• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Evet canım gerçekten çok zor. Arkadaşımın kızı okula gidiyor. Yaz tatili girdi. Hem annesi hem kvsi tatile gitti çocuğa bakacak kimse kalmadı. Kızcağız bir zaman dilimi izin almak zorunda kalacak bir kısmında da para verip yaz okuluna gönderecek. Minicik haldeki sorumluluğunu geç sonrası da çok zor eğer çalışıyorsan.
Evet kuzum bende hep bunları düşünüyorum biliyorsun planlı bir insanım yani düşüne düşüne kafayı yerim o yüzden tırsıyorum hep bunlardan hayat ne kadar geç yorarsa öyle olsun az geç olsun diyorum o çocuk hayatımızda olduktan sonra zaten bir daha dönüşü yok hep yanımızda olacak evlat tabi en iyi şekilde yetiştirmek isteriz:KK51:

Eşin de kendine göre haklı sen de haklısın. Benim de gezip görmek istediğim yerler var mesela. Ve çocukla bunun çok kolay olmayacağının farkındayım. Bdv'deki konulara bakıyorum insanlar tatil planlarken hep çocukların rahatına göre planlama yapmaya çalışıyorlar. Senin açından bakınca da gezmek de bir yere kadar haklısın. Konuşarak ikna edebilirsin bence. Benim durumum daha kötü en büyük sorumluluğu alacak kişi anne olduğu için istemeyince olursa insanın psikolojisi bozulur.
Bende bunu söylüyorum kadın hazırsa olmali taşıyan vücudu değişen kadın hayır yani sana noluyo :D
Nehirin söyledigi gibi zorluklarını gösterirsen birde senle basbasa olmanın tadına varınca istemeyebilir ama tarih vermen bile çok büyük bir adım şöyle bunu eşine tarihsizlerde varmış bak de :KK53:

Bende ondan korkuyorum vallahi çocuk olduğunda ilk 2-3 sene rahat tatil gezme yok bunu biliyorum o sorumluluk ve sonrası çocuğa kimin bakacağı falan korkutuyor kredimiz de var rahat rahat ücretsiz izinlere de ayrılamayabilirim belki diyorum.
Ben çalışmıyorum ondan rahatım
Ama sizin düşünmeniz gereken daha fazla şey var ama insan ya olmazda zaman geçerse diye korkmuyor değil :bicak:

Ben çalışmıyorum ondan rahatım
Ama sizin düşünmeniz gereken daha fazla şey var ama insan ya olmazda zaman geçerse diye korkmuyor değil :bicak:
Haklısın tabi benim içimde bir de o korku var o yüzden bu bebek davasını hiç konuşmamaya çalışıyorum pcos hastasıyım bir de düşün:KK53:

Ben bilmiyrm bebeğe engel mi pcos ne olaki?
Ufak kistcikler engel değil ama bazı insanlarda engel gibi geç oluyor oluyor da uğraştırıyor maalesef bazılarında da bir şey yok direk hamile kalıyorlar ilginç bir hastalık o yüzden olmaz diye riske de atamıyorum:işsiz:

Ufak kistcikler engel değil ama bazı insanlarda engel gibi geç oluyor oluyor da uğraştırıyor maalesef bazılarında da bir şey yok direk hamile kalıyorlar ilginç bir hastalık o yüzden olmaz diye riske de atamıyorum:işsiz:
Hıı aman doktora gidip karı koca tüm testleri yaptırıp hiçbir sorun olmadığı halde yillarca bebeği olmayanlar var hiç takma kafana istediğinde hemencicik olur inşallah

Kuzu okeanoss00 okeanoss00 bu arada Atakanın paylaşımlarına baktım ins.da çok güzel bir inancı var hemen hemen her resminde belirtmiş ne güzel onun adına çok sevindim inşallah şampiyonda olur :KK16:
Evet kuzum ben sana söyledim ya öyle diye :) Hayırlısı olsun ben de onun kazanmasını istiyorum.

nabıyonuz kızlar :KK22:

utandım aslında başlığa girmeye ama dayanamadım, özlemişim sizi :KK19:

ilk mesaja bir de doğum yapacaklar listesi mi eklesek, kalabalıklaştı sanırım buralar :KK48::KK48:

yoook değilim de yok muydu hamile birileri sanki geçen gelişimde konuşuluyordu bu mevzular :anne:

senin eşin de bastırıyormuş sanırım bebek mevzusunda, birkaç sayfa geriye gittim de ucundan kıyısından yakaladım son muhabbetleri :anneadayı:

biz daha eşimin atanmasını bekliyoruz:KK17:

ama bu arada araba aldık gezip tozuyoruz :rapci:

yoook değilim de yok muydu hamile birileri sanki geçen gelişimde konuşuluyordu bu mevzular :anne:

senin eşin de bastırıyormuş sanırım bebek mevzusunda, birkaç sayfa geriye gittim de ucundan kıyısından yakaladım son muhabbetleri :anneadayı:

biz daha eşimin atanmasını bekliyoruz:KK17:

ama bu arada araba aldık gezip tozuyoruz :rapci:
Yeni hamile birileri yok bebek isteyenler var :) Benimki de bastırıyor ama avucunu yaliyor önce bi evine gelsin o :) Arabaniz hayırlı olsun biz de düşünüyoruz kısmetse alacağız :)

ayyy kavuşacaksınız nihayet gözün aydın canım, bence de önce bi tadını çıkartın:KK50:

hele de araba olunca insan atlayıp atlayıp kaçıveriyor istediği yere :KK50::KK50:

ayyy kavuşacaksınız nihayet gözün aydın canım, bence de önce bi tadını çıkartın:KK50:

hele de araba olunca insan atlayıp atlayıp kaçıveriyor istediği yere :KK50::KK50:
Evet canım temmuz 15 kısmetse az kaldı :) Eşim gezmeyi çok sever inşallah biz de sizin gibi oluruz da bebek fikrini unutur :D

Back