- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.182
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.881
Miss naptın canım?
evet canım napıtn sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberini inşallah
evet canım gecikme de normal değil gerçi ani hava değişimi mevsimsel de gecikmeler yaşanabiliyor inşallah bebektir bu arada ben gebeliğimi freely ile öğrenmiştim yani kanda 14 çıktığı halde gayet net pozitif görünmüştü gerçi kişiden kişiye de değişir idrara karışma miktarı kimi çok silik belli belirsiz çıktığında değeri 60 70 olabiliyor hadi hayırlısı inşallahgünaydın kızlarr şimdi hastaneden geldim, kan verdim çünkü aldığım gebelik testi negatif çıktı freely markası
sonuçlarını öğleden sonra alacağım dün gece kasıkta şiddetli batma olunca panikledim yani bebek değilse bile ne olduğunu öğrenmem lazım
evet canım gecikme de normal değil gerçi ani hava değişimi mevsimsel de gecikmeler yaşanabiliyor inşallah bebektir bu arada ben gebeliğimi freely ile öğrenmiştim yani kanda 14 çıktığı halde gayet net pozitif görünmüştü gerçi kişiden kişiye de değişir idrara karışma miktarı kimi çok silik belli belirsiz çıktığında değeri 60 70 olabiliyor hadi hayırlısı inşallah
Bize de haber et canım.günaydın kızlarr şimdi hastaneden geldim, kan verdim çünkü aldığım gebelik testi negatif çıktı freely markası
sonuçlarını öğleden sonra alacağım dün gece kasıkta şiddetli batma olunca panikledim yani bebek değilse bile ne olduğunu öğrenmem lazım
Bize de haber et canım.
missERE canım naptın sonuç ne ?
Ayy hadi hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına :) Anlatsana belirtilerini :)kızlar şimdi çıktı sonuçlarım, beta hcg 20
pazartesi tekrar kontrol edecekler
Ayy hadi hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına :) Anlatsana belirtilerini :)
anaaaaa tazecik dahaaaa ay canım hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla geçsin pazartesi bakalım güzelce katlanır inşallah canımkızlar şimdi çıktı sonuçlarım, beta hcg 20
pazartesi tekrar kontrol edecekler
inşallah canım hiç stres yapma şimdiden konuş onunla sıkı sıkı tutunsun sana pıhtıcanvalla pek bir belirti yok gibi zaten doktor pazartesi kesin söyleyecek, değerlerin yükselmesi lazım dedi
o yüzden pek heveslendirmiyorum kendimi
zaten aklım bi karış havada, hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi
dua edin kızlar, inşallah durur bebeğim
Insallah canim benim annesine sıkı sıkı tutunsun pıtırcık :) Dualarim seninle.valla pek bir belirti yok gibi zaten doktor pazartesi kesin söyleyecek, değerlerin yükselmesi lazım dedi
anaaaaa tazecik dahaaaa ay canım hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla geçsin pazartesi bakalım güzelce katlanır inşallah canım
inşallah canım hiç stres yapma şimdiden konuş onunla sıkı sıkı tutunsun sana pıhtıcan
Insallah canim benim annesine sıkı sıkı tutunsun pıtırcık :) Dualarim seninle.
Bu konuda calismalari baslattik :) Ovulasyon testlerim inancim ve ben is basindayiz :)) Tabi esimi de unutmamak lazım ahahahhaayyy teşekkür ederimmmmelmol darısı başına inşallahhh
inşallah tutunur bakalım sağlıcakla
saolokeanoss00 cuummmm, sıralanalım artık peşpeşe
Canım günaydın. Tekrar kan tahlili verdin mi değerlerin nasıl?valla pek bir belirti yok gibi zaten doktor pazartesi kesin söyleyecek, değerlerin yükselmesi lazım dedi
Canım günaydın. Tekrar kan tahlili verdin mi değerlerin nasıl?
Canım çok geçmiş olsun. Daha zamanı var demek ki hayırlı zamanda tekrar olur inşallah. Sen sıkma canını.kızlar selam, geçen hafta pazartesi kanamam başlayınca doktora gittim ve maalesef kimyasal gebelik dedi doktor, baya üzüldüm, bir hafta boyunca ara ara aklıma geldikçe ağladım Allahtan bir hafta seminer sebebiyle şehir dışındaydım, şimdi iyiyim anca fırsat bulup yazabildim :)
yılmak yok çalışmalara devam
çok geçmiş olsun canım merak etmiştim bayağı seni ben de yaşadım aynı şeyi biliyorum korkunç bi duygu Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah canım ben bu ay olmazsa azıcık ara verebilirim bir iki ay biraz kilo vermem şartkızlar selam, geçen hafta pazartesi kanamam başlayınca doktora gittim ve maalesef kimyasal gebelik dedi doktor, baya üzüldüm, bir hafta boyunca ara ara aklıma geldikçe ağladım Allahtan bir hafta seminer sebebiyle şehir dışındaydım, şimdi iyiyim anca fırsat bulup yazabildim :)
yılmak yok çalışmalara devam
Elmolçok geçmiş olsun canım merak etmiştim bayağı seni ben de yaşadım aynı şeyi biliyorum korkunç bi duygu Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah canım ben bu ay olmazsa azıcık ara verebilirim bir iki ay biraz kilo vermem şart
ay canım çok erken daha yeni yumurtlama zamanın geçmiş ne zaman döllenip rahme inecekte hcg salgılayacak dur bekle bakalım daha yeni başladın sabırsızlığını anlıyorum ah ah ben yumurtlamadan bir hafta sonra başlıyodum test yapmaya şimdi perşembe cuma bekliyorum adeti akşama test yapıcam evdeElmolBen ne yaptım biliyor musun dün bhcg baktırdım. Reglime 10 gün kala. Tabiki 1.20 çıktı. Yükselmez heralde hamile değilim galiba ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?