
iki yıl sonra malum borc harc anca toparlanır bide ıkı yaz tatılını agız tadıyla yapalım ondan sonra ddk sz:)?kızlar kızlar çocuk için düşünceleriniz nedir nasipse ne kadar zamanda istiyosunuz ?
ben bazen bikaç ay diyorum bazen en az bir yıl Allah aratmasın ama kararsızımiki yıl sonra malum borc harc anca toparlanır bide ıkı yaz tatılını agız tadıyla yapalım ondan sonra ddk sz:)?
damatlık işini naptınız ya internetten bakıyorum baya gelinlik fiyatında:)
ben bazen bikaç ay diyorum bazen en az bir yıl Allah aratmasın ama kararsızım
gelinlik modelde sadece karar kıldım başka da bişey bakmadık henüz aslında bu ara acayip durgunuz hiçbişey bakmıyoruz herhalde yılbaşından sonra hareket gelir
ay benim annem tam tersi çokta uzatmadan olsun diyo torun derdinde herhalde bakayım canım hemenbnce en az 1 yıl cnm ya zaten alısma surecı uzun suruyo nekdr tanısanda aynı evde farklı olur dıo annem ) bnm gelınlık hazır(vakko patrick asia bakmak istersen) sadece damatlık sıkıntımzı var onuda buara halledıp arkama yaslanmak istıyorum:)
ay benim annem tam tersi çokta uzatmadan olsun diyo torun derdinde herhalde bakayım canım hemen
sanırım öyle babamla ikisi baya laf çarpıtıyolar yaşıtları torun torbalı onlara kompleks olmuş durumda bu arada gelinliğin güzelmiş canım üst kısmı o şekilde seviyorum ben de aslında :)ımm olabılır cnm torun sevdasına senı kullanıyo olabılır:)bzde 3 tane olunca doydular torun sevgısıne:)
sanırım öyle babamla ikisi baya laf çarpıtıyolar yaşıtları torun torbalı onlara kompleks olmuş durumda bu arada gelinliğin güzelmiş canım üst kısmı o şekilde seviyorum ben de aslında :)