• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar ben de 1 saat sonra Eminönü'ndeki Taç'a gidicem bornozumu alabilirim :) Buarada evde bizim de dantel var bir takım annem yaptıracak pike takımı, bir takım da nişanlımın halası yaptıracakmış I ilyada84

amaaan bişe bildiğimden değil kız kaynana sanki bi level üstü oluyo :KK70:
İyiymiş level atlamışım ama söyleyince kayınvalidem daha kibar resmi gibi duruyor :KK70:
Kızlar ben de 1 saat sonra Eminönü'ndeki Taç'a gidicem bornozumu alabilirim :) Buarada evde bizim de dantel var bir takım annem yaptıracak pike takımı, bir takım da nişanlımın halası yaptıracakmış I ilyada84

Biz yaptırmacağız kuzum sanırım kayınvalidem :rolleyes:yaptırıyor benim için tam olarak ne bilmiyorum ama yaptırdığını biliyorum dantelli bir yatak örtüsü:KK53:Kuzum hadi bakalım güzel haberlerle gel bana bornozunu aldığını duyayım benim gibi yapma emi :KK8::-)

benim kaynana bişey getirecek mi belli bile değil :KK34: ne aldınız bornozda kızlar. bu pazar alıcam ben de inşallah. taç bambu düşünüyorum.
ben tac in aldim cnm kayinvalidem de ozdilek almis ikiside cok gul tac bambu guzel bir tercih ama.ben yatak ortumude tqc aldim cok kullanisli olqcagini dusunuyorum kayinvalidemin getirdigi yatak ortusu gelinlik olarak giyilebilecek turden :) hic sevmem ama birsey de diyemedim tabi ozenmis almis :)

amaaan bişe bildiğimden değil kız kaynana sanki bi level üstü oluyo :KK70:
valla arkadaslar ben sadece buradan yazarken siz anlatin diye kayinvalidem diyorum normalde arkasindan bahswderken bile isminin sonuna anne getiriyorum ayse anne gibi :) sevmiyprum kaynana klimesini falan

İyiymiş level atlamışım ama söyleyince kayınvalidem daha kibar resmi gibi duruyor :KK70:

Biz yaptırmacağız kuzum sanırım kayınvalidem :rolleyes:yaptırıyor benim için tam olarak ne bilmiyorum ama yaptırdığını biliyorum dantelli bir yatak örtüsü:KK53:Kuzum hadi bakalım güzel haberlerle gel bana bornozunu aldığını duyayım benim gibi yapma emi :KK8::-)
Canım eğer taksit yapmayıp nakit isterlerse alamam ama taksit yaparlarsa alcam. Dün sana attığım ekru renk kelebekli model vardı ya bugün onun canlısını gördüm öğlen harikaydı bayıldım bittim yani ama nakit istedi alamadım :(

ben tac in aldim cnm kayinvalidem de ozdilek almis ikiside cok gul tac bambu guzel bir tercih ama.ben yatak ortumude tqc aldim cok kullanisli olqcagini dusunuyorum kayinvalidemin getirdigi yatak ortusu gelinlik olarak giyilebilecek turden :) hic sevmem ama birsey de diyemedim tabi ozenmis almis :)

vaayyy anasını ellerde ne kaynana var :D özendim yahu.. sizdekileri böyle okuyunca hemen alasım geliyor kızlar :D

Canım eğer taksit yapmayıp nakit isterlerse alamam ama taksit yaparlarsa alcam. Dün sana attığım ekru renk kelebekli model vardı ya bugün onun canlısını gördüm öğlen harikaydı bayıldım bittim yani ama nakit istedi alamadım :KK43:

kuzuuuu ekru renk kelebek dediğin bornoz seti mi? :D

kuzuuuu ekru renk kelebek dediğin bornoz seti mi? :D
İşte bu takım tatlım :oops::KK36:
lesette.jpg
tac-bambu-aile-bornoz-seti-lesette-2693-500x500.jpg

Canım eğer taksit yapmayıp nakit isterlerse alamam ama taksit yaparlarsa alcam. Dün sana attığım ekru renk kelebekli model vardı ya bugün onun canlısını gördüm öğlen harikaydı bayıldım bittim yani ama nakit istedi alamadım :KK43:

Diğer mordan vazgeçtin yani kuzum evet ilk attığında gayet güzeldi ben beğendim kuzum inşallah taksitle derler alırsın :KK68:

vaayyy anasını ellerde ne kaynana var :D özendim yahu.. sizdekileri böyle okuyunca hemen alasım geliyor kızlar :D
eminim senin kayinvalidende elinden geleni yapar cnm ama kendimizi biraz frenlemek gerekiyor cok tehlikeli bir surecteyiz ne gorsek aliyoruz :) nisanlim bana diyor ki dugune kadar int kullanma :))

Diğer mordan vazgeçtin yani kuzum evet ilk attığında gayet güzeldi ben beğendim kuzum inşallah taksitle derler alırsın :KK68:
Yok bebeğim vazgeçmedim, o baktığım yerde yoktu. Eminönü'ndeki yerde ona da bakıcam hangisi daha güzelse. Ekru olanı gözümle gördüğüm için öyle yazdım :)

Back