- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.761
Biz de ilk zamanlar tartıştık da şimdi azaldı ama ben çok yoruluyorum. Sanki biraz pişman oldum evlendiğimeBen ilk 2 ay çok zorlanmistim, alışmak gerçekten çok zor oluyor. Bir de eşimin dağınıklığıni evlenince görmüştüm ve cok tartismistik. Sonra bebek telaşı girince hepsini attım geriye. Rabbim sana kolaylik versin.sen içini ferah tut bir süre sonra alisirsin :)
Kızlarr ben anlamamışım günlerin nasıl geçtiğini işe git, yemek yap temizlik yapEşim geleli 24 gün olmuş :))
Hepimiz anne evinden koca evine gelince sudan çıkmış balığa dönüyoruz normal bunlar :) ben hala oturamiyorum ama bir şekilde rutine bağlıyor hersey. Peki esin yardimci olmuyor mu? Sonuçta sen de çalışıyorsun.Biz de ilk zamanlar tartıştık da şimdi azaldı ama ben çok yoruluyorum. Sanki biraz pişman oldum evlendiğimeYAş olmuş 27 daha ne kadar ertelerdik onu da bilmiyorum ama sorumluluk ağır geldi. İşten dönüyorum ancak yatağa girdiğimde oturmuş oluyorum.
Oluyor çok şükür elinden geldiğince ama yapabildikleri sınırlı tabi ki :)Hepimiz anne evinden koca evine gelince sudan çıkmış balığa dönüyoruz normal bunlar :) ben hala oturamiyorum ama bir şekilde rutine bağlıyor hersey. Peki esin yardimci olmuyor mu? Sonuçta sen de çalışıyorsun.
Günaydın :) Size de oğlunuzla güzel bir hafta diliyorum :)Günaydın kızlaroğlum sayesinde sabahın köründe kalktım da size de bir Günaydın diyeyim dedim inşallah gününüz çok güzel geçer
Çok teşekkür ederimGünaydın :) Size de oğlunuzla güzel bir hafta diliyorum :)
canım nasıl gidiyor eşinle birlikte günlerin epeydir de yazmadım buralara sürprizlerle döndümKızlarr ben anlamamışım günlerin nasıl geçtiğini işe git, yemek yap temizlik yapEşim geleli 24 gün olmuş :))
Hoş geldin canım benim çok tebrik ederim :) Sağlıkla kucanığa al inşallah :)canım nasıl gidiyor eşinle birlikte günlerin epeydir de yazmadım buralara sürprizlerle döndümnasılsınız ?
Sağol canım inşallah darısı isteyen herkesin başına biliyosun ben kıştan beri istiyorum ancak nasip oldu :)Hoş geldin canım benim çok tebrik ederim :) Sağlıkla kucanığa al inşallah :)
Çok sevindim inanki :) Kuzenim de seninle aynı zamanda hamile kalmış buaralar çok güzel haberler alıyorum :) Allah bizlere de istediğimiz zaman nasip etsin inşallah.Sağol canım inşallah darısı isteyen herkesin başına biliyosun ben kıştan beri istiyorum ancak nasip oldu :)
çok farklı bişeymiş istediğim halde şuan acayip duygular içindeyim canım hep dalgınım sürekli bişey olur mu diye tedirginim yerimde duramıyorum Allah ım herkese tattırsın sağlıklı gebeliklerÇok sevindim inanki :) Kuzenim de seninle aynı zamanda hamile kalmış buaralar çok güzel haberler alıyorum :) Allah bizlere de istediğimiz zaman nasip etsin inşallah.
Tebrik ederim elmol mayıs gelinleri anneligi tatmaya başladı :) sağlıkla gelsin minigincanım nasıl gidiyor eşinle birlikte günlerin epeydir de yazmadım buralara sürprizlerle döndümnasılsınız ?
Sağol canım mayısta da gelecek inşallah bebeğim benim için mayıs çok ayrı 15 mayıs resmi nikah 23 mayıs düğün 19 mayıs benim 16 mayıs babamın doğum günü :))Tebrik ederim elmol mayıs gelinleri anneligi tatmaya başladı :) sağlıkla gelsin minigin
Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Herkes gelse de iki lafın belini kırsak :)BURALARDAYIZ canımcımmmmm
Ben de düşünmeye başladım desemgünaydın kızlarrrrr, valla ben bebiş çalışmalarından gözümü açamıyorum
birbuçuk yılı deviren hatunlar artık konuşacak bişey bulamıyor mu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?