- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.221
Yok canım ocak ayı gibi bakmaya başlayacağım ben, 2015in yeni modelleri de çıksın öyle değil micok yakin tarihlerde evleniyoruz gelinlige bakiyormusun ben henuz hic bakmadim gecmi kaliyorum bilemiyorum nisanlim acele etmeye gerek yok diyor amabu aralar panik basladi bende
Benimle aynı gün demek :) Hadi bakalım hayırlı olsun :) Aynı gün 3 kızımız birden evleniyor sanırımKızlarr düğün tarihimiz belli oldu 23.05.2015 bende mayıs gelini olucam inşallah
canim sen hizlisin maasallah :) haziranda nisanlandik o gunden bu yana ceyiz ile ugrasiyorum dugunle alakali hicbisey yapamadim henuz ve hala ceyizde eksikler var gibi bitmiyor bir turlu :)Yok canım ocak ayı gibi bakmaya başlayacağım ben, 2015in yeni modelleri de çıksın öyle değil miDüğün mekanını tuttuysanız geç kalmış değilsin. Ben biraz aceleci olduğumdan fotoğrafçı ve kınayı da hallettim
merhaba gercekten hosbuldum :) cok guzel bir paylasim alaniselam hoşgeldin :) ben de ankaradayım :)
Hepimiz için hayırlısı olsun ben şuan kına mekanı araştırıyorum ist anadolu yakası sen ayarladınmı canım?Benimle aynı gün demek :) Hadi bakalım hayırlı olsun :) Aynı gün 3 kızımız birden evleniyor sanırım
23 mayıs güzeldir :) yaşasın 23 mayıssssKızlarr düğün tarihimiz belli oldu 23.05.2015 bende mayıs gelini olucam inşallah
Evett gelsin bi an önce de kavuşalım sevdiklerimize23 mayıs güzeldir :) yaşasın 23 mayıssss
Evet canim ayarladim ben. Kina mekanini da ayarladim bir de organizasyon firmasiyla anlastim. Kina mekanim Çekmeköy'de istanbul anadolu yakasi yani :)Hepimiz için hayırlısı olsun ben şuan kına mekanı araştırıyorum ist anadolu yakası sen ayarladınmı canım?
Gün kardeşliği yaşasın :) Bir kisi daha eklendi elmosum :)23 mayıs güzeldir :) yaşasın 23 mayıssss
Ben ağustosta nisanlandim ama ceyizlerimi almaya nisan ayinda basladim. Eksikler bende de var ama bir müddet ara verecegim kina mekani ve organizasyon firmasi icin para biriktirmem lazim ondan sonra ceyize devam :)canim sen hizlisin maasallah :) haziranda nisanlandik o gunden bu yana ceyiz ile ugrasiyorum dugunle alakali hicbisey yapamadim henuz ve hala ceyizde eksikler var gibi bitmiyor bir turlu :)
kina icin bi firmayla gorustum ama fiyat yuksek geldi canomsen nasil birsey planliyorsunBen ağustosta nisanlandim ama ceyizlerimi almaya nisan ayinda basladim. Eksikler bende de var ama bir müddet ara verecegim kina mekani ve organizasyon firmasi icin para biriktirmem lazim ondan sonra ceyize devam :)
Aa bende dudulluda oturuyorum çekmeköyde nereyi buldunEvet canim ayarladim ben. Kina mekanini da ayarladim bir de organizasyon firmasiyla anlastim. Kina mekanim Çekmeköy'de istanbul anadolu yakasi yani :)
Organizasyon firmasiyla anlastim canim tuttugum mekana gelecekler. Fiyati ucuz diyemem canim ama bir kez oluyor diye kiydim paraya.kina icin bi firmayla gorustum ama fiyat yuksek geldi canomsen nasil birsey planliyorsun
kinama organizasyon firması gelecegi icin cok lux bir mekan tutmadim guzel sirin bir cafe tuttum canim.Aa bende dudulluda oturuyorum çekmeköyde nereyi buldun
Hayirlisi olsun canimkina organizasyonunda pek emin degilim suan bir yanim yapmqk istiyor bir yanim dur diyor :) bakalim sonuc ne olacak :)
aminnn.hepimiz icin herseyin en hayirlisi olur insallahHayirlisi olsun canim
Hos geldiniz aramiza umarim biran once gununuz belli olur :)Günümüz belli değil ama mayis ayında benimde düğünüm 5 aydir nisanliyim bir ay oldu ceyizleri almaya basliyali cok heycanli gidiyor hersey hepimizin gönlüne göre olsun insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?