Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Aslında ben de kararsız biriyim ama dikim olunca da dediğim gibi dikemezlerse onu kafaya takarım o yüzden deneyeceğim ya hakkımızda hayırlısı olsun canım benim :)

Aslında ben de kararsız biriyim ama dikim olunca da dediğim gibi dikemezlerse onu kafaya takarım o yüzden deneyeceğim ya hakkımızda hayırlısı olsun canım benim :)

aynen haklısın canım malesef oyle bı durumda var ama bu modelı cok begendım ya bu yada farketmez dedm hahah buda turkıyede satılmıyor mecburen tek ıhtımal dıktırmek olunca hayırlısı nasıp dıyerek dıkım yoluna gırdık provalara gıttıkce ılerleyısı paylasırım :)))

Çok güzel bu modeli daha önce görmüştüm. Tarzlarımız benziyor. Ben de bu tarz bir şey arayacağım lakin o ortadaki kuşak bana olmaz azıcık iri göğüslü olduğumdan daha da ortaya çıkarır diye düşünüyorum. Ama yakası ve kabarıklığı tam hayal ettiğim gibi... İnşallah istediğin gibi dikerler canım

Heyecanla bekliyoruz :)

ınsallah canım ya bende merak edıyorum nasıl olcak dıye sadece bende arkasındakı gülü bgenmedım onun yerıne baska bıseyler dusuncem artık :)

yaaa cok guzel nerden bu canmm ? tabıkıde beyaz

BENCE PEMBE DAHA CİCİ DURUYOR. MUTFAĞIN GENEL OLARAK HANGİ RENK AĞIRLIKLI OLACAK? ASLINDA ONA GÖRE KARAR VERSEN DAHA İYİ OLUR :)

Teşekkürler kızlar, bende önce pembe dedim ama sonra düşündüm ufak şeyler zaten hep renkli tonlar birbirini tutmazsa abes olur mu diyorum? Ekmek kutusu, çöp kovası vs. bunlar acaba beyaz mı olsa diyorum?

Bu arada evidea' da canım kırmızı, beyaz, pembe olarak 3 rengi var.

Bencede beyaz :)

Sen bilirsin canım ben olsam pembeyi alırdım. Bir ekmek kutusu bile ne kadar pahalı yahu

Sen bilirsin canım ben olsam pembeyi alırdım. Bir ekmek kutusu bile ne kadar pahalı yahu

Aynen valla, bernardo da var krem renginde, ama beyaz aksesuarlar kullanacağımdan krem rengini karıştırmak istemedim araya onun fiyatı da 30 lira gibi bişeydi daha uygun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…