Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Çok fena bir şeymiş beklemesi Ben sabırsız bir insanım baksana gidip ne hallere soktum kendimi Şimdi ne diyosun bana ihtimal var mıdır yani hamile olma ihtimalim o sonuca rağmen? Akşam mutlaka bana da haber ver olur mu merak ederim ben.

tamam canım haber veririm, bence ihtimalin varsa bile şuan değerin böyle çıkması çok normal henüz salgılanan hcg ya yoktur ya da çok düşüktür bu sabırsızlık çok fenaa sen de benim gibi internetten toplu test al aklına takıldıkça önce idrarda bak orda görüp kan tahlili ver her zaman kan vermek işkence canım

4 tane testim var evde bir tanesini 7 gün kala yapcam. Diğerini 4 gün kala sonra 3gün kala sonra da adet günü

4 tane testim var evde bir tanesini 7 gün kala yapcam. Diğerini 4 gün kala sonra 3gün kala sonra da adet günü
ay aradaki günleri nasıl boş geçicen ben netten alıyorum kız toplu 10 tane falan sonra geri sayım başlayınca yapıyodum şimdi tabi geçti artık o kadar abartmıyorum durumu başlarda çok oluyo o

ay aradaki günleri nasıl boş geçicen ben netten alıyorum kız toplu 10 tane falan sonra geri sayım başlayınca yapıyodum şimdi tabi geçti artık o kadar abartmıyorum durumu başlarda çok oluyo o
2 gün kalaya da bir testim varmış onuda o araya sıkıştırırım Olmadı gider eczaneden de alırım. Bu ay olmazsa toplu alcam zaten :) Senin testler ne marka?

2 gün kalaya da bir testim varmış onuda o araya sıkıştırırım Olmadı gider eczaneden de alırım. Bu ay olmazsa toplu alcam zaten :) Senin testler ne marka?
canım frely çok iyi bulabilirsen de bluemed en hassas onlar bence 4 tl üstelik hiç pahalı markalardan alma boşuna tabi ben netten toplu alıyorum 10 tane falan 20 tl ye

Ay canim benim gözün aydin inanki cok sevindim. Allah tamamina erdirsin sağlıklı bir gebelik olsun inşallah :) Benim için de dua et ben de guzel haberi alayim 8 gun sonra :)
Inşallah canım sağlıkla geldin bebeklerimiz bak cumartesi negatifti bugün pozitif sen erken yaptın inşallah gelir bekletmeden sabah sağlık ocağına ugrucam

elmolllllllllll

hadi hadi hadiii inşallahhh olucakk olucak olucakkk bir mucize olucakkk

sağolun kızlar destekleriniz için kendimi toparladım baya ama heveslenmiştim yalan değil
sağol canım inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur seni çok iyi anlıyorum eylülde yaşadım aynısını kimyasal peşine kolay hamile kalınıyo bak bana hiç hevesini kaybetme

sağol canım inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur seni çok iyi anlıyorum eylülde yaşadım aynısını kimyasal peşine kolay hamile kalınıyo bak bana hiç hevesini kaybetme

inşallah

bu bel altına yastık koyma muhabbetleri var ya
yapıyo musunuz öyle şeyler

günaydın kızlarrrrr

demek ki gerçekten kafada bitiyor bu iş,
bak sen planlamıyordun bile zayıflayayım fln diyordun oh ne güzel mis gibi geldi bebiş inşallah
ay evet canım hatta spor salonuna mı başlasam eve koşu bandı mı alsam çalışıyorum kesin gitmem ben salona falan onun istişaresini yapıyodum bi yandan önceden hazırladığım diyetisyenin verdiği bi ödem atıcı çay vardı onun malzemelerini alayım falan diyodum kiii geldi miniğim sağlıkla devam etsin bu sefer inşallah canım ya siz de güzel haberler verin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…