• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Allah kolaylık versin canım :rapci:

ben de geçen hafta cumadan beri kendimde değilim :KK17:
ev almış başını gidiyo, bu sabah kendi kendime dedim ki bi de utanmadan çocuk yapmaya kalkıyorum :skandal::skandal:
Çocuk yerine kedi evlat edindim :D Aslında biz de 3 kişiyiz yani :) Her insanın boşverdiği zamanlar oluyor geçici bir süreç sırf bu yüzden çocuk fikri ertelenmez. Sen anneliğe hazırsan diğer her şey olur sıkıntı değil :)

ayyy kedicik pisicik çok severim ben de :KK73:

hazır mıyım bilmiyorum da içim gidiyo sağda solda gördükçe bebekleri :KK51:

çok hızlı cevap verdim ama burdayım canım :) nasıl gidiyo kendi evinde eşinle günler ?
Günaydın canım. İyi gidiyor sanırım alışmaya çalışıyorum. Biraz fazla yoruluyorum galiba :D 2 hafta olacak bu hafta sonu :) Sen nasılsın?

Günaydın canım. İyi gidiyor sanırım alışmaya çalışıyorum. Biraz fazla yoruluyorum galiba :KK70: 2 hafta olacak bu hafta sonu :) Sen nasılsın?
kolay değil canım yorucu valla eve işe kocaya yetişmek :KK70: ben iyiyim canım napalım tam izne çıkacakken izinler kalktı şimdi pazartesi izne ayrılıcam biraz dinlenmek şart oldu artık planlar bozuldu yeniden bi plan yapmamız gerek bizim de eşim çalıştığı için haftasonu kaçarız iki günlük bi yerlere :işsiz:

kolay değil canım yorucu valla eve işe kocaya yetişmek :KK70: ben iyiyim canım napalım tam izne çıkacakken izinler kalktı şimdi pazartesi izne ayrılıcam biraz dinlenmek şart oldu artık planlar bozuldu yeniden bi plan yapmamız gerek bizim de eşim çalıştığı için haftasonu kaçarız iki günlük bi yerlere :işsiz:
Ben de tatilden geri döndüm izinler iptal olduğu için :D Seni çok iyi anlıyorum. Eşimin de izni yok bu sene tatil yalan oldu benim için.

Ben de tatilden geri döndüm izinler iptal olduğu için :KK70: Seni çok iyi anlıyorum. Eşimin de izni yok bu sene tatil yalan oldu benim için.
valla biliyosun geçen sene benim iznim yoktu yeni evli gidemedik şöyle güzel bi tatile bu sene de eşim şubatta başladı işe onun tatili yok yine yalan oldu bunların acısını fena çıkarmayı düşünüyorum ilk fırsatta ziyan oldu koca yazlar işte haftasonları falan idare etcem bu seferde

valla biliyosun geçen sene benim iznim yoktu yeni evli gidemedik şöyle güzel bi tatile bu sene de eşim şubatta başladı işe onun tatili yok yine yalan oldu bunların acısını fena çıkarmayı düşünüyorum ilk fırsatta ziyan oldu koca yazlar işte haftasonları falan idare etcem bu seferde
Biz de havuza filan gideriz diyoruz napalım :)

Merhaba arkadaşlar :)
Ben de sizler gibi Mayıs 2015 de evlendim. Uzun zamandır bir derdim var i okuyordum ama bu forumu bugün gördüm ve üye olup sohbet etmek istedim sizlerle :) biraz okuyayım dedim ama yetişmedim, uzun zamandır arkadaşlık ediyormuş sunuz ne güzel :) beni de aranıza alırsınız umarım :)

Merhaba arkadaşlar :)
Ben de sizler gibi Mayıs 2015 de evlendim. Uzun zamandır bir derdim var i okuyordum ama bu forumu bugün gördüm ve üye olup sohbet etmek istedim sizlerle :) biraz okuyayım dedim ama yetişmedim, uzun zamandır arkadaşlık ediyormuş sunuz ne güzel :) beni de aranıza alırsınız umarım :)
Günaydın. Hoş geldiniz :) Tabiki aramıza katılmak isteyen herkese kapımız açık :)

Günaydın çok teşekkür ederim. Ben ankarada yaşıyorum, 1 aylık bebeğim var ve su an icin çalışmıyorum okuduğum kadarıyla siz 1 senedir ayriydiniz eşinizle, Rabbim kavuşturmus, Hayırlı olsun
Taze annesiniz desenize :) Evet benim evliliğim yeni başladı diyebilirim. 3 hafta olacak birlikte yaşamaya başlayalı. Ben de İstanbul'dayım. Çalışıyorum. Çalışıp evli olmak zormuş :)

Taze annesiniz desenize :) Evet benim evliliğim yeni başladı diyebilirim. 3 hafta olacak birlikte yaşamaya başlayalı. Ben de İstanbul'dayım. Çalışıyorum. Çalışıp evli olmak zormuş :)
Ben ilk 2 ay çok zorlanmistim, alışmak gerçekten çok zor oluyor. Bir de eşimin dağınıklığıni evlenince görmüştüm ve cok tartismistik. Sonra bebek telaşı girince hepsini attım geriye. Rabbim sana kolaylik versin.sen içini ferah tut bir süre sonra alisirsin :)

Kızlarr ben anlamamışım günlerin nasıl geçtiğini işe git, yemek yap temizlik yap :KK70: Eşim geleli 24 gün olmuş :))

Back