- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
merhaba canım :) senin düğün ne zaman ?Merhabaaa kızlarrr , nasılsınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım :) senin düğün ne zaman ?Merhabaaa kızlarrr , nasılsınız :)
Aaa çok sevindim :)merhaba canım hayırlı olsun :) birer hafta arayla düğünlerimiz :)
23 mayısta benim de :)Aaa çok sevindim :)
Senin önce mi sonra mı canım :)
23 mayısta benim de :)
ahh o zaman geçmiyo sanki, çeyizim biraz mutfak eşyası ve küçük ev aletlerim kaldı ufak tefek detaylar da var en sona bıraktığım. Senin nasıl hazırlıklar ?:) anladım canım zaman hemencik geçsin ya. Çeyizin ne alemde neler aldın :)
sekiz ayda hepsini halledersin canım maddi olarak sıkıntın olmadıktan :)Benim düğün 10 mayıs kızlar,çeyiz olarak daha hiç birşeye başlamadık biz :)
Özgecim nasılsın ?:) anladım canım zaman hemencik geçsin ya. Çeyizin ne alemde neler aldın :)
Merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın?Merhabaaa kızlarrr , nasılsınız :)
Benim de 16 mayıs önce sen sonra ben sonra elmol sonra da özge evlenecek 1 er hafta araylaBenim düğün 10 mayıs kızlar,çeyiz olarak daha hiç birşeye başlamadık biz :)
bugün biraz eksik listesi hazırlamaya çalıştım içinden çıkamadım sanırım kafam çok karıştıYa buraya yazdıklarınızın bildirimi bana neden gelmiyor ama konuşmuşsunuz kaçırdım hep
Ne eksiği canım?bugün biraz eksik listesi hazırlamaya çalıştım içinden çıkamadım sanırım kafam çok karıştı
edelim şekerim vakit geçmiyor geçmiyorBuradasınız azcık sohbet edelim hu hu huuuuu
Evet çıkışa az kaldı ben patladım burda Bu konudaki bildirimler bazen geliyor bazen gelmiyor neden öyle oluyor acaba anlayamadım :sedelim şekerim vakit geçmiyor geçmiyor
genel olarak mutfak eşyası canımNe eksiği canım?
Benim topicim var çeyiz için bakabilirsin istersen :)genel olarak mutfak eşyası canım
inceliyorum canım şimdiBenim topicim var çeyiz için bakabilirsin istersen :)
Tamam tatlıminceliyorum canım şimdi