- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Canım bende büyük şeyleri aldım sayılır.ahh o zaman geçmiyo sanki, çeyizim biraz mutfak eşyası ve küçük ev aletlerim kaldı ufak tefek detaylar da var en sona bıraktığım. Senin nasıl hazırlıklar ?
Özgecim nasılsın ?
İyiyim kuzum nolsun çıkıcam birazdan dakika sayıyorum sıkıldım vallahi. Zeyno gitti sen beni boşladın. Küseyim mi şimdi sanaİyiyiim kuzucummm sen nasılsn bakalım :)
hepsi çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsun benim de çkb çelik tencere diğer ufak tefek mutfak gereçlerim eksik tekstil ürünlerim hemen hemen tamam sadece bornoz takımım yok diye biliyorum şimdilik :)Tamam tatlım
Sağolasın canım daha güzelleri senin olsun :) Benim de eksikler var. Günlük çatal bıçak takımımı henüz alamadım. Bornozlar eksik. Mutfak servis araçlarım eksik. Ve annemin tutturduğu yatak örtüsühepsi çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsun benim de çkb çelik tencere diğer ufak tefek mutfak gereçlerim eksik tekstil ürünlerim hemen hemen tamam sadece bornoz takımım yok diye biliyorum şimdilik :)
Oy kuzucum küsme ama ya.İyiyim kuzum nolsun çıkıcam birazdan dakika sayıyorum sıkıldım vallahi. Zeyno gitti sen beni boşladın. Küseyim mi şimdi sana
Yarın söz ilgileneceğim aşkitom :*Sağolasın canım daha güzelleri senin olsun :) Benim de eksikler var. Günlük çatal bıçak takımımı henüz alamadım. Bornozlar eksik. Mutfak servis araçlarım eksik. Ve annemin tutturduğu yatak örtüsüÜtü almam lazım bir de :) Eksikler bitmez ben bunu anladım.
örtü işini ben süslü bi pike takımıyla hallettim canım gelin yatak örtüsünü diyosun dimi ?Sağolasın canım daha güzelleri senin olsun :) Benim de eksikler var. Günlük çatal bıçak takımımı henüz alamadım. Bornozlar eksik. Mutfak servis araçlarım eksik. Ve annemin tutturduğu yatak örtüsüÜtü almam lazım bir de :) Eksikler bitmez ben bunu anladım.
tebrik ederim canım :) nerelisin ? eğer nişanlıysanız düğün tarihinizi netleştirip biran önce mekan ayarlamanızı tavsiye ederim biz 10 mayıs dedik 16 dedik ancak 23 üne istediğimiz yer boştu biraz geç kaldığımız söylendiMerabalar
22 yaşımdayım, bugün itibariyle 5 yıl 7 ay 11 günlük ilişkim var
Kafamızdaki düğün tarihi 2/5/2015
Ben de mayıs gelini olmayı umuyorum
Sopaliksin kendine ediyorsun sadece. Eskiye bakinca noluyor adam seni secmis degil mi zaten yaninda olsa adi eski sevgili olmazdi. Durduk yere huzurunuzu kacirmaOy kuzucum küsme ama ya.
Bu aralar biliyorsun moralim ve psikolojim çok yerinde değil
Bugün benimkine çok pis sataşasım var
Bide facede gereksiz araştırmalar içine girdim.
Nişanlımın eski sevgilisinin profiline bakmak büyük aptallıklarım içinde yer alıyorda .......
Bazen kendime çok gıcık oluyorum.
Moralimi bozmada birebirim ...
evet canım katılıyorum arkadaşa bencede mekan konusunu ayarlayın. valla zaman geçmiyor diyoruz ama çok hızlı geçiyor aslında. benimkide 2 düğün, 10 - 12 Nisan.tebrik ederim canım :) nerelisin ? eğer nişanlıysanız düğün tarihinizi netleştirip biran önce mekan ayarlamanızı tavsiye ederim biz 10 mayıs dedik 16 dedik ancak 23 üne istediğimiz yer boştu biraz geç kaldığımız söylendi
Tesekkur ederim :) nereli oldugumu buralarda hic soylemedim cunku cok kucuk bir yerde yasiyoruz da tanidik cikma ihtimali yuksektebrik ederim canım :) nerelisin ? eğer nişanlıysanız düğün tarihinizi netleştirip biran önce mekan ayarlamanızı tavsiye ederim biz 10 mayıs dedik 16 dedik ancak 23 üne istediğimiz yer boştu biraz geç kaldığımız söylendi
evet canım katılıyorum arkadaşa bencede mekan konusunu ayarlayın. valla zaman geçmiyor diyoruz ama çok hızlı geçiyor aslında. benimkide 2 düğün, 10 - 12 Nisan.
Evet canim onu diyorum ben de oyle yapicam baska turlu annemin cenesi kapanmayacak :) Hangi markayi onerirsin?örtü işini ben süslü bi pike takımıyla hallettim canım gelin yatak örtüsünü diyosun dimi ?
Bi evlenme teklifi gelsin de bana oyle konusayim mekani tutmak gerek evet 1 yil onceden doluyormuş
Mekan kalmazsa cadır kurdurturum size haberiniz olsun dedim ama :)
ya gerçi millet 2 aya düğünü yapıyor. onlar nasıl buluyor, çokta takma. istediğin özel bi yer yoksa elbet bulunur. haftaiçi olur en kötü, hem daha ucuz olur :)
Merhaba hos geldiniz aramizaMerabalar
22 yaşımdayım, bugün itibariyle 5 yıl 7 ay 11 günlük ilişkim var
Kafamızdaki düğün tarihi 2/5/2015
Ben de mayıs gelini olmayı umuyorum
Merhaba hos geldiniz aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?