• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Miss naptın canım?

evet canım napıtn sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberini inşallah

günaydın kızlarr şimdi hastaneden geldim, kan verdim çünkü aldığım gebelik testi negatif çıktı freely markası :KK43:
sonuçlarını öğleden sonra alacağım dün gece kasıkta şiddetli batma olunca panikledim yani bebek değilse bile ne olduğunu öğrenmem lazım :110:

günaydın kızlarr şimdi hastaneden geldim, kan verdim çünkü aldığım gebelik testi negatif çıktı freely markası :KK43:
sonuçlarını öğleden sonra alacağım dün gece kasıkta şiddetli batma olunca panikledim yani bebek değilse bile ne olduğunu öğrenmem lazım :110:
evet canım gecikme de normal değil gerçi ani hava değişimi mevsimsel de gecikmeler yaşanabiliyor inşallah bebektir bu arada ben gebeliğimi freely ile öğrenmiştim yani kanda 14 çıktığı halde gayet net pozitif görünmüştü gerçi kişiden kişiye de değişir idrara karışma miktarı kimi çok silik belli belirsiz çıktığında değeri 60 70 olabiliyor hadi hayırlısı inşallah

evet canım gecikme de normal değil gerçi ani hava değişimi mevsimsel de gecikmeler yaşanabiliyor inşallah bebektir bu arada ben gebeliğimi freely ile öğrenmiştim yani kanda 14 çıktığı halde gayet net pozitif görünmüştü gerçi kişiden kişiye de değişir idrara karışma miktarı kimi çok silik belli belirsiz çıktığında değeri 60 70 olabiliyor hadi hayırlısı inşallah

evet hele ki bende hiç şaşmazdı günü, dediğin gibi belki de mevsimseldir :dondurma:
öğleden sonra bakıcaz artık :KK50:

Bize de haber et canım.

Ayy hadi hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına :) Anlatsana belirtilerini :)

valla pek bir belirti yok gibi zaten doktor pazartesi kesin söyleyecek, değerlerin yükselmesi lazım dedi :anneadayı:
o yüzden pek heveslendirmiyorum kendimi :KK51:

zaten aklım bi karış havada, hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi :KK48:
dua edin kızlar, inşallah durur bebeğim :anneadayı:

kızlar şimdi çıktı sonuçlarım, beta hcg 20 :KK51:
pazartesi tekrar kontrol edecekler :anneadayı:
anaaaaa tazecik dahaaaa ay canım hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla geçsin pazartesi bakalım güzelce katlanır inşallah canım

valla pek bir belirti yok gibi zaten doktor pazartesi kesin söyleyecek, değerlerin yükselmesi lazım dedi :anneadayı:

inşallah canım hiç stres yapma şimdiden konuş onunla sıkı sıkı tutunsun sana pıhtıcan ;)

Insallah canim benim annesine sıkı sıkı tutunsun pıtırcık :) Dualarim seninle.

anaaaaa tazecik dahaaaa ay canım hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla geçsin pazartesi bakalım güzelce katlanır inşallah canım

ayyy teşekkür ederimmmm elmol elmol darısı başına inşallahhh :nazar::nazar:

inşallah canım hiç stres yapma şimdiden konuş onunla sıkı sıkı tutunsun sana pıhtıcan :KK66:

inşallah tutunur bakalım sağlıcakla :anneadayı:

Insallah canim benim annesine sıkı sıkı tutunsun pıtırcık :) Dualarim seninle.

saol okeanoss00 okeanoss00 cuummmm, sıralanalım artık peşpeşe :KK48::KK48:

Canım günaydın. Tekrar kan tahlili verdin mi değerlerin nasıl?

Canım günaydın. Tekrar kan tahlili verdin mi değerlerin nasıl?

Selam kızlar :KK54: missERE missERE canım ne durumdasın merak ediyoruz seni ?

kızlar selam, geçen hafta pazartesi kanamam başlayınca doktora gittim ve maalesef kimyasal gebelik dedi doktor, baya üzüldüm, bir hafta boyunca ara ara aklıma geldikçe ağladım Allahtan bir hafta seminer sebebiyle şehir dışındaydım, şimdi iyiyim anca fırsat bulup yazabildim :)

yılmak yok çalışmalara devam :KK50:

kızlar selam, geçen hafta pazartesi kanamam başlayınca doktora gittim ve maalesef kimyasal gebelik dedi doktor, baya üzüldüm, bir hafta boyunca ara ara aklıma geldikçe ağladım Allahtan bir hafta seminer sebebiyle şehir dışındaydım, şimdi iyiyim anca fırsat bulup yazabildim :)

Canım çok geçmiş olsun. Daha zamanı var demek ki hayırlı zamanda tekrar olur inşallah. Sen sıkma canını.

çok geçmiş olsun canım merak etmiştim bayağı seni ben de yaşadım aynı şeyi biliyorum korkunç bi duygu Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah canım ben bu ay olmazsa azıcık ara verebilirim bir iki ay biraz kilo vermem şart

çok geçmiş olsun canım merak etmiştim bayağı seni ben de yaşadım aynı şeyi biliyorum korkunç bi duygu Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah canım ben bu ay olmazsa azıcık ara verebilirim bir iki ay biraz kilo vermem şart
Elmol :D Ben ne yaptım biliyor musun dün bhcg baktırdım. Reglime 10 gün kala. Tabiki 1.20 çıktı. Yükselmez heralde hamile değilim galiba ben de.

Elmol :KK70: Ben ne yaptım biliyor musun dün bhcg baktırdım. Reglime 10 gün kala. Tabiki 1.20 çıktı. Yükselmez heralde hamile değilim galiba ben de.
ay canım çok erken daha yeni yumurtlama zamanın geçmiş ne zaman döllenip rahme inecekte hcg salgılayacak dur bekle bakalım daha yeni başladın sabırsızlığını anlıyorum ah ah ben yumurtlamadan bir hafta sonra başlıyodum test yapmaya şimdi perşembe cuma bekliyorum adeti akşama test yapıcam evde :D bu kadar geçti benim sabırsızlığım da

Back