• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Günümüz belli değil amaha mayis ayında benimde düğünüm 5 aydir nisanliyim bir ay oldu ceyizleri almaya basliyali cok heycanli gidiyor hersey hepimizin gönlüne göre olsun insallah :)
hayirli olsun canim evet gercekten cok heyecanli ve zevkli ceyiz hazirlamak insanin gozu doymuyor her gordugumu almak istiyorum sizde de oyledir muhakkak :)

Bir iki aya belli olur 1 ay sonra nikah sonra es durumu tayin derken anca karar veririz en azindan ayı belirledik :))))
Sen de beim gibisin o zaman. Ben memurum es durumu ozruyle tayin isteyebilmek icin ya onumuzdeki ay ya da ocak da nikah yapacagiz. Nerede yasiyosun nereye gelin gideceksin?

günaydın güzel mayıs gelinleriii :KK76:

düğünüme bugün itibariyle 180 gün kalmış i-na-na-mı-yo-rumm :KK57:

sanırım yavaştan paniklemeye başlayabilirim :rolleyes:

hazırlıklara devam etmem lazım, uzun zamandır tembellikteydim :KK55:

günaydın güzel mayıs gelinleriii :KK76:

düğünüme bugün itibariyle 180 gün kalmış i-na-na-mı-yo-rumm :KK57:

sanırım yavaştan paniklemeye başlayabilirim :rolleyes:

hazırlıklara devam etmem lazım, uzun zamandır tembellikteydim :KK55:
Günaydın canım :) Benim de 200 gün kalmış o zaman :) Paniğe gerek yok daha çok gün var :)

Günaydın canım :) Benim de 200 gün kalmış o zaman :) Paniğe gerek yok daha çok gün var :)

ahhh okeanoss :KK51:
az önce çeyiz topiğinde gördüm televizyon ses sitemi almışsınız maşallah güle güle ağız tadıyla kullanın inşallah :KK36:

ben daha pike sardırma aşamasındayım yani büyük eşya namına vitrinlere bile bakmıyorum :KK23:

hele gelinlik, sıfır fikir :KK22:

daha kına mekanı tutulacak, oo yapacak çok şey var :KK57:

şimdi ben paniklemeyeyim de kimler paniklesin :KK14:

senin düğününde ben balayından dönmüş olurum heralde:KK60:

ahhh okeanoss :KK51:
az önce çeyiz topiğinde gördüm televizyon ses sitemi almışsınız maşallah güle güle ağız tadıyla kullanın inşallah :KK36:

ben daha pike sardırma aşamasındayım yani büyük eşya namına vitrinlere bile bakmıyorum :KK23:

hele gelinlik, sıfır fikir :KK22:

daha kına mekanı tutulacak, oo yapacak çok şey var :KK57:

şimdi ben paniklemeyeyim de kimler paniklesin :KK14:

senin düğününde ben balayından dönmüş olurum heralde:KK60:
Canım benim tv yi biranlık gaza geliş sonrası nişanlım alıverdi almak gibi bir fikrimiz yoktu aslında:KK51:Teşekkür ederim daha güzelleri senin olur inşallah:KK60: Ben pike takımını sardırmadım bile kayınvalidemi oyalıyorum. Danteller var sardırılacak bekliyor. Gelinlik konusunda ben de seninle aynıyım :) Kına mekanını beğendik kapora vereceğiz adama ulaşamıyoruz telefonları açmıyor :KK70:Benim düğünümden önce dönmüş olursun heyecanla yazmanı bekliyor olacağım :KK37: No panic :rolleyes:

Canım benim tv yi biranlık gaza geliş sonrası nişanlım alıverdi almak gibi bir fikrimiz yoktu aslında:KK51:Teşekkür ederim daha güzelleri senin olur inşallah:KK60: Ben pike takımını sardırmadım bile kayınvalidemi oyalıyorum. Danteller var sardırılacak bekliyor. Gelinlik konusunda ben de seninle aynıyım :) Kına mekanını beğendik kapora vereceğiz adama ulaşamıyoruz telefonları açmıyor :KK70:Benim düğünümden önce dönmüş olursun heyecanla yazmanı bekliyor olacağım :KK37: No panic :rolleyes:

olsun ya arada gaza gelmek iyidir :KK70:

ne kına mekancı adama ulaşamıyor musun :KK57: hemen müge anlı'ya başvurmalısın :KK48::KK48:

düğün gecesi ve dönüşü yazacağım mutlaka:KK5:

olsun ya arada gaza gelmek iyidir :KK70:

ne kına mekancı adama ulaşamıyor musun :KK57: hemen müge anlı'ya başvurmalısın :KK48::KK48:

düğün gecesi ve dönüşü yazacağım mutlaka:KK5:
Nişanlım iki gündür arıyor adamı açmıyor. Para vereceğiz diye biz didiniyoruz adamın umrunda değil :KK53: Gelecek değil mi o günler bana daha çok var gibi geliyor, 6 ay 20 gün...

Back