- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #1.061
canım biraz geç oldu ama çok üzüldüm duruma görüşemediğinizi biliyodum bu kadar etkilediğini düşünmemiştim Allah sabır versin canım inşallah bi sürprizle en kısa zamanda bir arada olursunz hasret herşeyden daha zor birlikte karar vermesenizde kalpleriniz bir olsun güçlü kadın olmak bazen çok zor bilirim ben de görüşsem de çok fikir ayrılıklarına düşüyoruz bu sefer de kavga çıkıyo inan biz de öyle fotoğrafçı bakıyorum beğenmiyo herşey ters geliyo abartıyo çoğu şeyi erkekler zaten pekte sevmiyo sanırım bu detayları benimki öyle gibi... ama hasrettt apayrı bi konu başlı başına eziyet insana sık dişini canım tam tamına 7 ayımız var hepsinin acısı çıkacakkkKızlar ben çok yoruldum ya piskolojikman kendimi tükenmiş hissediyorum... Nişanlımı en son nişanda gördüm (agustos 16) görevi nedeniyle haftasonu kavramları yok sürekli çalışıyorlar ve izin alamıyor. Bu ayın 20sinde gelecekti denetlemeleri çıktı denetleme sonrası 3 hafta Antalya'ya gideceklermiş dönüşte bilmem kaç hafta Marmaris sonra bir daha denetlemeleri varmış. Ya nişanlımı göremiyorum Ben gitmeye kalksam görüp göremeyceğim meçhul. Tükenmiş gibi hissediyorum. Özleyince de kavga eder olduk telefonda birbirimizi yanlış anlıyoruz falan. Bazı şeyleri seçerken o da olsun istiyorum düğün fotoğrafçısı gibi... Ama gelemiyor ve indirimden faydalanabilmek için gidip tek başıma sözleşme imzalayacağım. Kına mekanı için bazı pürüzler çıktıbaşka yerlere de bakmam lazım babama gel beraber bakalım diyorum gelmiyor, nişanlım olsa beraber gider bakardık. Tek başıma hiçbir şey yapmak istemiyorum. Zoruma gidiyor mutsuzum ben bugün