Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ahh o zaman geçmiyo sanki, çeyizim biraz mutfak eşyası ve küçük ev aletlerim kaldı ufak tefek detaylar da var en sona bıraktığım. Senin nasıl hazırlıklar ?
Canım bende büyük şeyleri aldım sayılır.
Çatal bıçak takımlarım tencere setlerim yemek ve kahvaltı takımlarım fincanlarım tepsilerim vs bunları aldım.
Ama kalan ıvır zıvır çok valla.
Annemler bide yatak odası takımımı alacaklar.

hepsi çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsun benim de çkb çelik tencere diğer ufak tefek mutfak gereçlerim eksik tekstil ürünlerim hemen hemen tamam sadece bornoz takımım yok diye biliyorum şimdilik :)

Sağolasın canım daha güzelleri senin olsun :) Benim de eksikler var. Günlük çatal bıçak takımımı henüz alamadım. Bornozlar eksik. Mutfak servis araçlarım eksik. Ve annemin tutturduğu yatak örtüsü Ütü almam lazım bir de :) Eksikler bitmez ben bunu anladım.

İyiyim kuzum nolsun çıkıcam birazdan dakika sayıyorum sıkıldım vallahi. Zeyno gitti sen beni boşladın. Küseyim mi şimdi sana
Oy kuzucum küsme ama ya.
Bu aralar biliyorsun moralim ve psikolojim çok yerinde değil
Bugün benimkine çok pis sataşasım var
Bide facede gereksiz araştırmalar içine girdim.
Nişanlımın eski sevgilisinin profiline bakmak büyük aptallıklarım içinde yer alıyorda .......
Bazen kendime çok gıcık oluyorum.
Moralimi bozmada birebirim ...

Yarın söz ilgileneceğim aşkitom :*

örtü işini ben süslü bi pike takımıyla hallettim canım gelin yatak örtüsünü diyosun dimi ?

Merabalar
22 yaşımdayım, bugün itibariyle 5 yıl 7 ay 11 günlük ilişkim var
Kafamızdaki düğün tarihi 2/5/2015
Ben de mayıs gelini olmayı umuyorum

Merabalar
22 yaşımdayım, bugün itibariyle 5 yıl 7 ay 11 günlük ilişkim var
Kafamızdaki düğün tarihi 2/5/2015
Ben de mayıs gelini olmayı umuyorum
tebrik ederim canım :) nerelisin ? eğer nişanlıysanız düğün tarihinizi netleştirip biran önce mekan ayarlamanızı tavsiye ederim biz 10 mayıs dedik 16 dedik ancak 23 üne istediğimiz yer boştu biraz geç kaldığımız söylendi

Sopaliksin kendine ediyorsun sadece. Eskiye bakinca noluyor adam seni secmis degil mi zaten yaninda olsa adi eski sevgili olmazdi. Durduk yere huzurunuzu kacirma

evet canım katılıyorum arkadaşa bencede mekan konusunu ayarlayın. valla zaman geçmiyor diyoruz ama çok hızlı geçiyor aslında. benimkide 2 düğün, 10 - 12 Nisan.

Tesekkur ederim :) nereli oldugumu buralarda hic soylemedim cunku cok kucuk bir yerde yasiyoruz da tanidik cikma ihtimali yuksek Buraya uye olan yakin tanidiklarim var

Henuz nisanlanmadik nisan-dugun arasini 3 ay tutmayi dusunuyoruz

Mekan konusunda cok haklisin gel de bunu aileme anlat onlar cok serin

Bence de acilen mekani tutmamiz gerek ama

evet canım katılıyorum arkadaşa bencede mekan konusunu ayarlayın. valla zaman geçmiyor diyoruz ama çok hızlı geçiyor aslında. benimkide 2 düğün, 10 - 12 Nisan.

Bi evlenme teklifi gelsin de bana oyle konusayim mekani tutmak gerek evet 1 yil onceden doluyormuş

Mekan kalmazsa cadır kurdurturum size haberiniz olsun dedim ama :)

Bi evlenme teklifi gelsin de bana oyle konusayim mekani tutmak gerek evet 1 yil onceden doluyormuş

Mekan kalmazsa cadır kurdurturum size haberiniz olsun dedim ama :)

ya gerçi millet 2 aya düğünü yapıyor. onlar nasıl buluyor, çokta takma. istediğin özel bi yer yoksa elbet bulunur. haftaiçi olur en kötü, hem daha ucuz olur :)

ya gerçi millet 2 aya düğünü yapıyor. onlar nasıl buluyor, çokta takma. istediğin özel bi yer yoksa elbet bulunur. haftaiçi olur en kötü, hem daha ucuz olur :)

İl disinda akraba cok mecbur hafta sonu cumartesi olacak :) bizimkilerin işine gelir ertelerler tarihi benim hic işime gelmez :) o nedenle garantiye almak lazim :)

Kimse 2/5/2015 i dusunmedi mi?
2015 tarihinin bası 2 sonu 5 ya
O nedenle 2 mayis guzel oluyor bence

1 mayis cuma isci bayrami tatil
2 mayis cumartesi
3 mayis da pazar

3 gun tatil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…