- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.182
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.921
ay evet pıhtıcanım benim mışıl mışıl büyüsün izin de alıcam haftaya hep yatıcaz büyücez biz siz de arkadaş yapın biran önce canım inşallahben bu bebek işini düşünmeye başladığımdan beri kestim bitki çaylarını ne olur ne olmaz diye, sen de iyi ki başlamamışsın
imza alanında yazıyor ya 0,15 mm diye, yirim ben onun baştan popoya olan her mm'sini :)
Rabbim hayırlısıyla büyütsün, saklasın onu :)
2017 anneleri de olacak inşallah canım2015 mayıs gelinleri artık 2017 gebişleri olacak yani
Kızlar şükür artış da güzel sağlıkla devam ediyoruz inşallah 69.70 olmuşuz :)))
Günaydın canım :) Ben 5 gün erken regl oldum kısmet değilmiş :) Eşim de 25 kasımda göreve gidiyor 15 gün olmayacak bu ay da boş geçecek sanırım vardı vardır Rabbimin bir bildiği...
Aaa tüh günün bile öne geldi o kadar stresten ya da havalardan olabilir canım hayırlısı olsun ben de kan verdim bugün de içim rahat etmedi değer güzel bi rakam olmuştur inşallahGünaydın canım :) Ben 5 gün erken regl oldum kısmet değilmiş :) Eşim de 25 kasımda göreve gidiyor 15 gün olmayacak bu ay da boş geçecek sanırım vardı vardır Rabbimin bir bildiği...
Ben de stresten olduğunu düşünüyorum canım akışına bırakmak lazım. Stres yaparsan olmaz demişti doktor haklı çıktı :) Değerini bana da yaz inşallah yükselmiştir pıtırcık :)Aaa tüh günün bile öne geldi o kadar stresten ya da havalardan olabilir canım hayırlısı olsun ben de kan verdim bugün de içim rahat etmedi değer güzel bi rakam olmuştur inşallah
Evet canım stres en büyük engel inşallah çok bekletmez gelir bebisinBen de stresten olduğunu düşünüyorum canım akışına bırakmak lazım. Stres yaparsan olmaz demişti doktor haklı çıktı :) Değerini bana da yaz inşallah yükselmiştir pıtırcık :)
Napayım yıllık iznimi aldım evde büyütüyorum bebeğimi pazartesiyi iple çekiyorum :))kızçeler napıyosunuzzz
Çıktı canım 383 olmuşuz :))Ben de isten ciktim simdi eve gidiyorum 7 ye doğru ancak evde olurum :/elmol dünkü sonuc cikti mi?
Çıktı canım 383 olmuşuz :))Ben de isten ciktim simdi eve gidiyorum 7 ye doğru ancak evde olurum :/elmol dünkü sonuc cikti mi?
Oy masallah :) Darisi bizlerin başına insallah :)Çıktı canım 383 olmuşuz :))
Amin inşallah gelin canım peşimizden inşallah bekliyoruzOy masallah :) Darisi bizlerin başına insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?