- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #1.181
İyiyim canım işe geldim sen nasılsın?Bende hamm yaparım ki Nasılsın kuzucum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım işe geldim sen nasılsın?Bende hamm yaparım ki Nasılsın kuzucum
Bende iyiyim canım işe geldim dondum yahu akşam olsa da eve gitsemİyiyim canım işe geldim sen nasılsın?
Canım dün işe gitmedim o yüzden giremedim :)
Benim vekilim yerim seni tatlı vekilim
Merhaba hoş geldiniz, Siz de aramıza katılabilirsiniz sizinle de paylaşımlarda bulunabiliriz
Canım iyileş artık o düğün olacak
Hoş geldiniz, tarih nedir? Tanıyalım sizi...
Ben ya ilk sayfayı güncelleyeceğim ya da son sayfaya tekrardan hepsini yükleyeceğim kuzum dediğin gibi site değiştiğinden dolayı resimler mahvoldu
Bende senin yaptığın gibi yapayım madem kuzum.
İlk sayfada tekrar yüklenebilirmi ki resimler acaba?
Biraz daha şey alıp öyle paylaşım yapmak istiyorum aslında hihi :)
dün internetten aldıklarım geldi ay hepsi minnak minnak şeyler annemle gül gül öldük biz büyük die alıyoruuz minyatür gibi çıktı
Bende bakalım elektriklileri ve beyaz eşyaları aldığımda ilk sayfayı düzenleyip tekrar yükleyeceğim kuzumMinyatür mü bende çok severim yahu internetten alınca öyle şeyler çıkabiliyor kuzum
Kuzum fırın tenceresi diye aldık kase boyutunda birşey geldi
Kız iki kişilik ondan sanırım miniş yemekler pişirirsin sen onda
Anca artan yemekleri koyarım kuzum.
Annemi bi görsen suratında memnuniyetsiz ekşimiş bi yüz ifadesi ile bunlar mı şimdi aldıklarımız diye suratıma baktı
Evet canım rahatsızdım biraz.Niye gitmedin hastamıydın yoksa canım?
dün internetten aldıklarım geldi ay hepsi minnak minnak şeyler annemle gül gül öldük biz büyük die alıyoruuz minyatür gibi çıktı
Bende bakalım elektriklileri ve beyaz eşyaları aldığımda ilk sayfayı düzenleyip tekrar yükleyeceğim kuzumMinyatür mü bende çok severim yahu internetten alınca öyle şeyler çıkabiliyor kuzum
Oyy kuşummm.
Asıl senden ne haber kuzucum
Evet canım rahatsızdım biraz.
Kötü haber ilk sayfaya yeni resimler eklenmiyor. Ben de kapattırıp yeni topic açmak istiyorum esasen. Bir mesaj atıp kapattırıp açacağım yeni topic ama bornozumu aldıktan sonra
Midem kötüydü tatlım bugün iyiyim çok şükür sağolasın.geçmiş olsun canım neyin var?
günaydınnnnnn benimde aldığıklarım bugün kargoya verilior. pazartesi inşallah gelir :) çok heyecanlıyım. ben de çayiz topiği açıcam ama genel eksiklerimi tamamlayım öyle yapayım diyorum
Neyin var kuzum geçmiş olsunEvet canım rahatsızdım biraz.
Isıtmak için kullanırsın o zaman sonrasında da zaten bizim el altında bulundurmamız gereken fazladan ısıtma kapları Annene güldüm ama yüzü gözümün önüne geldi de bir kere annemde de olmuştu