Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ben de içmek istemedim mi bi ay bazen daha fazla içmiyorum sonra bi ortamda bakıyorum içmişim evlenince kesin bırakıcam diyorum inşallah yaparım
Seninkisi tam bağımlılık değil o zaman. Ben günde 1 paket sigara içiyorum öyle içmiim gibi bir düşünceyi uygulama şansım olmadı. Bırakmaya çalışırken de sinirlerim harap oluyor. Sabahtan beri kıvranıyorum. Kendime acıyorum resmen

insallah birakirsin cnm benimde var sigara problemim ama birakmaya yeltenemiyorum bile ben mali musavirim cnm
Ben de yeltenemiyordum kaç hafta önce aldığım bandı burda bir arkadaşın konusunu görünce yapıştırdım. Ama inanılmaz mutsuzum keşke yapıştırmasaydım

hastanelerde sigara bırakma klinikleri var onların verdikleri ilaçla bırakan çok kişi duydum canım sanırım ilacı içince sigara midesini bulandırıyomuş ilk bir ay için çok tehlikeli diyor uzmanlar vucuttan nikotin bir ayda atılırmış ve şiddetli baş ağrıları sinir bozuklukları bir aydan sonra geçermiş sabredin diyolar anlıcan inşallah sabredersin canım bide şöyle düşün biz evlenicez ve belki de bebiş olacak en kısa zamanda temizlensin vucut bundan dimi

Evet haklısın ama şuan ben de bant var yani nikotin salgılıyor vücuduma. Çıkarıp sigara içesim var :)

Evet haklısın ama şuan ben de bant var yani nikotin salgılıyor vücuduma. Çıkarıp sigara içesim var :)
banttan olmuyo dimi direk almak lazım nişanlın nasıl bakıyo bu duruma ? benimki bırakıcan diyo başka bişey demiyo

ben de iki mayısss

gelinlik büyük problem benim için, zira vitrindeki mankenlerin yarısı kadar boyum
o yüzden birazcık fobi oluştu sanırım bende

Problem yok canım sigarayı bırakmaya çalışıyorum gerginim o yüzden ve canım içmek istiyor Devlet memuruyum ben th kadrosunda sen?

bırakın kızlar bırakın, ohh mis gibi koksun nefesiniz

merhaba canlar :) bu hafta havalar çok güzel olacakmış ve ben hastayımmmm

geçmiş olsun elmol

Nişanlım iki gündür arıyor adamı açmıyor. Para vereceğiz diye biz didiniyoruz adamın umrunda değil Gelecek değil mi o günler bana daha çok var gibi geliyor, 6 ay 20 gün...

gelicek gelicek

Allahtan ki kaporayı vermemişsiz, ya verdikten sonra açmasaydı o daha fena maazallah

kızlar bu arada şöyle bir gelişme yaşandı

malum altın fiyatları düştü haftasonu annemlerle gidip 3 bilezik bir de tuğralı, çerçeveli kolye aldık

nişanlıma da söyledim bunu

o da annesiyle konuşmuş, aradı kayınvalidem "gidip set alalım istersen" dedi..

oysa ben nişanlıma demiştim "seti gelinlik beğendikten sonra almak istiyorum ona uygun olsun sonuçta düğünde takacağım" diye..

hazır altın düşmüşken bileziklerin bir kısmını alın çok yüklenmeyin de dedim üstüne basa basa..

beyfendi gitmiş sanki biz hiç bunları konuşmamışız gibi hepsini birlikte alalım demiş annesine, kadıncağızın sesi telefonda nasıl mahçup geliyordu, "kızım şimdi hepsini almasak da set alsak olmaz mı" diye..

sinirden deliye döndüm, nişanlıma fırça attım "niye karıştırıyosun ortalığı, sanki ben zorla hepsini alın diye sıkıştırıyormuşum gibi oldu" dedim..

siz nasıl halletiniz bu işi

bizim söz takıldıktan sonra alındı canım.nişanlımın tarafında bohça getirme adeti vardı öncesinde gittik 2 bilezik ve set aldık onlarda nişan bohcasında taktılar.açıkcası ben gelinliğe göre alırım diye hiç düşünmedim.

geriye kalanlar da düğün öncesi alınacak

geriye kalanlar da düğün öncesi alınacak

biz sözde sadece yüzük taktık, bohça meselesine de hiç girmedik zira 3 hafta içinde oldu bitti bizim tüm koşturmacamız..

bohçayı düğüne yakın getirecekler..

takı mevzusu da sırf altın fiyatları düştü diye gündeme geldi, yoksa ben zaten sevmiyorum bu işleri

internetten bir iki set modeli beğendim ama düğünde boynuma taktığımda emanet gibi dursun istemiyorum o yüzden önce gelinlik işini halletmek istiyorum

canım bence internetden bakıp kafanı hiç karıştırma gittiğin zaman alıyorsun bende inan hiç sevmem takı vs.o yüzden nişanlım beğenmek zorunda kaldı çünkü hiç ilgimi cekmiyor

düğün günü kardeşliği

sıkıntı yapma bulursun elbette daha vakit var

kızlaaarrrrr kahvaltı takımım, romantik tavam ve battaniyem geldi :) çok şükür sıkıntısız, kırıksız.. korkuyordum açıkçası sitedeki şikayetlerden dolayı ama öyle olmadı çok şükür

canım aldıklarının resmini ekleme şansın var mı bende kalhvaltı takımında kararsızım birde romantik tavayı merak ettim :)

bizimde nişan zamanı alındı. annemler 2 tane aldı. kayınvalidem set getirdi hiiç istememiştim satılırken ucuza gidiyor diye ama.. nişanlım da 2 tane aldı. bu kadar. onların adedine göre düğünde takılacakmış herşey. karışmadık bizde

Ben de altın fiyatlarının düşmesinden faydalanarak aileme aldırdım. Onlara bir şey demedim. Düğün zamanı kendileri alacaklar.

kızlarrr kaç bilezik takıyorsunuz :)
Nişanda bana 2 tane bilezik bir de takı seti taktılar. Düğünde de 5 tane daha ekleyecekler. Ailelerimiz arasında bu mevzu hiç konuşulmadı, ben nişanlımla zamanında konuşmuştum o şekilde alındı. Bakalım düğünde yapacaklar mı göreceğiz. Sen ne istedin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…