- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Ben balayini dusundugumden havalar az daha isinsin diye 16si olacakKimse 2/5/2015 i dusunmedi mi?
2015 tarihinin bası 2 sonu 5 ya
O nedenle 2 mayis guzel oluyor bence
1 mayis cuma isci bayrami tatil
2 mayis cumartesi
3 mayis da pazar
3 gun tatil :)
çok mantıklı aslında :) ama hem havalar az ısınsın dedik hem de malesef biz ne kadar gün desekte mekandan dolayı aklımızda olmayan bi tarih oldu 23\05\2015Kimse 2/5/2015 i dusunmedi mi?
2015 tarihinin bası 2 sonu 5 ya
O nedenle 2 mayis guzel oluyor bence
1 mayis cuma isci bayrami tatil
2 mayis cumartesi
3 mayis da pazar
3 gun tatil :)
Ben balayini dusundugumden havalat az daha isinsin diye 16si olacak
çok mantıklı aslında :) ama hem havalar az ısınsın dedik hem de malesef biz ne kadar gün desekte mekandan dolayı aklımızda olmayan bi tarih oldu 23\05\2015
ben home sweet home aldım adorabella modeli içine de parlak saten bi nevresim çok hoş tamamlıyor birbirini daha sonra da kullanıbilir üzeri hafif süslü güpür ve incili taşlı işlemeliEvet canim onu diyorum ben de oyle yapicam baska turlu annemin cenesi kapanmayacak :) Hangi markayi onerirsin?
6 bucuk yildir bekliyirum evlenene kadar 7 yil bitmis 8 den gun almis olacagiz az daha beklemek koymaz bana dedim kronik oldu bu durum ben de alistim galiba :)))Hm anladım :) ben balayını dusunmedim :) ama deniz tatili yapmasam da olur :)
benim nişanım aralıkta ayazda olduğu için düğünde güzel bi havada olsun istedim açıkçası mayıs yağmurlarından da korkmuyo değilim şuanBen balayini dusundugumden havalar az daha isinsin diye 16si olacak
Ben dusunuyorum cruise turu bakiyorum ama akdeniz ulkeleri istedigimden hava onemli :)yurtdışı düşüneniz var mı bilmiyorum ama fiyat olarak yurtiçinden çokta farklı değil. hem havada önemli değil :)
Ben sirf o yagmurlar yuzunden acik hava hayalimden vazgectimbenim nişanım aralıkta ayazda olduğu için düğünde güzel bi havada olsun istedim açıkçası mayıs yağmurlarından da korkmuyo değilim şuan
6 bucuk yildir bekliyirum evlenene kadar 7 yil bitmis 8 den gun almis olacagiz az daha beklemek koymaz bana dedim kronik oldu bu durum ben de alistim galiba :)))
Ben de bakiyim canim pahali mi peki kaca aldin?ben home sweet home aldım adorabella modeli içine de parlak saten bi nevresim çok hoş tamamlıyor birbirini daha sonra da kullanıbilir üzeri hafif süslü güpür ve incili taşlı işlemeli
benim gönlüm de hep balkan turundan yana karabağ kotor körfezi bosna buraları gezmek tatil yapmak artık düğün sonrası bakıcaz biz sınav nedeniyle balayı temmuz ağustosa kalıyorBen dusunuyorum cruise turu bakiyorum ama akdeniz ulkeleri istedigimden hava onemli :)
yurtdışı düşüneniz var mı bilmiyorum ama fiyat olarak yurtiçinden çokta farklı değil. hem havada önemli değil :)
Ben dusunuyorum cruise turu bakiyorum ama akdeniz ulkeleri istedigimden hava onemli :)
canım fiyatı çok aklımda değil ama 400 e yakın bi fiyatı olması lazım bi seneden fazla oldu alalıBen de bakiyim canim pahali mi peki kaca aldin?
Olsun canim sinav iyi gecsin de varsin balayi sonra olsun.benim gönlüm de hep balkan turundan yana karabağ kotor körfezi bosna buraları gezmek tatil yapmak artık düğün sonrası bakıcaz biz sınav nedeniyle balayı temmuz ağustosa kalıyor
Yapabilirsiniz tabiki ben gider gelirim guzel olursa soylerim sana da :)Ben de gemi turu dusunuyorumHavalarin isinmasini bekleyebiliriz :) oncesinde 3-4 gunluk kapadokyadaki karlik evine filan gitsek de yeter super olur hatta :)
Yapabilirsiniz tabiki ben gider gelirim guzel olursa soylerim sana da :)
Buluruz tabi :)Buluruz beraberce guzel bir gemi ve tur
Ben daha once iki kere gemi tatili yaptim guzel oluyor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?