- 5 Kasım 2014
- 47
- 28
- 18
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.521
biz de daha almadık nikah tarihimizi
ikimizin de doğumgünü düğünden sonra
sevgili olma tarihimiz ise mart
benimki nikah kıyıp da iki ay hayatta beklemez
gülüp eğlenelim ki stres olmayalım zaman çabuk geçsin
bizim nikahla dugun arasinda cok zamam yok birde dugun asiri kalabalik olacak iki taraf arasinda da ciddi kultur farklari var risk almayalim nikahi once yapalim kargasaya gelmesin istedik :) sagolsun nisanlimda beni dusundi dogum gunim olsun ki 2 gunu tek hediyeyle kurtar dedi :)biz de daha almadık nikah tarihimizi
ikimizin de doğumgünü düğünden sonra
sevgili olma tarihimiz ise mart
benimki nikah kıyıp da iki ay hayatta beklemez
gülüp eğlenelim ki stres olmayalım zaman çabuk geçsin
olsun cnm sonucta onemli olan sevdiklerimize bi an once kavusmak.benim dogum gunum sevgililer gunu ile cakisiyor durumu.esitledik yanii :):):)çokta güzel olmuş bzm dgm gunlerımız agustos ve eylul(
evde otururken hasta olduk valla moral oluyosunuz ilaç gibi hatunlarsınız maşallahCok eglendik elmosum siz gelin yazin bak daha neler olcak cok bos birakiyosunuz buralari :) Ben de serviste guldukce millet bana bakti hep
Kapanışa bayıldımo halde yıldız tilbeden "haberi olsun" benden sizlere gelsin kızlarr
mesaiyi kapatıyorummm
ben o yaree canımııı ömrümü hayatımııı seve seve herşeyimiii yatağımı döşeğimi saten pikemi sererim haberiii olsunnn
evet kızlar son dakika fikir değişikliği ile ben de saten pike takımı alıcam. normal nevresimlerimi de pamuk saten alıcam taç ya da sarev. diğerini günlük kullanamayacağım için serdiğim zaman nevresimini değiştririm sadece. siz de bu mantıktasınız sanırım. o zaman çıkışta ben de bi karacahome tekrar gidiyorum
bizim nikahla dugun arasinda cok zamam yok birde dugun asiri kalabalik olacak iki taraf arasinda da ciddi kultur farklari var risk almayalim nikahi once yapalim kargasaya gelmesin istedik :) sagolsun nisanlimda beni dusundi dogum gunim olsun ki 2 gunu tek hediyeyle kurtar dedi :)
Kapanışa bayıldım
Ben gidemedim gidemedimaldın mı kuzum kalmayacak diye çok korkuyorum
Az kaldı canım sabrın sonu selamet inşallahasıl kapanış şafak 1 olduğunda
bir internet sitesinde 290 TL diye gördüm sanırım aksam, piyasada bulamazsan nette mutlaka bulursun merak etme
Günaydınlarrrr herkese
Az kaldı canım sabrın sonu selamet inşallahHangi sitede gördün bakıcaz artık üç beş kuruşta kardır tabi ama içeriği yanlış gelir eksik olur diye korkuyorum sadece Günaydınlar
Nakit alamam ama işte canımvalla şimdi sitenin adını tam hatırlayamadım eve gidince ordaki geçmişten bakıp haber veririm, hem de ücretsiz kargo diyordu sanırsam
burda bir mağazada nakit alınca 310TL fiyat verdiler
şu anda iki kuruş iki kuruştur aynen dediğin gibi
Nakit alamam ama işte canım
Kapanışa bayıldım
Ben gidemedim gidemedimaldın mı kuzum kalmayacak diye çok korkuyorum
Günaydın... Hiçbiriniz alamamışsınız Karaca'nın lanetiigünaydın herkeseeeee
tama canım ben akşam bakıp hemen haber vericem sana sitenin adını
ben de alamadımpaazar günü annemle bu işleri halletmek için çarşıya çıkıcaz kuzum o zaman bakıcam bide. şimdilik askıda bakalım
Günaydın... Hiçbiriniz alamamışsınız Karaca'nın lanetii
arkadaslarrr nikah gunumuzu alacaktik fakat 2015 nikah basvurulari aralikta basliyormus
bnde düğünde istiyorum nikahımı dayanamadım aradım belediyeyi banada ocakta başlıyo ddler...öyleymiş maalesef
Bievden bir şey almadım canım ama kalitesiz olacağını düşünmüyorumkızlarr bişi sorucam. Biev'in 3 parça kek kalıbı var ya seramik olanlar. nasıl sizce? şuan bievin kendi sitesinde indirimde
günaydın gelinlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?