• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Sizin meslege saygim sonsuz ogretmendin degil mi? Insallah devlete atanirsin da rahat edersin inşallah kuzum benim.
İnşallah yaa ama korkuyorum atanmaktan aslında ben :( Bütün arkadaşlarım doğuya gitti Karsta olan var Afşinde olan var gitmeseler bile bi şekil tayin çıkıcak yani o yüzden istiyo ama istemiyorum kafalar karışık bende :)

İnşallah yaa ama korkuyorum atanmaktan aslında ben :KK43: Bütün arkadaşlarım doğuya gitti Karsta olan var Afşinde olan var gitmeseler bile bi şekil tayin çıkıcak yani o yüzden istiyo ama istemiyorum kafalar karışık bende :)
Ben de huzursuzum buaralar. Hayatimin degisecek olmasi korkutuyor beni. Her seyim degisecek.

bu kafalar hep karışık bazı gün evlenmek istemediğim oluyo çok düşünmek zarar En Büyük KK

Ben de huzursuzum buaralar. Hayatimin degisecek olmasi korkutuyor beni. Her seyim degisecek.
Çok iyi anlıyorum ya aslında hepimiz aynı durumdayız :( Ama siz hemen baba ocağından uzaklaşacaksınız o yüzden biraz daha zor yeni şehir ve sadece yanında eşin :( Bizimde net değil ama taşınma ihtimalimiz çok yüksek şehir dışına :( İnanki başımı yastığa koyduğum zaman ahh nasıll olacakk allahımm diye düşünüyorum

Çok iyi anlıyorum ya aslında hepimiz aynı durumdayız :KK43: Ama siz hemen baba ocağından uzaklaşacaksınız o yüzden biraz daha zor yeni şehir ve sadece yanında eşin :KK43: Bizimde net değil ama taşınma ihtimalimiz çok yüksek şehir dışına :KK43: İnanki başımı yastığa koyduğum zaman ahh nasıll olacakk allahımm diye düşünüyorum
Evet bu durum beni cok korkutuyor. Hakkimizda hayirlisi olsun guzelim ne diyeyim.

kızlar kızlar çocuk için düşünceleriniz nedir nasipse ne kadar zamanda istiyosunuz ? ;)

kızlar kızlar çocuk için düşünceleriniz nedir nasipse ne kadar zamanda istiyosunuz ? :KK66:
iki yıl sonra malum borc harc anca toparlanır bide ıkı yaz tatılını agız tadıyla yapalım ondan sonra ddk sz:)?

damatlık işini naptınız ya internetten bakıyorum baya gelinlik fiyatında:)

iki yıl sonra malum borc harc anca toparlanır bide ıkı yaz tatılını agız tadıyla yapalım ondan sonra ddk sz:)?

damatlık işini naptınız ya internetten bakıyorum baya gelinlik fiyatında:)
ben bazen bikaç ay diyorum bazen en az bir yıl Allah aratmasın ama kararsızım :KK64:
gelinlik modelde sadece karar kıldım başka da bişey bakmadık henüz aslında bu ara acayip durgunuz hiçbişey bakmıyoruz herhalde yılbaşından sonra hareket gelir :KK14:

ben bazen bikaç ay diyorum bazen en az bir yıl Allah aratmasın ama kararsızım :KK64:
gelinlik modelde sadece karar kıldım başka da bişey bakmadık henüz aslında bu ara acayip durgunuz hiçbişey bakmıyoruz herhalde yılbaşından sonra hareket gelir :KK14:

bnce en az 1 yıl cnm ya zaten alısma surecı uzun suruyo nekdr tanısanda aynı evde farklı olur dıo annem :() bnm gelınlık hazır(vakko patrick asia bakmak istersen) sadece damatlık sıkıntımzı var onuda buara halledıp arkama yaslanmak istıyorum:)

bnce en az 1 yıl cnm ya zaten alısma surecı uzun suruyo nekdr tanısanda aynı evde farklı olur dıo annem :KK43:) bnm gelınlık hazır(vakko patrick asia bakmak istersen) sadece damatlık sıkıntımzı var onuda buara halledıp arkama yaslanmak istıyorum:)
ay benim annem tam tersi çokta uzatmadan olsun diyo torun derdinde herhalde :KK48: bakayım canım hemen ;)

ımm olabılır cnm torun sevdasına senı kullanıyo olabılır:)bzde 3 tane olunca doydular torun sevgısıne:)
sanırım öyle babamla ikisi baya laf çarpıtıyolar yaşıtları torun torbalı onlara kompleks olmuş durumda :KK45: bu arada gelinliğin güzelmiş canım üst kısmı o şekilde seviyorum ben de aslında :)

sanırım öyle babamla ikisi baya laf çarpıtıyolar yaşıtları torun torbalı onlara kompleks olmuş durumda :KK45: bu arada gelinliğin güzelmiş canım üst kısmı o şekilde seviyorum ben de aslında :)

ımm birlik olmuşlar bide işin zor cnm valla:)teşekkurler cnm bnde encok yakasındaki kuş tuyune bayıldım:)

Back