• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Senelerdir bu günleri bekliyorduk böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim. Biliyorum o da çok üzülüyor ben sadece ona hasretim o birde ailesine hasret. Çok zor ya evlendikten sonra da işleri böyle olursa yandım ben orada hem ondan uzak hem ailemden uzak olacağım. Geçecek bu günler elbet ama zor geliyor işte. Nikah günü alamıyoruz önce yapmamız lazım tayin mevzusu için elimden gelse onu da tek başıma yapıcam resmen:KK48: Sağol güzel dileklerin için derdimi paylaşıyorsun ya bu yeter :KK51:

Evlendiğinizde böyle olmayacağına inanmak istiyorum inşallah evliliğinizin tadını doya doya çıkarabilirsiniz :) Evet ya gün için gelmek zorunda nasıl ayarlayacaksınız? Diğerlerini sen halledersin güçlü bir kızsın sen herhalinden belli :) Kınanla ilgili ne sorun çıktı? :(

Bu salgın mı varmış ne varmış bende salgını hayatta kaçırmam yakalarım hemen :Dondan oldum diye düşünüyorum evde herkes hasta en küçük kardeşim hariç onada bulaştırmamıza az kaldı :KK71:

Aynen en sevdiğim şey salgındır trend hastalıkları kaçırmam :KK54: İnşallah düzeliriz en kısa zamanda daha yapacak çok iş var :)

Siz böyle güzel güzel yazdıkça benim gözlerim doluyor ağlayasım geliyor yahu:KK42:En sonunda düğünde görüşeceğiz heralde 7 ay sonra kafalarını gidip koparasım var. 2 güncük izin verseler nolcak sanki:KK62:

Verseler tabi ki süper olur ama yine ağır gelecek tekrar kokusunu duyduğunda ağır gelmeyecek mi kopmak kuzum bunu da düşün :KK51:Düğünden sonra çıkartırsınız acısını hasretle o evlilik ne süper olur şimdi :KK60::KK74::KK73:

Evlendiğinizde böyle olmayacağına inanmak istiyorum inşallah evliliğinizin tadını doya doya çıkarabilirsiniz :) Evet ya gün için gelmek zorunda nasıl ayarlayacaksınız? Diğerlerini sen halledersin güçlü bir kızsın sen herhalinden belli :) Kınanla ilgili ne sorun çıktı? :KK43:
Sağol canım halledebilirim inşallah... Kına mekanını çok beğeniyorum aslında. Görüşmeye gittim kuru salon ve ses sistemi için 1000 tl istediler ve bir kuruş bile indirim yapmadılar. Fiyatta sorun yok eyvallah ama bu mekanın çevresinde zenginlerin villları var sesten rahatsız olup hemen polise şikayet ediyorlarmış bu nedenle sesi çok açamayız dedi ve 22.30'a kadar müzik dedi. Dedim davul filan çalınacak ne olacak o zaman o konuda yapacak bir şeyimiz yok çalarsınız dedi. Davul rahatsız etmeyecek müzik rahatsız edecek bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani :s Organizasyon firmasıyla 23.00'e kadar anlaştım. Hadi saat çok sorun değil de bu ses olayı canımı çok sıktı.

Verseler tabi ki süper olur ama yine ağır gelecek tekrar kokusunu duyduğunda ağır gelmeyecek mi kopmak kuzum bunu da düşün :KK51:Düğünden sonra çıkartırsınız acısını hasretle o evlilik ne süper olur şimdi :KK60::KK74::KK73:
Gelmez mi kuzum yine gelecek de ne bileyim yanımda olmasına ihtiyacım var :(

Haklısın insan ihtiyaç duyuyor tabi ki zevkli işler bunlar stresli olduğu kadar beraber yaşamak istiyorsun çok da haklısın ama ne yapacaksın kuzum elden bir şey gelmiyor o yüzden kendini üzmenin bir anlamı yok :KK60:
Bir mucize olsa da 2 günlüğüne de olsa gelse sesimi çıkarmayacağım o zaman söz valla:KK48:

Sağol canım halledebilirim inşallah... Kına mekanını çok beğeniyorum aslında. Görüşmeye gittim kuru salon ve ses sistemi için 1000 tl istediler ve bir kuruş bile indirim yapmadılar. Fiyatta sorun yok eyvallah ama bu mekanın çevresinde zenginlerin villları var sesten rahatsız olup hemen polise şikayet ediyorlarmış bu nedenle sesi çok açamayız dedi ve 22.30'a kadar müzik dedi. Dedim davul filan çalınacak ne olacak o zaman o konuda yapacak bir şeyimiz yok çalarsınız dedi. Davul rahatsız etmeyecek müzik rahatsız edecek bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani :s Organizasyon firmasıyla 23.00'e kadar anlaştım. Hadi saat çok sorun değil de bu ses olayı canımı çok sıktı.

Hay Allah ya kötü olmuş orayı çok istiyordun gerçekten biraz fazla fiyat söylemişler o_O Hemde onlar rahatsız olup şikayet edecekler diye sürekli diken üstünde olacaksın ay bilemedim canım dediğin gibi başka yerlere bakmakta mantıklı belki yine içine sinen bir yer çıkar

Hay Allah ya kötü olmuş orayı çok istiyordun gerçekten biraz fazla fiyat söylemişler o_O Hemde onlar rahatsız olup şikayet edecekler diye sürekli diken üstünde olacaksın ay bilemedim canım dediğin gibi başka yerlere bakmakta mantıklı belki yine içine sinen bir yer çıkar
Evet canım haftasonu bakacağım artık inşallah bulabilirim...

O zaman birleşip perşembe günü duası edelim yarında Cuma namazına kadar bol bol dua Rabbim kuzumun nişanlısını 2 güncük de olsa yanına gelmesini nasip et :nazar::KK60::rolleyes:
Canım benim çok tatlısın yaa yerim ben seni bütün duaların kabul olsun inşallah güzel yürekli arkadaşım benim :KK60::KK36:hem de ne içten amin dedim bilemezsin...
Aminnn:KK37:

Günaydın... Erken değil mi canım biraz maşallah model seçilmiş sipariş bile verilmiş :)

bıraz erken canım aslında ama dıktırtmeyı dusundugum ıcın burdada bıkac ay sonra verılen sıparıslerı bazen kabul etmıyorlar yetısmez dıye dolu oluyorlar dugun salonuna dondu olay ızmırde de sıraya gırıyorsun :))

bıraz erken canım aslında ama dıktırtmeyı dusundugum ıcın burdada bıkac ay sonra verılen sıparıslerı bazen kabul etmıyorlar yetısmez dıye dolu oluyorlar dugun salonuna dondu olay ızmırde de sıraya gırıyorsun :))
Hayırlısı olsun tatlım. Ben de ocak ayında bakmaya başlayacağım, hazır bakacağımız bulamazsam içine sinen bir model o zaman diktireceğim bakalım.

Hayırlı olsun :) Bende çok bakındım denedim birçoğunu beğendim bazılarına sinir oldum son olarak 2015 modellerinede bakmaya karar verdim :KK51:

Hayırlısı olsun tatlım. Ben de ocak ayında bakmaya başlayacağım, hazır bakacağımız bulamazsam içine sinen bir model o zaman diktireceğim bakalım.
canım ben bırz kararsız bı tıpım omu olsun bumu olsun dıye hıc karar veremem o yuzden hıc dolasıp gıdıp deneyıp kafamı karıstırımak ıstemedım dıken guzel bıyer buldum bı mdoel begendım netten dırek onu dıktırmeye karar verdım gezıp dolasıp deneseydım hıc karar veremezdım cunku :)

Back