Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bayram tatili öncesi son oruçlu mesai bitiyoooorrr

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar, şimdiden iyi bayramlar

bayram tatili öncesi son oruçlu mesai bitiyoooorrr

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar, şimdiden iyi bayramlar
Senin de mübarek olsun canim. Rabbim ne dileğiniz varsa bu gece kabul etsin inşallah :) Ben eve geldim yarın akşam da eşimin yanına doğru yola cikicaz kısmetse :) Şimdiden iyi bayramlar:*

selam kızlarrr

nasıl geçti bayramlarınız, tatlılar börekler uçuştu mu havalarda

tatile çıkmama son 11 gün, ressmen geri sayım yapıyorum

selam kızlarrr

nasıl geçti bayramlarınız, tatlılar börekler uçuştu mu havalarda

tatile çıkmama son 11 gün, ressmen geri sayım yapıyorum
Selam canım. Ben Bodrum'daydım. Tatlı börek yoktu o yüzden :) Ben de cuma günü tatile çıkıyorum 2 hafta :) Eşimi de alıp temelli dönüyoruz artık

Selam canım. Ben Bodrum'daydım. Tatlı börek yoktu o yüzden :) Ben de cuma günü tatile çıkıyorum 2 hafta :) Eşimi de alıp temelli dönüyoruz artık

aaa ne güzelll biz de eylül sonu gibi gidicez bodruma, seminer adı altında tatil yapıyoruz
inşallah güzel vakit geçirirsiniz
eşinle de kavuşmanıza çooooook sevindimmm

aaa ne güzelll biz de eylül sonu gibi gidicez bodruma, seminer adı altında tatil yapıyoruz
inşallah güzel vakit geçirirsiniz
eşinle de kavuşmanıza çooooook sevindimmm
Teşekkür ederim canım inşallah hasret bitiyor :) Eylül'de de pek bir güzel oluyor Bodrum tadını çıkarın :)

bakalım bi yeri tam belli olsun da :) yer önerilerini beklerim :)
Bodrum'un her yeri güzel ya. Benim eşim merkezde. Bitez Yalıkavak tatil için önerebileceğim yerler. Gümüşlük'te mutlaka balık ye mükemmel :) Voyage Bodrum'u da otel olarak tek geçerim. Hemi de adult otel :)

Aaa adın değişmiş şekerim. Hayırlısı olsun :) Ben de evime geçtim. İzinler iptal olunca tatil yapamadan geri döndüm yerleşmeye çalışıyorum.

evet deşifre olmamak için ufak bi değişikliğe ihtiyaç duydum

benim de izin planlarım suya düştü, en son düğün zamanımda izne ayrılmıştım

darısı başınıza

Allah kolaylık versin canım

ben de geçen hafta cumadan beri kendimde değilim
ev almış başını gidiyo, bu sabah kendi kendime dedim ki bi de utanmadan çocuk yapmaya kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…