• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlaaar napıyorsunuzzzz :KK76:
Merhaba canım bugün kesemizi gördük çok şükür haftaya da bebeği görücez inşallah :KK200:çok heyecanlıydım dün gece uyuyamadım uyuklayarak çalışıyorum şimdi :uykucu:

Eklentiler

• IMAG1108_1.jpg
    IMAG1108_1.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba canım bugün kesemizi gördük çok şükür haftaya da bebeği görücez inşallah :KK200:çok heyecanlıydım dün gece uyuyamadım uyuklayarak çalışıyorum şimdi :uykucu:
Oy maşallah kalp atışlarını da duyarsın inşallah canım benim. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah :)

eşin gidecekti dimi canım göreve adetin kaçıncı gününe denk geliyor ? kaç günde bir adet oluyodun ?
Evet canım dün akşam gitti. Ben normalde 30-34 aralığında regl oluyordum. Evlendikten sonra böyle oldu normalde 30 günde bir oluyordu. Bu ay ilk kez korunmadık ve 26. gün regl oldum. Yani yumurta 12. gün çatlamış. Dün 10. gündü denedik ama yine erken yumurtlarsam olmaz. En erken perşembe günü gelebilecek o da 14. güne denk geliyor. Zor gibi.

Evet canım dün akşam gitti. Ben normalde 30-34 aralığında regl oluyordum. Evlendikten sonra böyle oldu normalde 30 günde bir oluyordu. Bu ay ilk kez korunmadık ve 26. gün regl oldum. Yani yumurta 12. gün çatlamış. Dün 10. gündü denedik ama yine erken yumurtlarsam olmaz. En erken perşembe günü gelebilecek o da 14. güne denk geliyor. Zor gibi.
olsun canım spermler üç güne kadar yaşayabiliyor sen yine çalışmaları bırakma nasip bu hiç belli olmaz ;) inşallah da olur :dua:

olsun canım spermler üç güne kadar yaşayabiliyor sen yine çalışmaları bırakma nasip bu hiç belli olmaz :KK66: inşallah da olur :dua:
Hayırlısı Allah'tan canım. Ama hiç ümitlenemiyorum dediğim gibi. Zaten taşınıyorum önümüzdeki hafta koşturmacayla geçer kafama takmam normal zamanda yumurtlarım belki :D

Hayırlısı Allah'tan canım. Ama hiç ümitlenemiyorum dediğim gibi. Zaten taşınıyorum önümüzdeki hafta koşturmacayla geçer kafama takmam normal zamanda yumurtlarım belki :KK70:
ay taşınma derdinde misin sen de canım benim de belli değil şimdi değilse de yaza muhtemelen taşınırım ben de canım sen neden taşınıyosun ?

ay taşınma derdinde misin sen de canım benim de belli değil şimdi değilse de yaza muhtemelen taşınırım ben de canım sen neden taşınıyosun ?
Evimiz çok küçüktü şimdi daha büyük bir ev bulduk kirası da uygun bi gazla taşınmaya karar verdik. Şimdiki evimde yatak odasında beşik koyacak yer bile yok düşün. Yeni ev bebek de getirir belki :)

Evimiz çok küçüktü şimdi daha büyük bir ev bulduk kirası da uygun bi gazla taşınmaya karar verdik. Şimdiki evimde yatak odasında beşik koyacak yer bile yok düşün. Yeni ev bebek de getirir belki :)
ay tabi canım olmaz öyle beşik yeri şart tabiki artık ;) benim evim iyi ideal aslında ama kv biraz daha yakın olmam gerekiyor sanırım bebek de olunca artık şimdi zaten nerdeyse h.içi akşam yemeği ondayız daha rahat olur diye düşünüyorum bakalım ya da diğer bi seçenek olarak annemle babamı istiyorum evdeler uzaktalar ne gerek var torun dediğini anane bakar yani diyorum :)

ay tabi canım olmaz öyle beşik yeri şart tabiki artık :KK66: benim evim iyi ideal aslında ama kv biraz daha yakın olmam gerekiyor sanırım bebek de olunca artık şimdi zaten nerdeyse h.içi akşam yemeği ondayız daha rahat olur diye düşünüyorum bakalım ya da diğer bi seçenek olarak annemle babamı istiyorum evdeler uzaktalar ne gerek var torun dediğini anane bakar yani diyorum :)
Annenle babanla ayni evde mi yaşamayı istiyorsun yoksa onlarin yakinina tasinmak mı? Hayirlisi olsun canım ailelere yakin olmak iyi gercekten ben de anneme cok yakindim simdi az daha uzak olacak ama yine de yakın.

Annenle babanla ayni evde mi yaşamayı istiyorsun yoksa onlarin yakinina tasinmak mı? Hayirlisi olsun canım ailelere yakin olmak iyi gercekten ben de anneme cok yakindim simdi az daha uzak olacak ama yine de yakın.
ailem başka şehirde zaten yakın olmam inkansız ama dubleks bi ev düşünürsem yanıma gelmelerini istiyorum aslında ya da ortak müstakil iki üç katlı bi ev almayı da düşünebiliriz şimdilik plan çok bakalım hepsi yaza doğru netleşir

kızlar selammmm :KK50:

bu ayı boş geçmişiz tutturamadık :KK76:

sizde ne var ne yok elmol elmol okeanoss00 okeanoss00 ve diğerlerii :KK19:
bizden iyilik sağlık canım bulantıdan mafoldum son bir haftadır acilde serum yedim önceki gece biraz iyiydim iki gündür ama şimdi yine başladı iş yerinde kıvranıyorum sanırım ben çok rapor alırım bu şekilde

bizden iyilik sağlık canım bulantıdan mafoldum son bir haftadır acilde serum yedim önceki gece biraz iyiydim iki gündür ama şimdi yine başladı iş yerinde kıvranıyorum sanırım ben çok rapor alırım bu şekilde
Gecmis olsun guzelim bir müddet cekeceksin demekki 3. aydan sonra geciyor diyorlar.

çooook geçmişşş olsunnn, bebişin sana ettiklerine bak hele :anneadayı:

Canim merhaba ben de tasindim ev yerlestirmeye uğraşıyorum :) Mahvoldum. Esim yoktu cok degerlendiremedik reglime 9 gun var bakalim görecegiz.

güle güle oturun cancağızımmmm, hayırlı uğurlu olsun :KK19:

ovulasyon testlerini kullandın mı?

Back