- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.901
Çok fena bir şeymiş beklemesiay canım çok erken daha yeni yumurtlama zamanın geçmiş ne zaman döllenip rahme inecekte hcg salgılayacak dur bekle bakalım daha yeni başladın sabırsızlığını anlıyorum ah ah ben yumurtlamadan bir hafta sonra başlıyodum test yapmaya şimdi perşembe cuma bekliyorum adeti akşama test yapıcam evdebu kadar geçti benim sabırsızlığım da
tamam canım haber veririm, bence ihtimalin varsa bile şuan değerin böyle çıkması çok normal henüz salgılanan hcg ya yoktur ya da çok düşüktür bu sabırsızlık çok fenaa sen de benim gibi internetten toplu test al aklına takıldıkça önce idrarda bak orda görüp kan tahlili ver her zaman kan vermek işkence canımÇok fena bir şeymiş beklemesiBen sabırsız bir insanım baksana gidip ne hallere soktum kendimi Şimdi ne diyosun bana ihtimal var mıdır yani hamile olma ihtimalim o sonuca rağmen? Akşam mutlaka bana da haber ver olur mu merak ederim ben.
4 tane testim var evde bir tanesini 7 gün kala yapcam. Diğerini 4 gün kala sonra 3gün kala sonra da adet günütamam canım haber veririm, bence ihtimalin varsa bile şuan değerin böyle çıkması çok normal henüz salgılanan hcg ya yoktur ya da çok düşüktür bu sabırsızlık çok fenaa sen de benim gibi internetten toplu test al aklına takıldıkça önce idrarda bak orda görüp kan tahlili ver her zaman kan vermek işkence canım
ay aradaki günleri nasıl boş geçicen4 tane testim var evde bir tanesini 7 gün kala yapcam. Diğerini 4 gün kala sonra 3gün kala sonra da adet günü
2 gün kalaya da bir testim varmış onuda o araya sıkıştırırımay aradaki günleri nasıl boş geçicenben netten alıyorum kız toplu 10 tane falan sonra geri sayım başlayınca yapıyodum şimdi tabi geçti artık o kadar abartmıyorum durumu başlarda çok oluyo o
canım frely çok iyi bulabilirsen de bluemed en hassas onlar bence 4 tl üstelik hiç pahalı markalardan alma boşuna tabi ben netten toplu alıyorum 10 tane falan 20 tl ye2 gün kalaya da bir testim varmış onuda o araya sıkıştırırımOlmadı gider eczaneden de alırım. Bu ay olmazsa toplu alcam zaten :) Senin testler ne marka?
Canım testimi yaptım benn :)))))2 gün kalaya da bir testim varmış onuda o araya sıkıştırırımOlmadı gider eczaneden de alırım. Bu ay olmazsa toplu alcam zaten :) Senin testler ne marka?
Pozitif mi ayy :))Canım testimi yaptım benn :)))))
Sanırım pozitif canım :))))Pozitif mi ayy :))
Ay canim benim gözün aydin inanki cok sevindim. Allah tamamina erdirsin sağlıklı bir gebelik olsun inşallah :) Benim için de dua et ben de guzel haberi alayim 8 gun sonra :)Sanırım pozitif canım :))))
Inşallah canım sağlıkla geldin bebeklerimiz bak cumartesi negatifti bugün pozitif sen erken yaptın inşallah gelir bekletmeden sabah sağlık ocağına ugrucamAy canim benim gözün aydin inanki cok sevindim. Allah tamamina erdirsin sağlıklı bir gebelik olsun inşallah :) Benim için de dua et ben de guzel haberi alayim 8 gun sonra :)
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım mutlaka yaz bize de :)Inşallah canım sağlıkla geldin bebeklerimiz bak cumartesi negatifti bugün pozitif sen erken yaptın inşallah gelir bekletmeden sabah sağlık ocağına ugrucam
Kizlaaaaar
sağol canım inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur seni çok iyi anlıyorum eylülde yaşadım aynısını kimyasal peşine kolay hamile kalınıyo bak banaelmolllllllllll
hadi hadi hadiii inşallahhh olucakk olucak olucakkk bir mucize olucakkk
sağolun kızlar destekleriniz için kendimi toparladım baya ama heveslenmiştim yalan değil
sağol canım inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur seni çok iyi anlıyorum eylülde yaşadım aynısını kimyasal peşine kolay hamile kalınıyo bak banahiç hevesini kaybetme
yok canım yaa valla ilişki günlerini bile doğru ayarlayamıyorum diyebilirim canıminşallah
bu bel altına yastık koyma muhabbetleri var ya
yapıyo musunuz öyle şeyler
yok canım yaa valla ilişki günlerini bile doğru ayarlayamıyorum diyebilirim canım
Kızlar beta hcg 26.81 :))))
ay evet canım hatta spor salonuna mı başlasam eve koşu bandı mı alsam çalışıyorum kesin gitmem ben salona falan onun istişaresini yapıyodum bi yandan önceden hazırladığım diyetisyenin verdiği bi ödem atıcı çay vardı onun malzemelerini alayım falan diyodum kiii geldi miniğim sağlıkla devam etsin bu sefer inşallah canım ya siz de güzel haberler verin inşallahgünaydın kızlarrrrr
demek ki gerçekten kafada bitiyor bu iş,
bak sen planlamıyordun bile zayıflayayım fln diyordun oh ne güzel mis gibi geldi bebiş inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?