Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar bi soru atayım ortaya gelinlikle yakışan saç renkleri ben koyudan yanayım bu yüzden balyajlı saçımı dün itibariyle bakır dore tonlarına döndürmeye başladım

ben de bakır tonları güzel diye çevirmeye başladım fakat beyaz tenliyim ve koyu kahve daha çok yakıştırıyorlar bana. o yüzden kararsızım

Bievden bir şey almadım canım ama kalitesiz olacağını düşünmüyorum

Günaydın gelin

hmmm. n11 de yorumlar olumsuz çıktı 4 arkadaş almaktan vazgeçtik ama görünüş çok güzel ve seramikti. bilmiyorum artık napmalı . teflon kelepçeli olanlar nasıldır ki? sen ne aldın peki canım??

hmmm. n11 de yorumlar olumsuz çıktı 4 arkadaş almaktan vazgeçtik ama görünüş çok güzel ve seramikti. bilmiyorum artık napmalı . teflon kelepçeli olanlar nasıldır ki? sen ne aldın peki canım??
Ben henüz kek kalıbı olarak sadece Tefalin kelepçeli büyük bir kalıbını aldım canım daha bir sürü onlarda da eksiğim var teflon olarak alıyorum ben Tefal olacaktır büyük ihtimal silikon alacağım bir kaç şekilli tantitoni olabilir seramik olarak pahalı ama seramik denildiğinde sadece korkmaz sevimli kullanılabilir gibi geliyor bana bir tane fırın kabı da öyle alabilirim genelde borcam kullanıyorum mesela şuanda evde kek yaparken falan o yüzden bir kaç değişik model olsun yeterli diyorum pasta için kek kalıbı aldım zaten kelepçeli

cnm slikon kek kaliplarinin daha kullanisli oldugunu biliyorum ama denemedim acikcasi

aradaslar nevresim takimi hakkinda size nacizane bir fikir vermek istiyorum.annemle bi nakisciya gitmistik oradaki bayan evde dantel falan varsa getirin dedi neyse goturduk nevresim takimi yapti bize ortaya cikan sonuc inanilmazdi cok begendim bir tanede katinvalidme yaptirdim :) modern ve klasik tqrzin bulusmasi oldu. evde dantel falan varsa bi dusunun derim :)

ben de bakır tonları güzel diye çevirmeye başladım fakat beyaz tenliyim ve koyu kahve daha çok yakıştırıyorlar bana. o yüzden kararsızım
ben de beyaz tenliyim bakır kızıl tonlar beyaz tenliye inanılmaz yakışıyo canım ben de kahve bakır gibi bişey yaptım zaten şuan tek derdm balyaj yerlerin akması sürekli boyayı taze tutucam artık

evet annemin de danteli var yaptıracak dediğin gibi bide daha önceden de aplikeli deniyo o şekilde yaptırdıkları da var rengi deseni de güzel seçmiş hazırların yanında bunlar da iyi oluyo yaa :)

evet annemin de danteli var yaptıracak dediğin gibi bide daha önceden de aplikeli deniyo o şekilde yaptırdıkları da var rengi deseni de güzel seçmiş hazırların yanında bunlar da iyi oluyo yaa :)
canim carsafari lastikli o acidanda kullanim daha pratik zaten hazir 10 tane var saten olanlardan da aldim ama bu daha cok hosuma gitti :)

canim carsafari lastikli o acidanda kullanim daha pratik zaten hazir 10 tane var saten olanlardan da aldim ama bu daha cok hosuma gitti :)
ben pek incelemedim lastikli mi bilmiyorum ama güzeller onları da kullanıcam tabiki :) ben hazır aldım annem onları yaptırdı baya oldu bende de saymadım ama ondan fazla sanırım :) 2 pike takımı almıştım biri günlük biri dantelli incili güzel tekstilde tek eksiğim bornoz takımı misafir takımlarını falan aldım bi kendime alamadım

ben bornoz takimi falan hepsini hallwttim birde hepsinden kayinvalidem getirdi cifter cifter oldu nereye koycam evlenince onu dusunuyorum :)

veee monarkk'ın kafası yine karışır

ben de yaptırdım annemin zoruyla iki tane kendime bir tane kaynanama. bide buzdolabı örtüsü yaptırdı annem :) evet çok tatlı görünüyorlar ama ben kalanları hazır alma düşüncesindeyim :)

ben de yaptırdım annemin zoruyla iki tane kendime bir tane kaynanama. bide buzdolabı örtüsü yaptırdı annem :) evet çok tatlı görünüyorlar ama ben kalanları hazır alma düşüncesindeyim :)
ben de o şekilde 4 tane varmış anneme diyorum en beğendiğin hangisi dersin bana sana getircem onu :) monarkkk kayınvalide kaynana olmuş bile detaylar önemli

ben bornoz takimi falan hepsini hallwttim birde hepsinden kayinvalidem getirdi cifter cifter oldu nereye koycam evlenince onu dusunuyorum :)

benim kaynana bişey getirecek mi belli bile değil ne aldınız bornozda kızlar. bu pazar alıcam ben de inşallah. taç bambu düşünüyorum.

benim kaynana bişey getirecek mi belli bile değil ne aldınız bornozda kızlar. bu pazar alıcam ben de inşallah. taç bambu düşünüyorum.
almadım kiii sadece misafir havlu takımları yaptım kendime havlu takım yaptım sadece çift bornozum kaldı onu da takım almayı düşünmüyorum yaa öyle terlikler bantlar falan gereksiz geliyo ben zaten kısa kapşonlu bornozlardan istiyorum çiçekli şirin

hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden. takımlar standart M ve L beden. nişanlımla ikimizde zayıfız. L beden çok büyük olmuyor dedi bir yere sormuştum. ama ayrı ayrı almak da bana pek uymadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…