Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Günümüz belli değil amaha mayis ayında benimde düğünüm 5 aydir nisanliyim bir ay oldu ceyizleri almaya basliyali cok heycanli gidiyor hersey hepimizin gönlüne göre olsun insallah :)
hayirli olsun canim evet gercekten cok heyecanli ve zevkli ceyiz hazirlamak insanin gozu doymuyor her gordugumu almak istiyorum sizde de oyledir muhakkak :)

Bir iki aya belli olur 1 ay sonra nikah sonra es durumu tayin derken anca karar veririz en azindan ayı belirledik :))))
Sen de beim gibisin o zaman. Ben memurum es durumu ozruyle tayin isteyebilmek icin ya onumuzdeki ay ya da ocak da nikah yapacagiz. Nerede yasiyosun nereye gelin gideceksin?

günaydın güzel mayıs gelinleriii

düğünüme bugün itibariyle 180 gün kalmış i-na-na-mı-yo-rumm

sanırım yavaştan paniklemeye başlayabilirim

hazırlıklara devam etmem lazım, uzun zamandır tembellikteydim

Günaydın canım :) Benim de 200 gün kalmış o zaman :) Paniğe gerek yok daha çok gün var :)

Günaydın canım :) Benim de 200 gün kalmış o zaman :) Paniğe gerek yok daha çok gün var :)

ahhh okeanoss
az önce çeyiz topiğinde gördüm televizyon ses sitemi almışsınız maşallah güle güle ağız tadıyla kullanın inşallah

ben daha pike sardırma aşamasındayım yani büyük eşya namına vitrinlere bile bakmıyorum

hele gelinlik, sıfır fikir

daha kına mekanı tutulacak, oo yapacak çok şey var

şimdi ben paniklemeyeyim de kimler paniklesin

senin düğününde ben balayından dönmüş olurum heralde

Canım benim tv yi biranlık gaza geliş sonrası nişanlım alıverdi almak gibi bir fikrimiz yoktu aslındaTeşekkür ederim daha güzelleri senin olur inşallah Ben pike takımını sardırmadım bile kayınvalidemi oyalıyorum. Danteller var sardırılacak bekliyor. Gelinlik konusunda ben de seninle aynıyım :) Kına mekanını beğendik kapora vereceğiz adama ulaşamıyoruz telefonları açmıyor Benim düğünümden önce dönmüş olursun heyecanla yazmanı bekliyor olacağım No panic

olsun ya arada gaza gelmek iyidir

ne kına mekancı adama ulaşamıyor musun hemen müge anlı'ya başvurmalısın

düğün gecesi ve dönüşü yazacağım mutlaka

olsun ya arada gaza gelmek iyidir

ne kına mekancı adama ulaşamıyor musun hemen müge anlı'ya başvurmalısın

düğün gecesi ve dönüşü yazacağım mutlaka
Nişanlım iki gündür arıyor adamı açmıyor. Para vereceğiz diye biz didiniyoruz adamın umrunda değil Gelecek değil mi o günler bana daha çok var gibi geliyor, 6 ay 20 gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…