• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

cok yakin tarihlerde evleniyoruz gelinlige bakiyormusun ben henuz hic bakmadim gecmi kaliyorum bilemiyorum nisanlim acele etmeye gerek yok diyor amabu aralar panik basladi bende
Yok canım ocak ayı gibi bakmaya başlayacağım ben, 2015in yeni modelleri de çıksın öyle değil mi:KK51:Düğün mekanını tuttuysanız geç kalmış değilsin. Ben biraz aceleci olduğumdan fotoğrafçı ve kınayı da hallettim :KK48:

Yok canım ocak ayı gibi bakmaya başlayacağım ben, 2015in yeni modelleri de çıksın öyle değil mi:KK51:Düğün mekanını tuttuysanız geç kalmış değilsin. Ben biraz aceleci olduğumdan fotoğrafçı ve kınayı da hallettim :KK48:
canim sen hizlisin maasallah :) haziranda nisanlandik o gunden bu yana ceyiz ile ugrasiyorum dugunle alakali hicbisey yapamadim henuz ve hala ceyizde eksikler var gibi bitmiyor bir turlu :)

canim sen hizlisin maasallah :) haziranda nisanlandik o gunden bu yana ceyiz ile ugrasiyorum dugunle alakali hicbisey yapamadim henuz ve hala ceyizde eksikler var gibi bitmiyor bir turlu :)
Ben ağustosta nisanlandim ama ceyizlerimi almaya nisan ayinda basladim. Eksikler bende de var ama bir müddet ara verecegim kina mekani ve organizasyon firmasi icin para biriktirmem lazim ondan sonra ceyize devam :)

Günaydın kızlaaarrr. Nişanlımın düğüne kadar kalabileceği bir ev arkadaşı arayan yerler bakıyoruz. Sizinde aklınızda olsun Ankaralı arkadaşlar.. :KK51: :KK43:

Ben ağustosta nisanlandim ama ceyizlerimi almaya nisan ayinda basladim. Eksikler bende de var ama bir müddet ara verecegim kina mekani ve organizasyon firmasi icin para biriktirmem lazim ondan sonra ceyize devam :)
kina icin bi firmayla gorustum ama fiyat yuksek geldi canomsen nasil birsey planliyorsun

kina icin bi firmayla gorustum ama fiyat yuksek geldi canomsen nasil birsey planliyorsun
Organizasyon firmasiyla anlastim canim tuttugum mekana gelecekler. Fiyati ucuz diyemem canim ama bir kez oluyor diye kiydim paraya.
Aa bende dudulluda oturuyorum çekmeköyde nereyi buldun
kinama organizasyon firması gelecegi icin cok lux bir mekan tutmadim guzel sirin bir cafe tuttum canim.

Günümüz belli değil ama mayis ayında benimde düğünüm 5 aydir nisanliyim bir ay oldu ceyizleri almaya basliyali cok heycanli gidiyor hersey hepimizin gönlüne göre olsun insallah :)

Back