- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.041
Aslında ben de kararsız biriyim ama dikim olunca da dediğim gibi dikemezlerse onu kafaya takarım o yüzden deneyeceğim ya hakkımızda hayırlısı olsun canım benim :)canım ben bırz kararsız bı tıpım omu olsun bumu olsun dıye hıc karar veremem o yuzden hıc dolasıp gıdıp deneyıp kafamı karıstırımak ıstemedım dıken guzel bıyer buldum bı mdoel begendım netten dırek onu dıktırmeye karar verdım gezıp dolasıp deneseydım hıc karar veremezdım cunku :)
Aslında ben de kararsız biriyim ama dikim olunca da dediğim gibi dikemezlerse onu kafaya takarım o yüzden deneyeceğim ya hakkımızda hayırlısı olsun canım benim :)
Çok güzel bu modeli daha önce görmüştüm. Tarzlarımız benziyor. Ben de bu tarz bir şey arayacağım lakin o ortadaki kuşak bana olmaz azıcık iri göğüslü olduğumdan daha da ortaya çıkarır diye düşünüyorum. Ama yakası ve kabarıklığı tam hayal ettiğim gibi... İnşallah istediğin gibi dikerler canımBunu dıktırıyorum kızlar :)Eki Görüntüle 1278808
Heyecanla bekliyoruz :)aynen haklısın canım malesef oyle bı durumda var ama bu modelı cok begendım ya bu yada farketmez dedm hahahbuda turkıyede satılmıyor mecburen tek ıhtımal dıktırmek olunca hayırlısı nasıp dıyerek dıkım yoluna gırdık provalara gıttıkce ılerleyısı paylasırım :)))
ınsallah canım ya bende merak edıyorum nasıl olcak dıye sadece bende arkasındakı gülü bgenmedım onun yerıne baska bıseyler dusuncem artık :)Çok güzel bu modeli daha önce görmüştüm. Tarzlarımız benziyor. Ben de bu tarz bir şey arayacağım lakin o ortadaki kuşak bana olmaz azıcık iri göğüslü olduğumdan daha da ortaya çıkarır diye düşünüyorum. Ama yakası ve kabarıklığı tam hayal ettiğim gibi... İnşallah istediğin gibi dikerler canım
aminnnnnnn :) birevbirmuftak.com da istediğim kahvaltı takımı stoklarda bitmiş. mail attım siteye ne zaman girecek bana haber verin diye
yaaa cok guzel nerden bu canmm ? tabıkıde beyazKızlaaar....
Bir konuda fikrinizi alabilir miyim?
Sizce hangi ekmek kutusu?
Eki Görüntüle 1278823 Eki Görüntüle 1278824
Kızlaaar....
Bence pembe :)Kızlaaar....
yaaa cok guzel nerden bu canmm ? tabıkıde beyaz
BENCE PEMBE DAHA CİCİ DURUYOR. MUTFAĞIN GENEL OLARAK HANGİ RENK AĞIRLIKLI OLACAK? ASLINDA ONA GÖRE KARAR VERSEN DAHA İYİ OLUR :)
Bence pembe :)
Bencede beyaz :)Teşekkürler kızlar, bende önce pembe dedim ama sonra düşündüm ufak şeyler zaten hep renkli tonlar birbirini tutmazsa abes olur mu diyorum? Ekmek kutusu, çöp kovası vs. bunlar acaba beyaz mı olsa diyorum?
Bu arada evidea' da canım kırmızı, beyaz, pembe olarak 3 rengi var.
Sen bilirsin canım ben olsam pembeyi alırdım. Bir ekmek kutusu bile ne kadar pahalı yahuTeşekkürler kızlar, bende önce pembe dedim ama sonra düşündüm ufak şeyler zaten hep renkli tonlar birbirini tutmazsa abes olur mu diyorum? Ekmek kutusu, çöp kovası vs. bunlar acaba beyaz mı olsa diyorum?
Bu arada evidea' da canım kırmızı, beyaz, pembe olarak 3 rengi var.
Bencede beyaz :)
Eğer öyleyse beyaz daha iyi olur canım...Sonra bende beyaz diye düşündüm, çünkü masam olursa masa üstünde kullanırım, masa örtülerim de hep çiçekli, pembe ağırlıklı birbirini boğabilir açıkçası..
Sen bilirsin canım ben olsam pembeyi alırdım. Bir ekmek kutusu bile ne kadar pahalı yahu
Resimleri büyük boy yapsaydın açılmıyor ve anlaşılmıyor.Masa örtüsü demişim, runner ve amerikan servisleri kızlar..
Eki Görüntüle 1278836 Eki Görüntüle 1278837 Eki Görüntüle 1278838 Eki Görüntüle 1278840 Eki Görüntüle 1278839
Nasıl duruyor yanyana..
Resimleri büyük boy yapsaydın açılmıyor ve anlaşılmıyor.
canım bunlar her zaman kullancagın objeler o yuzden herseyle uyummuna bakman lazmm beyaz herseyle uyarMasa örtüsü demişim, runner ve amerikan servisleri kızlar..
Eki Görüntüle 1278836 Eki Görüntüle 1278837 Eki Görüntüle 1278838 Eki Görüntüle 1278840 Eki Görüntüle 1278839
Nasıl duruyor yanyana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?