Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canım biraz geç oldu ama çok üzüldüm duruma görüşemediğinizi biliyodum bu kadar etkilediğini düşünmemiştim Allah sabır versin canım inşallah bi sürprizle en kısa zamanda bir arada olursunz hasret herşeyden daha zor birlikte karar vermesenizde kalpleriniz bir olsun güçlü kadın olmak bazen çok zor bilirim ben de görüşsem de çok fikir ayrılıklarına düşüyoruz bu sefer de kavga çıkıyo inan biz de öyle fotoğrafçı bakıyorum beğenmiyo herşey ters geliyo abartıyo çoğu şeyi erkekler zaten pekte sevmiyo sanırım bu detayları benimki öyle gibi... ama hasrettt apayrı bi konu başlı başına eziyet insana sık dişini canım tam tamına 7 ayımız var hepsinin acısı çıkacakkk

aynı problem bende de var şekerim ama işin püf noktalarını öğrendim öncelikle kesinlikle v veya kalp yaka olmalı derin inen biraz ve işlemeleri de aynı şekilde inmeli ki biraz formunu küçülttüğü için daha hoş durabiliyor bir de bu korse tarzı kalıp duran bistüyerden çok elbise şeklinde hafif olmalı üst kısım

QUOTE="elmol, post: 37447266, member: 626377"]canım biraz geç oldu ama çok üzüldüm duruma görüşemediğinizi biliyodum bu kadar etkilediğini düşünmemiştim Allah sabır versin canım inşallah bi sürprizle en kısa zamanda bir arada olursunz hasret herşeyden daha zor birlikte karar vermesenizde kalpleriniz bir olsun güçlü kadın olmak bazen çok zor bilirim ben de görüşsem de çok fikir ayrılıklarına düşüyoruz bu sefer de kavga çıkıyo inan biz de öyle fotoğrafçı bakıyorum beğenmiyo herşey ters geliyo abartıyo çoğu şeyi erkekler zaten pekte sevmiyo sanırım bu detayları benimki öyle gibi... ama hasrettt apayrı bi konu başlı başına eziyet insana sık dişini canım tam tamına 7 ayımız var hepsinin acısı çıkacakkk [/QUOTE]
Canim benim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Gecicek insallah sizler boyle yazdikca ben moral buluorum iyi geliyor iyi ki varsiniz :)

Bunlari ben de biliyorum canim onerilerini dikkate alicam :)

TE="okeanoss00, post: 37448336, member: 421127"]Benim de nisanlimla aramda kilometreler var hatta bu konuda baya bir hayiflandim bugun :)[/QUOTE]
Ahh bende cok deert yaniyorum birde oraya gelin gidicem bu sefer ailemi birakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…