- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.261
Ben de iyi sayılırım işteyim :)iiyim sukur canim sen nasilsin yine pzt ve yine is yogunlugu malum
iyi sayilirim dedin ama bi problem yoktur insallah ne is yapiyorsunBen de iyi sayılırım işteyim :)
Problem yok canım sigarayı bırakmaya çalışıyorum gerginim o yüzden ve canım içmek istiyoriyi sayilirim dedin ama bi problem yoktur insallah ne is yapiyorsun
Her şey halloluyor canım ne güzel. Biz de kına mekanı için kapora vericez adamı arıyoruz açmıyor :s Nevresim ve pike takımları en son canını sıkacak şeyler olsun onlar en kolayı tatlım :)günaydın kızlaaarrrr. bana da bugün itibariyle 179 gün kaldı. tarihi 2 Mayısa aldık kızlar. Dünde kına mekanını tuttuk kaporayı verdik. Kayserideki de ayarlanmış ve çok makul bir fiyata çok mutlu oldum :)
bunun dışında hala ve hala nevresim pike derdindeyimalamadım bir türlü ama bu haftasonu alacam artık. ve gelinlikçilere bakıcaz nişanlımla
Sen hala iyileşemedin mi? Günaydın canım...merhaba canlar :) bu hafta havalar çok güzel olacakmış ve ben hastayımmmm
biri bitiyo biri başlıyo canım ya mafoldum resmen şimdi de öksürük başladı fenayım bugün de dişçi randevum vardı iptal edicemSen hala iyileşemedin mi? Günaydın canım...
Soğuk algınlığından sonra öksürük bir müddet gidiyor. Benim bayramda başlayan hastalığım sonucu oluşan öksürüğüm 2 gün önce geçti.biri bitiyo biri başlıyo canım ya mafoldum resmen şimdi de öksürük başladı fenayım bugün de dişçi randevum vardı iptal edicem
Her şey halloluyor canım ne güzel. Biz de kına mekanı için kapora vericez adamı arıyoruz açmıyor :s Nevresim ve pike takımları en son canını sıkacak şeyler olsun onlar en kolayı tatlım :)
biri bitiyo biri başlıyo canım ya mafoldum resmen şimdi de öksürük başladı fenayım bugün de dişçi randevum vardı iptal edicem
geçmiş olsun canım inşallah benim de geçsin ya rüyama bile girdi aşı oluyodumSoğuk algınlığından sonra öksürük bir müddet gidiyor. Benim bayramda başlayan hastalığım sonucu oluşan öksürüğüm 2 gün önce geçti.
sağol canım yaa ben de iyileşmek istiyorum artık herkes bişiler yapıyo ben sadece yatıyorumhemen iyileşş inşallah gelin hanım
Nikotin bandı yapıştırdım dün gece saat 9 da. O saatten beri içmedim ama kıvranıyorum sabahtan berigeçmiş olsun canım inşallah benim de geçsin ya rüyama bile girdi aşı oluyodum
bu arada sigarayı bırakıyomuşsun ben de istiyorum bıraksam artık yaa
Öyle tabi en kolayı onlar zor olanlar bitti... Evet adam tuhafmış biz de sonradan anladık. Ama ben orayı çok beğendim, mecbur açacak telefonları açmazsa gider yüzyüze derdi neymiş öğreniriz.öyle dimi.. ama ben evhamlıyım galiba, hemen hallolsun aradan çıksın derdindeyim
sizin adam da tuhafmış yaa
Nikotin bandı yapıştırdım dün gece saat 9 da. O saatten beri içmedim ama kıvranıyorum sabahtan beri
Öyle tabi en kolayı onlar zor olanlar bitti... Evet adam tuhafmış biz de sonradan anladık. Ama ben orayı çok beğendim, mecbur açacak telefonları açmazsa gider yüzyüze derdi neymiş öğreniriz.
ben de içmek istemedim mi bi ay bazen daha fazla içmiyorum sonra bi ortamda bakıyorum içmişimNikotin bandı yapıştırdım dün gece saat 9 da. O saatten beri içmedim ama kıvranıyorum sabahtan beri
adam da tuhafmış doğrusu millet ne zaman getiriceksin diye arar :)Öyle tabi en kolayı onlar zor olanlar bitti... Evet adam tuhafmış biz de sonradan anladık. Ama ben orayı çok beğendim, mecbur açacak telefonları açmazsa gider yüzyüze derdi neymiş öğreniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?