Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydın kızlarrr. okeanos canım inşallah herşey evlenince düzene girecek. az daha sabır. dün görmedim konuşmalarınızı bugün farkettim. bugün nasılsın?

merve hoşgeldin aramıza :)

nehiiirrr iyileş biran önce canım yaaa :)

buzmavileylak canım çok tatlı ama bu yaaa. bende straplez diyordum ama bu kayık yaka çok hoş. bide kızlar benim sol kolumda omzuam yakın yherde çocukluktan kalma aşı izi var ve zamanında aşı akmış ameliyat izi gibi duruyor çok çirkin. nişanda onu kapatmıştım. gelinlikte de çirkin durur muhtemelen sanırım ben de kayık yaka tercih edicem

ayyy bide dünden beridir ütü ve süpürge model arayışındayım. süpürgede karar kıldım philips alıcam. ütü de philip azur serisi ama kazanlı mı nromal mi karar veremedim sizler aldınız mı?

Teşekkür ederim cnmmm ben kayık yakaları daha zarıf buluyorum tercıh meselesı tamamenn

ayyy bide dünden beridir ütü ve süpürge model arayışındayım. süpürgede karar kıldım philips alıcam. ütü de philip azur serisi ama kazanlı mı nromal mi karar veremedim sizler aldınız mı?
Bence kazanlı tercih et buhar gücü daha fazla oluyor bırde su doldurmakla ugrasmıyorsun sureklı bende kazanlı almısıtmm

günaydın kızlarrr. okeanos canım inşallah herşey evlenince düzene girecek. az daha sabır. dün görmedim konuşmalarınızı bugün farkettim. bugün nasılsın?
Bugün daha iyiyim canım napalım sabretmeye çalışıyorum.

Bana nişanlım hediye aldı 2 gün önce metro markette philips azur gc4912/80 serisinde indirim varmış, 180 tl ye almış. Kazansız oldu yani benimkisi.

Bugün daha iyiyim canım napalım sabretmeye çalışıyorum.

geçecek kızlar. dua ve sabır. tek tesellisi bu. ben de 6 ay asker yolu bekledim.. ama geçti bitti. sonra kocişlerimizle çok güzel evliliklerimiz olacak inşallah. umudunuzu asla kesmeyin. hayal etmek insanı güçlü kılıyor...

Canım biz 2 yıldır birbirimizden ayrıyız yeni değil 6 ay ne ki... Her şey güzel olacak inşallah ben de inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…