• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Onu daha yakından görmedim ona da bir bakıcam bakalım hangisi daha güzel gelirse gözüme. Çünkü ikisini de çok beğendim :) Buarada benim her şeyim neredeyse mor:KK48:
Onu daha yakından görmedim ona da bir bakıcam bakalım hangisi daha güzel gelirse gözüme. Çünkü ikisini de çok beğendim :) Buarada benim her şeyim neredeyse mor:KK48:
ay caim ben bayildim vallahi ona ya nasil kacirmisim :) annemin cildirmayacagini bilsem gider alirim :) madem hersey mor bu da mor oluversin o zaman saka bi yana senin tercihin tabi ama bence almalisinnnn:)

sevgili gelin adaylari beyaz esya konusunu ne yaptiniz neleri aldiniz yada alacaksiniz hangi marka dusunuyorsunuz

ay caim ben bayildim vallahi ona ya nasil kacirmisim :) annemin cildirmayacagini bilsem gider alirim :) madem hersey mor bu da mor oluversin o zaman saka bi yana senin tercihin tabi ama bence almalisinnnn:)
Gidip bakıcam tatlım son durumdan haberdar ederim :)

sevgili gelin adaylari beyaz esya konusunu ne yaptiniz neleri aldiniz yada alacaksiniz hangi marka dusunuyorsunuz
Ben de tüm gün beyaz eşya ile uğraştım ve sonunda karar verdim hangi modellerinden olacağına. Siemens alıyorum ben hepsini.

eminim senin kayinvalidende elinden geleni yapar cnm ama kendimizi biraz frenlemek gerekiyor cok tehlikeli bir surecteyiz ne gorsek aliyoruz :) nisanlim bana diyor ki dugune kadar int kullanma :))

ayy benimkide sadece kullanacağın şeyler al. eğer aldıkların süs diye durursa o zaman kızarım diyor :D bide sana güveniyorum hayatım diye gaz veriyor :D :KK53::KK53:

Gidip bakıcam tatlım son durumdan haberdar ederim :)

Ben de tüm gün beyaz eşya ile uğraştım ve sonunda karar verdim hangi modellerinden olacağına. Siemens alıyorum ben hepsini.
bende bosch ta karar kildim siyah olanlarindan firin ocak ve bulasik makinasini alicam.birde mutfak icin tv nisanlimda camasir mkinasi ve buzdolabini aliversin artik :)

aahhhhh bi de o var :D onun için de iki hafta kafa patlatırım ben. biz karar vermedik daha kuzum. ama arkadaşım hotpoint aldı 1 aylık evli daha. çok memnunum mutlaka siz de bundan alındiyor. bide gri mi beyaz mı olmalı bilemiyorum :s

bende bosch ta karar kildim siyah olanlarindan firin ocak ve bulasik makinasini alicam.birde mutfak icin tv nisanlimda camasir mkinasi ve buzdolabini aliversin artik :)
Hayırlısı olsun Bosch ve Siemens aynı fabrikadan çıkıyormuş ama Siemens bir tık daha kaliteliymiş diye duydum.

aahhhhh bi de o var :D onun için de iki hafta kafa patlatırım ben. biz karar vermedik daha kuzum. ama arkadaşım hotpoint aldı 1 aylık evli daha. çok memnunum mutlaka siz de bundan alındiyor. bide gri mi beyaz mı olmalı bilemiyorum :s
canim ben siyahi cok seviyorummm bosc un yeni modelleri el.izi yapmiyprmus bakalim dogrudur insallah

moru gördüm ama ekru olan daha güzel. kendi sitesinde 330 tl. n11 ya da gittigidiyor dan uygun fiyata alınabiliyor.
Evet canım ben de Eminönü'ne bakıcam işte uygun fiyata ve taksit yapan bulursam alacağım :) Ekru olanı ben de çok sevdim bir de moru yakından göreyim kararımı vereceğim.

Back