Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Niye gitmedin hastamıydın yoksa canım?

Ben ya ilk sayfayı güncelleyeceğim ya da son sayfaya tekrardan hepsini yükleyeceğim kuzum dediğin gibi site değiştiğinden dolayı resimler mahvoldu

Bende senin yaptığın gibi yapayım madem kuzum.
İlk sayfada tekrar yüklenebilirmi ki resimler acaba?
Biraz daha şey alıp öyle paylaşım yapmak istiyorum aslında hihi :)
dün internetten aldıklarım geldi ay hepsi minnak minnak şeyler annemle gül gül öldük biz büyük die alıyoruuz minyatür gibi çıktı

Bende bakalım elektriklileri ve beyaz eşyaları aldığımda ilk sayfayı düzenleyip tekrar yükleyeceğim kuzumMinyatür mü bende çok severim yahu internetten alınca öyle şeyler çıkabiliyor kuzum

Bende bakalım elektriklileri ve beyaz eşyaları aldığımda ilk sayfayı düzenleyip tekrar yükleyeceğim kuzumMinyatür mü bende çok severim yahu internetten alınca öyle şeyler çıkabiliyor kuzum

Kuzum fırın tenceresi diye aldık kase boyutunda birşey geldi

Anca artan yemekleri koyarım kuzum.
Annemi bi görsen suratında memnuniyetsiz ekşimiş bi yüz ifadesi ile bunlar mı şimdi aldıklarımız diye suratıma baktı

Isıtmak için kullanırsın o zaman sonrasında da zaten bizim el altında bulundurmamız gereken fazladan ısıtma kapları Annene güldüm ama yüzü gözümün önüne geldi de bir kere annemde de olmuştu

Kötü haber ilk sayfaya yeni resimler eklenmiyor. Ben de kapattırıp yeni topic açmak istiyorum esasen. Bir mesaj atıp kapattırıp açacağım yeni topic ama bornozumu aldıktan sonra

Oyy kuşummm.
Asıl senden ne haber kuzucum

günaydınnnnnn benimde aldığıklarım bugün kargoya verilior. pazartesi inşallah gelir :) çok heyecanlıyım. ben de çayiz topiği açıcam ama genel eksiklerimi tamamlayım öyle yapayım diyorum

günaydınnnnnn benimde aldığıklarım bugün kargoya verilior. pazartesi inşallah gelir :) çok heyecanlıyım. ben de çayiz topiği açıcam ama genel eksiklerimi tamamlayım öyle yapayım diyorum

Ay kuzum ben netten almaya töbe ettim artık.
Çok heyecanlıydım eve bi gittim tırt çıktı.
Bende bi çok şeyim tam olsun topiğimi düzenleyeceğim resimler kaybolmuş :/
neler aldın kuzucum

Merhaba kızlarrr

ben en son 94. sayfada kalmışım

seminer işi uzayınca tahmin ettiğimden geç döndüm evime ve ancak oturabildim bilgisayar başına

tez zamanda aradaki sayfaları okuyacağım, yine de bir selam vereyim dedim, unutmadınız inşallah beni

Isıtmak için kullanırsın o zaman sonrasında da zaten bizim el altında bulundurmamız gereken fazladan ısıtma kapları Annene güldüm ama yüzü gözümün önüne geldi de bir kere annemde de olmuştu

Zaten hiçbirşeyi beğenmez hatun bunlarıda görünce bi şaşkına uğradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…