- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.201
Bende bakalım elektriklileri ve beyaz eşyaları aldığımda ilk sayfayı düzenleyip tekrar yükleyeceğim kuzumMinyatür mü bende çok severim yahu internetten alınca öyle şeyler çıkabiliyor kuzum
Ay kuzum ben netten almaya töbe ettim artık.
Çok heyecanlıydım eve bi gittim tırt çıktı.
Bende bi çok şeyim tam olsun topiğimi düzenleyeceğim resimler kaybolmuş :/
neler aldın kuzucum
Kız bide 150 tl falan verdik az değil he.
Zaten süzgeçin teki kırılmıştı sarmamışlar.
bugün arayacağım değiir mi acaba
Zaten hiçbirşeyi beğenmez hatun bunlarıda görünce bi şaşkına uğradı
Kız bide 150 tl falan verdik az değil he.
Zaten süzgeçin teki kırılmıştı sarmamışlar.
bugün arayacağım değiir mi acaba
keramika 2 kişilik keyfi aşk kahvaltı takımı. kalpli tava ve özdilek çift kişilik battaniye :)
zora sokarlarsa tehdit et tüketici haklarına şikayet ederim diye ve şikayetimvar.com sitesine de şikayet et hemen yola geliyorlar
Değişirler kuzum iade et gerekirse vallahi parana acıdıysan ara konuş kuzum
Midemi üşütmüştüm tatlım iyiyim şimdi sağolasınNeyin var kuzum geçmiş olsun
Unutur muyuz hiç sen oku bol bol konuşacağız, tekrar hoş geldin canım... İyisindir inşallah...Merhaba kızlarrr
ben en son 94. sayfada kalmışım
seminer işi uzayınca tahmin ettiğimden geç döndüm evime ve ancak oturabildim bilgisayar başına
tez zamanda aradaki sayfaları okuyacağım, yine de bir selam vereyim dedim, unutmadınız inşallah beni
Canım sonuçta şimdi hayal kırıklığına uğramışsın değiştirirler ara konuşYani çok pahalı değildi 15 tl kuzum ama olsun yani ben o süzgeçi çok beğenmiştim
şu başımdan salaklar ayrılsada baksam
Canım sonuçta şimdi hayal kırıklığına uğramışsın değiştirirler ara konuş
gunaydin herkese ben ankaradayim mali musavirim kismetse dugun 25 mayisCanım dün işe gitmedim o yüzden giremedim :)
Benim vekilim yerim seni tatlı vekilim
Merhaba hoş geldiniz, Siz de aramıza katılabilirsiniz sizinle de paylaşımlarda bulunabiliriz
Canım iyileş artık o düğün olacak
Hoş geldiniz, tarih nedir? Tanıyalım sizi...
Benden iki gün sonra olacak o zaman, pazartesi düğününü ilk defa duydum :) Hayırlısı olsun inşallah :)gunaydin herkese ben ankaradayim mali musavirim kismetse dugun 25 mayis
tsk ederin sanada hayirli olsun pzt konusnda haklisin benimde hosuma gitmedi ama mecbur kaldikBenden iki gün sonra olacak o zaman, pazartesi düğününü ilk defa duydum :) Hayırlısı olsun inşallah :)
Olsun önemli olan sevdiklerimize kavuşmak değil mi gün teferruat :) Kaç yaşındasınız?tsk ederin sanada hayirli olsun pzt konusnda haklisin benimde hosuma gitmedi ama mecbur kaldik
yas 30 cnm okuldu kariyerdi is di derken bu zamana kldik:)Olsun önemli olan sevdiklerimize kavuşmak değil mi gün teferruat :) Kaç yaşındasınız?
Hiçbir şey için geç değil en güzel yaşlardasınız :)yas 30 cnm okuldu kariyerdi is di derken bu zamana kldik:)
gunaydin herkese ben ankaradayim mali musavirim kismetse dugun 25 mayis
Oh kuzum benim harikasın.
Mutlu günlerde kullan canım benim o 2 li kahve takımları çok pahalı oluyor en son gördüğümde 49,90 dı
cok yakin tarihlerde evleniyoruz gelinlige bakiyormusun ben henuz hic bakmadim gecmi kaliyorum bilemiyorum nisanlim acele etmeye gerek yok diyor amabu aralar panik basladi bendeHiçbir şey için geç değil en güzel yaşlardasınız :)
teşekkür ederim canım daha iyisi senin olsun inşallah. be kampanyayı yakaladım ama kahvaltı takımı benimkisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?