• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bayram tatili öncesi son oruçlu mesai bitiyoooorrr:rolleyes:

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar, şimdiden iyi bayramlar :KK5:

bayram tatili öncesi son oruçlu mesai bitiyoooorrr:rolleyes:

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar, şimdiden iyi bayramlar :KK5:
Senin de mübarek olsun canim. Rabbim ne dileğiniz varsa bu gece kabul etsin inşallah :) Ben eve geldim yarın akşam da eşimin yanına doğru yola cikicaz kısmetse :) Şimdiden iyi bayramlar:*

selam kızlarrr :KK49:

nasıl geçti bayramlarınız, tatlılar börekler uçuştu mu havalarda :halay::halay:

tatile çıkmama son 11 gün, ressmen geri sayım yapıyorum :rapci:

selam kızlarrr :KK49:

nasıl geçti bayramlarınız, tatlılar börekler uçuştu mu havalarda :halay::halay:

tatile çıkmama son 11 gün, ressmen geri sayım yapıyorum :rapci:
Selam canım. Ben Bodrum'daydım. Tatlı börek yoktu o yüzden :) Ben de cuma günü tatile çıkıyorum 2 hafta :) Eşimi de alıp temelli dönüyoruz artık :KK71:

Selam canım. Ben Bodrum'daydım. Tatlı börek yoktu o yüzden :) Ben de cuma günü tatile çıkıyorum 2 hafta :) Eşimi de alıp temelli dönüyoruz artık :KK71:

aaa ne güzelll biz de eylül sonu gibi gidicez bodruma, seminer adı altında tatil yapıyoruz :KK55:
inşallah güzel vakit geçirirsiniz :KK19:
eşinle de kavuşmanıza çooooook sevindimmm :KK50::KK48:

aaa ne güzelll biz de eylül sonu gibi gidicez bodruma, seminer adı altında tatil yapıyoruz :KK55:
inşallah güzel vakit geçirirsiniz :KK19:
eşinle de kavuşmanıza çooooook sevindimmm :KK50::KK48:
Teşekkür ederim canım inşallah hasret bitiyor :) Eylül'de de pek bir güzel oluyor Bodrum tadını çıkarın :)

bakalım bi yeri tam belli olsun da :) yer önerilerini beklerim :) :rapci:
Bodrum'un her yeri güzel ya. Benim eşim merkezde. Bitez Yalıkavak tatil için önerebileceğim yerler. Gümüşlük'te mutlaka balık ye mükemmel :) Voyage Bodrum'u da otel olarak tek geçerim. Hemi de adult otel :)

Aaa adın değişmiş şekerim. Hayırlısı olsun :) Ben de evime geçtim. İzinler iptal olunca tatil yapamadan geri döndüm yerleşmeye çalışıyorum.

evet deşifre olmamak için ufak bi değişikliğe ihtiyaç duydum :KK48:

benim de izin planlarım suya düştü, en son düğün zamanımda izne ayrılmıştım :işsiz:

darısı başınıza :anneadayı:

Allah kolaylık versin canım :rapci:

ben de geçen hafta cumadan beri kendimde değilim :KK17:
ev almış başını gidiyo, bu sabah kendi kendime dedim ki bi de utanmadan çocuk yapmaya kalkıyorum :skandal::skandal:

Back