• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

hangi marka ve model canım?
Tefal Tefal Gv9461 Protect Pro Express Autoclean Anti-kireç Buhar Jenaratörlü Ütü Modeli canım

çokta memnunuz evdede kullandık kendı ceyızımede bundan aldım tek sefer gecmen yetıyor ılerı gerı yapmıyorsun bıle o kdar guzel

Aman canım iyileş valla bu hastalık çok kötü. İyiyim canım ara ara vuruyorlar böyle bana sizle konuşmak iyi geldi :)
arada kime vurmuyoki :) ben küçük ev aletlerimi profilodan alıcam komple büyük ihtimalle kullanıp önerdiğiniz bi model var mı kızlar bunlardan ?

arada kime vurmuyoki :) ben küçük ev aletlerimi profilodan alıcam komple büyük ihtimalle kullanıp önerdiğiniz bi model var mı kızlar bunlardan ?
Canım benim hep farklı markalardan hangisi konusunda uzmansa ondan aldım. Mutfak robotu seti mesela tefal. Tost makinem ve çaycım Arzum. Kahve makinem Arçelik. Ütüm Philips Azur.

ayyy bide dünden beridir ütü ve süpürge model arayışındayım. süpürgede karar kıldım philips alıcam. ütü de philip azur serisi ama kazanlı mı nromal mi karar veremedim :KK43: sizler aldınız mı?
Canım ben fikirlerimiz belirtmiştim sanırım elektrik süpürgesini aldım sıra azur serisi philips ütü de kazansız alacağım ben tercihim böyle kazanlı ütü çok yer kaplıyor bana göre kullanımı iyi diyorlar buhar gücü falan ama azur da gayet güçlüymüş kazansız olarak:KK23:
nehiiirrr iyileş biran önce canım yaaa

İyiyim iyiyim kuzum sen nasılsın:KK50:

merhabalar kızlarrrr moralleri yüksek tutalım

Hep yüksek en yüksek inşallah:KK24:

Canım ben fikirlerimiz belirtmiştim sanırım elektrik süpürgesini aldım sıra azur serisi philips ütü de kazansız alacağım ben tercihim böyle kazanlı ütü çok yer kaplıyor bana göre kullanımı iyi diyorlar buhar gücü falan ama azur da gayet güçlüymüş kazansız olarak:KK23:

İyiyim iyiyim kuzum sen nasılsın:KK50:

Hep yüksek en yüksek inşallah:KK24:

ayy kafam çorba oldu yeminle :D ben de netleştireyim alacam en kısa zamanda :) kızlar bu arada evmambo.com diye birsite duydunuz mu? nasıl:?

ayy kafam çorba oldu yeminle :D ben de netleştireyim alacam en kısa zamanda :) kızlar bu arada evmambo.com diye birsite duydunuz mu? nasıl:?
Ben oradan hiçbir şey almadım canım bilmiyorum. Ben de yukarıda fikirlerimi yazdım küçük ev aletleri konusunda :)

Ben oradan hiçbir şey almadım canım bilmiyorum. Ben de yukarıda fikirlerimi yazdım küçük ev aletleri konusunda :)

oradan şimdi keramika keyfi aşk iki kişilik kavaltı seti alıcam. bide papilla romantik tava :oops::KK60: çok uygun geldi fiyatları :) özdilek battaniye de 65 tl ye düşmüş. ben braun alıcam kuzum blender seti sadece. tost makinem korkmaz almıştım daha önce.

oradan şimdi keramika keyfi aşk iki kişilik kavaltı seti alıcam. bide papilla romantik tava :oops::KK60: çok uygun geldi fiyatları :) özdilek battaniye de 65 tl ye düşmüş. ben braun alıcam kuzum blender seti sadece. tost makinem korkmaz almıştım daha önce.
Braunun cirpma telleri cok ince yoksa ben de ondan alacaktim fakat dokundum heran yamulacak gibiydi o yuzden tefal aldim.

Kızlar bende tost makinesini Korkmazdan mutfak robotunu braundan aldım. Saç kurutmamı ve düzleştiricimi arçelik alıcam çünkü evde de ondan kullanıyorum memnunum. Ve tabiki katı meyve sıkacağını arçelikten alacağım. Bana kalsa diğer beyaz eşyalarıda arçelikten alırdım ama artık eskisi gibi değil diyorlar :( Birde tefal ütüler bana çok pahalı geliyor :( O gün indirimdeydi 950den 750ye düşmüş :KK12: Bilmiyorum çok kararsızım :(

Kızlar bende tost makinesini Korkmazdan mutfak robotunu braundan aldım. Saç kurutmamı ve düzleştiricimi arçelik alıcam çünkü evde de ondan kullanıyorum memnunum. Ve tabiki katı meyve sıkacağını arçelikten alacağım. Bana kalsa diğer beyaz eşyalarıda arçelikten alırdım ama artık eskisi gibi değil diyorlar :KK43: Birde tefal ütüler bana çok pahalı geliyor :KK43: O gün indirimdeydi 950den 750ye düşmüş :KK12: Bilmiyorum çok kararsızım :KK43:

günaydın :) ben düzleştiricimi rowenta almıştım çooook memnunum ve hep şunu diyorum hayatımda yaptığım en akıllıca seçimlerden biri o düzleştiriciyi almak :) beyaz eşya konusunda henüz bişeye karar vermedik biz. fakat ütümü philips azur kazanlı alacağım..

Kizlar dis mekan cekimi icin ne kadar bütçe ayridiniz?
henüz bi bütçe ayırmadım sadece biriyle görüştüm kampanyalı 1000 tl demişti ama epey de oldu belki de yeni fiyatı belirlemiştir. Limon fotoğrafı düşünüyorum zaten nişanlıma da dedim görüş diye henüz görüşme yapmadı En Büyük KK

henüz bi bütçe ayırmadım sadece biriyle görüştüm kampanyalı 1000 tl demişti ama epey de oldu belki de yeni fiyatı belirlemiştir. Limon fotoğrafı düşünüyorum zaten nişanlıma da dedim görüş diye henüz görüşme yapmadı En Büyük KK
Ben de dugunfotografcisi.org ile gorusmeye gidiyorum 1300 kampanyali fiyati bazi istedigim seylerle 1500 tl cok mu benii acaba? Ama fotograflari sahane

Ben de dugunfotografcisi.org ile gorusmeye gidiyorum 1300 kampanyali fiyati bazi istedigim seylerle 1500 tl cok mu benii acaba? Ama fotograflari sahane
fiyat normal hatta uygun diyebilirim canım ek istediklerin ne ki ? baktım güzel resimleri de ;)

Back