- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.081
İyiyim canım sen nasılsın?Günaydın canımcım nasılsın
Günaydın tatlım :)Günaydınnnn kızlaaarrr
Ben varım :)Günler gectikce heycan artiyo birde özlem benim gibi aileden uzaga gidicek olan varmı sehir olarak
İyiyim çok şükür kuzum bilinenler dışındaİyiyim canım sen nasılsın?
İyiyim canım sen nasılsın?
Günaydın tatlım :)
Ben varım :)
Tekirdağ bir şey değil, ben İstanbul'dan Muğla'ya gidiyorum...Nereye gidiceksin ben istanbuldan tekirdag gidicem
Teşekkür ederim cnmmm ben kayık yakaları daha zarıf buluyorum tercıh meselesı tamamenngünaydın kızlarrr. okeanos canım inşallah herşey evlenince düzene girecek. az daha sabır. dün görmedim konuşmalarınızı bugün farkettim. bugün nasılsın?
merve hoşgeldin aramıza :)
nehiiirrr iyileş biran önce canım yaaa :)
buzmavileylak canım çok tatlı ama bu yaaa. bende straplez diyordum ama bu kayık yaka çok hoş. bide kızlar benim sol kolumda omzuam yakın yherde çocukluktan kalma aşı izi var ve zamanında aşı akmış ameliyat izi gibi duruyor çok çirkin. nişanda onu kapatmıştım. gelinlikte de çirkin durur muhtemelen sanırım ben de kayık yaka tercih edicem
Bence kazanlı tercih et buhar gücü daha fazla oluyor bırde su doldurmakla ugrasmıyorsun sureklı bende kazanlı almısıtmmayyy bide dünden beridir ütü ve süpürge model arayışındayım. süpürgede karar kıldım philips alıcam. ütü de philip azur serisi ama kazanlı mı nromal mi karar veremedimsizler aldınız mı?
Bugün daha iyiyim canım napalım sabretmeye çalışıyorum.günaydın kızlarrr. okeanos canım inşallah herşey evlenince düzene girecek. az daha sabır. dün görmedim konuşmalarınızı bugün farkettim. bugün nasılsın?
Bence kazanlı tercih et buhar gücü daha fazla oluyor bırde su doldurmakla ugrasmıyorsun sureklı bende kazanlı almısıtmm
Bana nişanlım hediye aldı 2 gün önce metro markette philips azur gc4912/80 serisinde indirim varmış, 180 tl ye almış. Kazansız oldu yani benimkisi.ayyy bide dünden beridir ütü ve süpürge model arayışındayım. süpürgede karar kıldım philips alıcam. ütü de philip azur serisi ama kazanlı mı nromal mi karar veremedimsizler aldınız mı?
Bugün daha iyiyim canım napalım sabretmeye çalışıyorum.
Bana nişanlım hediye aldı 2 gün önce metro markette philips azur gc4912/80 serisinde indirim varmış, 180 tl ye almış. Kazansız oldu yani benimkisi.
Canım biz 2 yıldır birbirimizden ayrıyız yeni değil 6 ay ne ki... Her şey güzel olacak inşallah ben de inanıyorum.geçecek kızlar. dua ve sabır. tek tesellisi bu. ben de 6 ay asker yolu bekledim.. ama geçti bitti. sonra kocişlerimizle çok güzel evliliklerimiz olacak inşallah. umudunuzu asla kesmeyin. hayal etmek insanı güçlü kılıyor...
Bizimki de iş yerinin bir ihtiyacı için gitmiş görünce aldı bana da :) Yoksa onun da hiç vakti yok.güle güle kullan canım :) fiyat çok uygunmuş yaaa. benim nişanlımın vakti olmuyor gidip bakmaya.
Merhaba canım nasılsın?merhabalar kızlarrrr :) moralleri yüksek tutalım
çok daha iyiyim canım sen nasılsın ? :) bugün moralin yüksektir umarımMerhaba canım nasılsın?
Aman canım iyileş valla bu hastalık çok kötü. İyiyim canım ara ara vuruyorlar böyle bana sizle konuşmak iyi geldi :)çok daha iyiyim canım sen nasılsın ? :) bugün moralin yüksektir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?