- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.741
Çocuk yerine kedi evlat edindimAllah kolaylık versin canım
ben de geçen hafta cumadan beri kendimde değilim
ev almış başını gidiyo, bu sabah kendi kendime dedim ki bi de utanmadan çocuk yapmaya kalkıyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin :)ayyy kedicik pisicik çok severim ben de
hazır mıyım bilmiyorum da içim gidiyo sağda solda gördükçe bebekleri
çok hızlı cevap verdim ama burdayım canım :) nasıl gidiyo kendi evinde eşinle günler ?Hu hu kimse yok mu? :)
Günaydın canım. İyi gidiyor sanırım alışmaya çalışıyorum. Biraz fazla yoruluyorum galibaçok hızlı cevap verdim ama burdayım canım :) nasıl gidiyo kendi evinde eşinle günler ?
kolay değil canım yorucu valla eve işe kocaya yetişmekGünaydın canım. İyi gidiyor sanırım alışmaya çalışıyorum. Biraz fazla yoruluyorum galiba2 hafta olacak bu hafta sonu :) Sen nasılsın?
Ben de tatilden geri döndüm izinler iptal olduğu içinkolay değil canım yorucu valla eve işe kocaya yetişmekben iyiyim canım napalım tam izne çıkacakken izinler kalktı şimdi pazartesi izne ayrılıcam biraz dinlenmek şart oldu artık planlar bozuldu yeniden bi plan yapmamız gerek bizim de eşim çalıştığı için haftasonu kaçarız iki günlük bi yerlere
valla biliyosun geçen sene benim iznim yoktu yeni evli gidemedik şöyle güzel bi tatile bu sene de eşim şubatta başladı işe onun tatili yok yine yalan oldu bunların acısını fena çıkarmayı düşünüyorum ilk fırsatta ziyan oldu koca yazlar işte haftasonları falan idare etcem bu seferdeBen de tatilden geri döndüm izinler iptal olduğu içinSeni çok iyi anlıyorum. Eşimin de izni yok bu sene tatil yalan oldu benim için.
Biz de havuza filan gideriz diyoruz napalım :)valla biliyosun geçen sene benim iznim yoktu yeni evli gidemedik şöyle güzel bi tatile bu sene de eşim şubatta başladı işe onun tatili yok yine yalan oldu bunların acısını fena çıkarmayı düşünüyorum ilk fırsatta ziyan oldu koca yazlar işte haftasonları falan idare etcem bu seferde
havuza gittim biraz daha giderim işte o da alternatiflerden biri :)Biz de havuza filan gideriz diyoruz napalım :)
Günaydın. Hoş geldiniz :) Tabiki aramıza katılmak isteyen herkese kapımız açık :)Merhaba arkadaşlar :)
Ben de sizler gibi Mayıs 2015 de evlendim. Uzun zamandır bir derdim var i okuyordum ama bu forumu bugün gördüm ve üye olup sohbet etmek istedim sizlerle :) biraz okuyayım dedim ama yetişmedim, uzun zamandır arkadaşlık ediyormuş sunuz ne güzel :) beni de aranıza alırsınız umarım :)
Günaydın çok teşekkür ederim. Ben ankarada yaşıyorum, 1 aylık bebeğim var ve su an icin çalışmıyorum okuduğum kadarıyla siz 1 senedir ayriydiniz eşinizle, Rabbim kavuşturmus, Hayırlı olsunGünaydın. Hoş geldiniz :) Tabiki aramıza katılmak isteyen herkese kapımız açık :)
Taze annesiniz desenize :) Evet benim evliliğim yeni başladı diyebilirim. 3 hafta olacak birlikte yaşamaya başlayalı. Ben de İstanbul'dayım. Çalışıyorum. Çalışıp evli olmak zormuş :)Günaydın çok teşekkür ederim. Ben ankarada yaşıyorum, 1 aylık bebeğim var ve su an icin çalışmıyorum okuduğum kadarıyla siz 1 senedir ayriydiniz eşinizle, Rabbim kavuşturmus, Hayırlı olsun
Ben ilk 2 ay çok zorlanmistim, alışmak gerçekten çok zor oluyor. Bir de eşimin dağınıklığıni evlenince görmüştüm ve cok tartismistik. Sonra bebek telaşı girince hepsini attım geriye. Rabbim sana kolaylik versin.sen içini ferah tut bir süre sonra alisirsin :)Taze annesiniz desenize :) Evet benim evliliğim yeni başladı diyebilirim. 3 hafta olacak birlikte yaşamaya başlayalı. Ben de İstanbul'dayım. Çalışıyorum. Çalışıp evli olmak zormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?