• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım dün işe gitmedim o yüzden giremedim :)

Benim vekilim yerim seni tatlı vekilim:KK68:

Merhaba hoş geldiniz, Siz de aramıza katılabilirsiniz sizinle de paylaşımlarda bulunabiliriz :KK66:

Canım iyileş artık o düğün olacak:confused:

Hoş geldiniz, tarih nedir? Tanıyalım sizi...

Niye gitmedin hastamıydın yoksa canım?

Ben ya ilk sayfayı güncelleyeceğim ya da son sayfaya tekrardan hepsini yükleyeceğim kuzum dediğin gibi site değiştiğinden dolayı resimler mahvoldu :KK51:

Bende senin yaptığın gibi yapayım madem kuzum.
İlk sayfada tekrar yüklenebilirmi ki resimler acaba?
Biraz daha şey alıp öyle paylaşım yapmak istiyorum aslında hihi :)
dün internetten aldıklarım geldi ay hepsi minnak minnak şeyler annemle gül gül öldük biz büyük die alıyoruuz minyatür gibi çıktı :D

dün internetten aldıklarım geldi ay hepsi minnak minnak şeyler annemle gül gül öldük biz büyük die alıyoruuz minyatür gibi çıktı :D

Bende bakalım elektriklileri ve beyaz eşyaları aldığımda ilk sayfayı düzenleyip tekrar yükleyeceğim kuzum:cool:Minyatür mü bende çok severim yahu internetten alınca öyle şeyler çıkabiliyor kuzum:KK53:

Bende bakalım elektriklileri ve beyaz eşyaları aldığımda ilk sayfayı düzenleyip tekrar yükleyeceğim kuzum:cool:Minyatür mü bende çok severim yahu internetten alınca öyle şeyler çıkabiliyor kuzum:KK53:

Kuzum fırın tenceresi diye aldık kase boyutunda birşey geldi :D :D

Anca artan yemekleri koyarım kuzum.
Annemi bi görsen suratında memnuniyetsiz ekşimiş bi yüz ifadesi ile bunlar mı şimdi aldıklarımız diye suratıma baktı :D

Isıtmak için kullanırsın o zaman sonrasında da zaten bizim el altında bulundurmamız gereken fazladan ısıtma kapları :KK68:Annene güldüm ama yüzü gözümün önüne geldi de bir kere annemde de olmuştu :KK53:

Kötü haber ilk sayfaya yeni resimler eklenmiyor. Ben de kapattırıp yeni topic açmak istiyorum esasen. Bir mesaj atıp kapattırıp açacağım yeni topic ama bornozumu aldıktan sonra :D

Oyy kuşummm.
Asıl senden ne haber kuzucum :KK36:

günaydınnnnnn :KK68: benimde aldığıklarım bugün kargoya verilior. pazartesi inşallah gelir :) çok heyecanlıyım. ben de çayiz topiği açıcam ama genel eksiklerimi tamamlayım öyle yapayım diyorum :D

günaydınnnnnn :KK68: benimde aldığıklarım bugün kargoya verilior. pazartesi inşallah gelir :) çok heyecanlıyım. ben de çayiz topiği açıcam ama genel eksiklerimi tamamlayım öyle yapayım diyorum :D

Ay kuzum ben netten almaya töbe ettim artık.
Çok heyecanlıydım eve bi gittim tırt çıktı.
Bende bi çok şeyim tam olsun topiğimi düzenleyeceğim resimler kaybolmuş :/
neler aldın kuzucum

Merhaba kızlarrr :KK54:

ben en son 94. sayfada kalmışım o_O

seminer işi uzayınca tahmin ettiğimden geç döndüm evime ve ancak oturabildim bilgisayar başına :KK43:

tez zamanda aradaki sayfaları okuyacağım, yine de bir selam vereyim dedim, unutmadınız inşallah beni :oops:

Isıtmak için kullanırsın o zaman sonrasında da zaten bizim el altında bulundurmamız gereken fazladan ısıtma kapları :KK68:Annene güldüm ama yüzü gözümün önüne geldi de bir kere annemde de olmuştu :KK53:

Zaten hiçbirşeyi beğenmez hatun bunlarıda görünce bi şaşkına uğradı :KK53:

Back