- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.581
Çok güzel görünüyordu yakından. Bir de moruna bakayım kuzum hangisi daha güzelse onu alacağıma artıkEkru rengi çok severim herşeye de uyuyor hani bornozda uyum çok dikkat edilmese de bence iç açıcı
Hangisi gönlüne sinerse kuzumÇok güzel görünüyordu yakından. Bir de moruna bakayım kuzum hangisi daha güzelse onu alacağıma artık
Onu daha yakından görmedim ona da bir bakıcam bakalım hangisi daha güzel gelirse gözüme. Çünkü ikisini de çok beğendim :) Buarada benim her şeyim neredeyse mor
ay caim ben bayildim vallahi ona ya nasil kacirmisim :) annemin cildirmayacagini bilsem gider alirim :) madem hersey mor bu da mor oluversin o zaman saka bi yana senin tercihin tabi ama bence almalisinnnn:)Onu daha yakından görmedim ona da bir bakıcam bakalım hangisi daha güzel gelirse gözüme. Çünkü ikisini de çok beğendim :) Buarada benim her şeyim neredeyse mor
Gidip bakıcam tatlım son durumdan haberdar ederim :)ay caim ben bayildim vallahi ona ya nasil kacirmisim :) annemin cildirmayacagini bilsem gider alirim :) madem hersey mor bu da mor oluversin o zaman saka bi yana senin tercihin tabi ama bence almalisinnnn:)
Ben de tüm gün beyaz eşya ile uğraştım ve sonunda karar verdim hangi modellerinden olacağına. Siemens alıyorum ben hepsini.sevgili gelin adaylari beyaz esya konusunu ne yaptiniz neleri aldiniz yada alacaksiniz hangi marka dusunuyorsunuz
eminim senin kayinvalidende elinden geleni yapar cnm ama kendimizi biraz frenlemek gerekiyor cok tehlikeli bir surecteyiz ne gorsek aliyoruz :) nisanlim bana diyor ki dugune kadar int kullanma :))
Yok bebeğim vazgeçmedim, o baktığım yerde yoktu. Eminönü'ndeki yerde ona da bakıcam hangisi daha güzelse. Ekru olanı gözümle gördüğüm için öyle yazdım :)
Fatih'te bir yerde baktım nakit 269 tl dedi. Bir de mor ekledim gördün mü?mükemmel ki bu :) fiyatına ne kadar dediler?
bende bosch ta karar kildim siyah olanlarindan firin ocak ve bulasik makinasini alicam.birde mutfak icin tv nisanlimda camasir mkinasi ve buzdolabini aliversin artik :)Gidip bakıcam tatlım son durumdan haberdar ederim :)
Ben de tüm gün beyaz eşya ile uğraştım ve sonunda karar verdim hangi modellerinden olacağına. Siemens alıyorum ben hepsini.
sevgili gelin adaylari beyaz esya konusunu ne yaptiniz neleri aldiniz yada alacaksiniz hangi marka dusunuyorsunuz
sende ankaradasin demekk :)sizin tabii Eminönü'nüz var bizim yok. bi Samanpazarı var. pazar günü bakıcam ben de artık :))
Hayırlısı olsun Bosch ve Siemens aynı fabrikadan çıkıyormuş ama Siemens bir tık daha kaliteliymiş diye duydum.bende bosch ta karar kildim siyah olanlarindan firin ocak ve bulasik makinasini alicam.birde mutfak icin tv nisanlimda camasir mkinasi ve buzdolabini aliversin artik :)
Fatih'te bir yerde baktım nakit 269 tl dedi. Bir de mor ekledim gördün mü?
canim ben siyahi cok seviyorummm bosc un yeni modelleri el.izi yapmiyprmus bakalim dogrudur insallahaahhhhh bi de o varonun için de iki hafta kafa patlatırım ben. biz karar vermedik daha kuzum. ama arkadaşım hotpoint aldı 1 aylık evli daha. çok memnunum mutlaka siz de bundan alındiyor. bide gri mi beyaz mı olmalı bilemiyorum :s
evet canimmmmevet kuzum. sende mi?:)
Evet canım ben de Eminönü'ne bakıcam işte uygun fiyata ve taksit yapan bulursam alacağım :) Ekru olanı ben de çok sevdim bir de moru yakından göreyim kararımı vereceğim.moru gördüm ama ekru olan daha güzel. kendi sitesinde 330 tl. n11 ya da gittigidiyor dan uygun fiyata alınabiliyor.
Evet canım ben de Eminönü'ne bakıcam işte uygun fiyata ve taksit yapan bulursam alacağım :) Ekru olanı ben de çok sevdim bir de moru yakından göreyim kararımı vereceğim.
canim ben siyahi cok seviyorummm bosc un yeni modelleri el.izi yapmiyprmus bakalim dogrudur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?