- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.061
canım biraz geç oldu ama çok üzüldüm duruma görüşemediğinizi biliyodum bu kadar etkilediğini düşünmemiştim Allah sabır versin canım inşallah bi sürprizle en kısa zamanda bir arada olursunz hasret herşeyden daha zor birlikte karar vermesenizde kalpleriniz bir olsun güçlü kadın olmak bazen çok zor bilirim ben de görüşsem de çok fikir ayrılıklarına düşüyoruz bu sefer de kavga çıkıyo inan biz de öyle fotoğrafçı bakıyorum beğenmiyo herşey ters geliyo abartıyo çoğu şeyi erkekler zaten pekte sevmiyo sanırım bu detaylarıKızlar ben çok yoruldum ya piskolojikman kendimi tükenmiş hissediyorum... Nişanlımı en son nişanda gördüm (agustos 16) görevi nedeniyle haftasonu kavramları yok sürekli çalışıyorlar ve izin alamıyor. Bu ayın 20sinde gelecekti denetlemeleri çıktı denetleme sonrası 3 hafta Antalya'ya gideceklermiş dönüşte bilmem kaç hafta Marmaris sonra bir daha denetlemeleri varmış. Ya nişanlımı göremiyorumBen gitmeye kalksam görüp göremeyceğim meçhul. Tükenmiş gibi hissediyorum. Özleyince de kavga eder olduk telefonda birbirimizi yanlış anlıyoruz falan. Bazı şeyleri seçerken o da olsun istiyorum düğün fotoğrafçısı gibi... Ama gelemiyor ve indirimden faydalanabilmek için gidip tek başıma sözleşme imzalayacağım. Kına mekanı için bazı pürüzler çıktıbaşka yerlere de bakmam lazım babama gel beraber bakalım diyorum gelmiyor, nişanlım olsa beraber gider bakardık. Tek başıma hiçbir şey yapmak istemiyorum. Zoruma gidiyor mutsuzum ben bugün
ben de omuz dekoltesine bayılırımmmBunu dıktırıyorum kızlar :)Eki Görüntüle 1278808
aynı problem bende de var şekerim ama işin püf noktalarını öğrendim öncelikle kesinlikle v veya kalp yaka olmalı derin inen biraz ve işlemeleri de aynı şekilde inmeli ki biraz formunu küçülttüğü için daha hoş durabiliyor bir de bu korse tarzı kalıp duran bistüyerden çok elbise şeklinde hafif olmalı üst kısımÇok güzel bu modeli daha önce görmüştüm. Tarzlarımız benziyor. Ben de bu tarz bir şey arayacağım lakin o ortadaki kuşak bana olmaz azıcık iri göğüslü olduğumdan daha da ortaya çıkarır diye düşünüyorum. Ama yakası ve kabarıklığı tam hayal ettiğim gibi... İnşallah istediğin gibi dikerler canım
mErhabaKimse yok mu?
Bunlari ben de biliyorum canim onerilerini dikkate alicam :)aynı problem bende de var şekerim ama işin püf noktalarını öğrendim öncelikle kesinlikle v veya kalp yaka olmalı derin inen biraz ve işlemeleri de aynı şekilde inmeli ki biraz formunu küçülttüğü için daha hoş durabiliyor bir de bu korse tarzı kalıp duran bistüyerden çok elbise şeklinde hafif olmalı üst kısım
Hosgeldiniz taniyalim sizi? :)Tesadüfen gördüm 9 mayista evleniyorum
Merhaba suan nisanliyim haziran 21 de nisanlandik iki senedir berabereriz ve aramizda kilometreler var kismetse 9 mayista evlenicezzzHosgeldiniz taniyalim sizi? :)
Benim de nisanlimla aramda kilometreler var hatta bu konuda baya bir hayiflandim bugun :)Merhaba suan nisanliyim haziran 21 de nisanlandik iki senedir berabereriz ve aramizda kilometreler var kismetse 9 mayista evlenicezzz
ben kayık yaka seviyodum mesela gelinlikçim fikir verdi bu şekilde artık daha çok hoşuma gidiyo (mecbuuur)Bunlari ben de biliyorum canim onerilerini dikkate alicam :)
hoşgeldin canım aramıza :) son 7 ayımız artık gelin olmak içinMerhaba suan nisanliyim haziran 21 de nisanlandik iki senedir berabereriz ve aramizda kilometreler var kismetse 9 mayista evlenicezzz
Merhaba gunaydin hosbuldum 196 gun kaldi bugunelmol .!.:hoşgeldin canım aramıza :) son 7 ayımız artık gelin olmak için
Günaydın canımcım nasılsınGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?