- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.601
evet cnm bosch ben gidip urunleri.inceledim bayildimmmmbosh mu karar verdiniz?
hemşerimmmmneresi peki?[/QUO subayevleri cnm altinpark.sen ?
daha o konuya gelemedik bilebu arada kızlar balayı işini naptınız yaa? :/
daha o konuya gelemedik bilebu arada kızlar balayı işini naptınız yaa? :/
bilmezmiyim cok yakin bana :)aaaa çok yakınız. pursaklar ben deesenevler lisesini biliyor musun? :)
balayı işine biz düğünden sonra bakıcaz malesefbu arada kızlar balayı işini naptınız yaa? :/
nişanlım da bosch tan yana ben de nedense bekoyu çok beğeniyorum arkadaşım hotpoint aldı sadece bulaşık makinesinden memnun değil siemensin de çeşitleri bol boschla aynı zaten kalitede bakalım yılbaşı sonrası alıcaz muhtemelen biz onları şimdilik hareket yok bizde deevet cnm bosch ben gidip urunleri.inceledim bayildimmmm
bilmezmiyim cok yakin bana :)
pursaklarida ii bilirim cnm ablam 5-6 yil oturdu bu arada siz ayarladiniz mi balayi isiniliseyi orada okudum :)
pursaklarida ii bilirim cnm ablam 5-6 yil oturdu bu arada siz ayarladiniz mi balayi isini
gunaydin canim :)günaydın herkeseeee
canim eger firsatin olursa altinparkta mobilya fuari var yarin son gun.bugun ogrendim bende bi ugra derim harika urunler var ben esyayi netlestirdim bugun :)bugün baya tenha burası
O gece bekle uyuturlar adami adam kac yil beklemis bir bes dakika daha beklemez haberin olsun
Biz de cok eğlendik nehirnil111 bizi gülmekten öldürdüAahahahahahahahahahahahahaYaa geçmişi okuyum yorum yapmadan önce dedim daha kendime gelemedim ölüyorum gülmekten
Çok yaşayın yaa valla çok güldümmBiz de cok eğlendik nehirnil111 bizi gülmekten öldürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?