- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.561
detaylar canım detaylar unutma katil uşak olabilirKarışmasın kuzu ya
Ne farkı var kız bende bazen nişanlımın annesi bazen kaynanam diyorum kayınvalidem daha kibar değil mi öyle diyeyim
Hangisini söyleyince iyi oluyor onu söyle kız gizemli gibisindetaylar canım detaylar unutma katil uşak olabilir
amaaan bişe bildiğimden değil kız kaynana sanki bi level üstü oluyoHangisini söyleyince iyi oluyor onu söyle kız gizemli gibisin
http://www.evmanya.com/urun/208943-hobby-bornoz-seti-leydi-krem bak bunu beğendim mesela renkli de olabilir bunun gibi bişey alıcam kesin :)
İyiymiş level atlamışım ama söyleyince kayınvalidem daha kibar resmi gibi duruyoramaaan bişe bildiğimden değil kız kaynana sanki bi level üstü oluyo
ben tac in aldim cnm kayinvalidem de ozdilek almis ikiside cok gul tac bambu guzel bir tercih ama.ben yatak ortumude tqc aldim cok kullanisli olqcagini dusunuyorum kayinvalidemin getirdigi yatak ortusu gelinlik olarak giyilebilecek turden :) hic sevmem ama birsey de diyemedim tabi ozenmis almis :)benim kaynana bişey getirecek mi belli bile değilne aldınız bornozda kızlar. bu pazar alıcam ben de inşallah. taç bambu düşünüyorum.
yok canım değil galiba biraz bakınayım aklımdayken bamboo iyi oluyo evet onlardan bakayımayyyyy bu çok ciciiiiiiiiiiiiii. bambu mu peki? :)
valla arkadaslar ben sadece buradan yazarken siz anlatin diye kayinvalidem diyorum normalde arkasindan bahswderken bile isminin sonuna anne getiriyorum ayse anne gibi :) sevmiyprum kaynana klimesini falanamaaan bişe bildiğimden değil kız kaynana sanki bi level üstü oluyo
Canım eğer taksit yapmayıp nakit isterlerse alamam ama taksit yaparlarsa alcam. Dün sana attığım ekru renk kelebekli model vardı ya bugün onun canlısını gördüm öğlen harikaydı bayıldım bittim yani ama nakit istedi alamadımİyiymiş level atlamışım ama söyleyince kayınvalidem daha kibar resmi gibi duruyor
Biz yaptırmacağız kuzum sanırım kayınvalidemyaptırıyor benim için tam olarak ne bilmiyorum ama yaptırdığını biliyorum dantelli bir yatak örtüsü Kuzum hadi bakalım güzel haberlerle gel bana bornozunu aldığını duyayım benim gibi yapma emi
ben tac in aldim cnm kayinvalidem de ozdilek almis ikiside cok gul tac bambu guzel bir tercih ama.ben yatak ortumude tqc aldim cok kullanisli olqcagini dusunuyorum kayinvalidemin getirdigi yatak ortusu gelinlik olarak giyilebilecek turden :) hic sevmem ama birsey de diyemedim tabi ozenmis almis :)
Canım eğer taksit yapmayıp nakit isterlerse alamam ama taksit yaparlarsa alcam. Dün sana attığım ekru renk kelebekli model vardı ya bugün onun canlısını gördüm öğlen harikaydı bayıldım bittim yani ama nakit istedi alamadım
İşte bu takım tatlımkuzuuuu ekru renk kelebek dediğin bornoz seti mi?
Canım eğer taksit yapmayıp nakit isterlerse alamam ama taksit yaparlarsa alcam. Dün sana attığım ekru renk kelebekli model vardı ya bugün onun canlısını gördüm öğlen harikaydı bayıldım bittim yani ama nakit istedi alamadım
eminim senin kayinvalidende elinden geleni yapar cnm ama kendimizi biraz frenlemek gerekiyor cok tehlikeli bir surecteyiz ne gorsek aliyoruz :) nisanlim bana diyor ki dugune kadar int kullanma :))vaayyy anasını ellerde ne kaynana varözendim yahu.. sizdekileri böyle okuyunca hemen alasım geliyor kızlar
Yok bebeğim vazgeçmedim, o baktığım yerde yoktu. Eminönü'ndeki yerde ona da bakıcam hangisi daha güzelse. Ekru olanı gözümle gördüğüm için öyle yazdım :)Diğer mordan vazgeçtin yani kuzum evet ilk attığında gayet güzeldi ben beğendim kuzum inşallah taksitle derler alırsın
Yok bebeğim vazgeçmedim, o baktığım yerde yoktu. Eminönü'ndeki yerde ona da bakıcam hangisi daha güzelse. Ekru olanı gözümle gördüğüm için öyle yazdım :)
morlu olan tek kelime ile muhtesemmmmDiğer beğendiğim takım da morlu olan sizce hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 1295937 Eki Görüntüle 1295938 Eki Görüntüle 1295939
Onu daha yakından görmedim ona da bir bakıcam bakalım hangisi daha güzel gelirse gözüme. Çünkü ikisini de çok beğendim :) Buarada benim her şeyim neredeyse mormorlu olan tek kelime ile muhtesemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?