• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ben bu bebek işini düşünmeye başladığımdan beri kestim bitki çaylarını ne olur ne olmaz diye, sen de iyi ki başlamamışsın :KK50:

imza alanında yazıyor ya 0,15 mm diye, yirim ben onun baştan popoya olan her mm'sini :):anne:
Rabbim hayırlısıyla büyütsün, saklasın onu :)

ben bu bebek işini düşünmeye başladığımdan beri kestim bitki çaylarını ne olur ne olmaz diye, sen de iyi ki başlamamışsın :KK50:

imza alanında yazıyor ya 0,15 mm diye, yirim ben onun baştan popoya olan her mm'sini :):anne:
Rabbim hayırlısıyla büyütsün, saklasın onu :)
ay evet pıhtıcanım benim mışıl mışıl büyüsün izin de alıcam haftaya hep yatıcaz büyücez biz siz de arkadaş yapın biran önce canım inşallah

Kızlar şükür artış da güzel sağlıkla devam ediyoruz inşallah 69.70 olmuşuz :)))

Selam kızlar nasılsınız ? okeanoss00 okeanoss00 senin durumun nedir canım merak ettim var mi güzel haberler :KK66:
Günaydın canım :) Ben 5 gün erken regl oldum kısmet değilmiş :) Eşim de 25 kasımda göreve gidiyor 15 gün olmayacak bu ay da boş geçecek sanırım vardı vardır Rabbimin bir bildiği...

Günaydın canım :) Ben 5 gün erken regl oldum kısmet değilmiş :) Eşim de 25 kasımda göreve gidiyor 15 gün olmayacak bu ay da boş geçecek sanırım vardı vardır Rabbimin bir bildiği...
Aaa tüh günün bile öne geldi o kadar stresten ya da havalardan olabilir canım hayırlısı olsun ben de kan verdim bugün de içim rahat etmedi değer güzel bi rakam olmuştur inşallah

Aaa tüh günün bile öne geldi o kadar stresten ya da havalardan olabilir canım hayırlısı olsun ben de kan verdim bugün de içim rahat etmedi değer güzel bi rakam olmuştur inşallah
Ben de stresten olduğunu düşünüyorum canım akışına bırakmak lazım. Stres yaparsan olmaz demişti doktor haklı çıktı :) Değerini bana da yaz inşallah yükselmiştir pıtırcık :)

Ben de stresten olduğunu düşünüyorum canım akışına bırakmak lazım. Stres yaparsan olmaz demişti doktor haklı çıktı :) Değerini bana da yaz inşallah yükselmiştir pıtırcık :)
Evet canım stres en büyük engel inşallah çok bekletmez gelir bebisin ;) sonuç artık akşama çıkar sağlık ocağı ya çok geç çıkıyo ben de çok merak ediyorum

Back