- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.621
Onu düşürmen için ne öneriyorlar canım beslenme şekli de bu pko da çok önemliymiş ben çok zararlı şeyi hayatımdan ya çıkardım ya da oldukça azalttım daha sağlıklı otçul bir insan haline dönüştüm protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum hepBenim kistler önemli yok ama lh yüksek 10 onu dusurmem lazım ışte
valla sağol canım ya şimdi perşembe günü için randevu aldım senin sayendeYok canım geri kalmadin daha dusunmuyosun ama git bi kontrollerini ol için de rahat olsun canım
Valla canım kilo en tehlikeli şey pkoda bide evet protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor üç beyaz dan uzak olmak falan benim de çok yüksek değil sınırda ışte ama sorun bide tiroid problemi çıkabilir takipteyim bunlar da gebelige engelmisOnu düşürmen için ne öneriyorlar canım beslenme şekli de bu pko da çok önemliymiş ben çok zararlı şeyi hayatımdan ya çıkardım ya da oldukça azalttım daha sağlıklı otçul bir insan haline dönüştüm protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum hep
Yeni evliyim rutin kontrole geldim ileride bebek düşünüyorum dersin canım nolcek :)valla sağol canım ya şimdi perşembe günü için randevu aldım senin sayendekardeş sen niye geldin derse ne dicem
Canım 1-2 kilo vermen bile eti edecektir değerlerine inşallah sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alırsınızValla canım kilo en tehlikeli şey pkoda bide evet protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor üç beyaz dan uzak olmak falan benim de çok yüksek değil sınırda ışte ama sorun bide tiroid problemi çıkabilir takipteyim bunlar da gebelige engelmis
Benim de öyle dediğime bakma evlilik hayatını görmeden ben de olsun istemiyorum şekerim:)mayıs gelinleri Bebek düşünmeye başlamış bende istiyorum da eşim hiç yanaşmıyor
Yaa kıyamam sana mayıs gelsinde doy artık eşine :) İtalya'da aşk tazeleyinBenim de öyle dediğime bakma evlilik hayatını görmeden ben de olsun istemiyorum şekerim:)
Ben de 89 luyum canim yasitmisiz:) Eşim de 88 li. Sınıf arkadaşıydik zaten taaa ilkokuldan:) Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım:)Yaa kıyamam sana mayıs gelsinde doy artık eşine :) İtalya'da aşk tazeleyin
Bazen yaşlarımız çok büyük gibi geliyor bazende daha küçüğüz yeah diyorum
Ben 89 luym eşim 86
Küçüğüz dimi
Aa ne güzel film gibi desene yıllar sonra karşılaşıp evlendiniz öylemiBen de 89 luyum canim yasitmisiz:) Eşim de 88 li. Sınıf arkadaşıydik zaten taaa ilkokuldan:) Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım:)
Evet canım öyle oldu 7 yıl beraberlikten sonra evlendik :) İstanbuldayım.Aa ne güzel film gibi desene yıllar sonra karşılaşıp evlendiniz öylemi
Bu arada hangi şehirdeydiniz ilkokulda
İstanbulda yaşıyoruz senelerdir eşim 3 yıldır görevi nedeniyle başka yerde :) Gelecek inşallah:)Benimde ilkokul arkadaşlarım evlenmıstı cocukda askerdi acabamı dedim ama tutmadı
Okul izmirde
Genel olarak çözümlersek belli evreleri var mı bu süreçte...Selamlar nasılsınız kızlar
Bugün itibariyle 10 aylık evliyim Zaman ne çabuk geçiyor değil mi
geçmiş olsun devlette bazen imkanlar daha iyi olabiliyorBende iyi olmaya çalışıyorum eşim bileğini kırdı 1 haftadır onunla uğraşıyoruz hastaneleri dolaştık o kadar işlemler yapıldı ki devlet ameliyat edecek ama gün veremediler beklemedeyiz öyle olmazsa özelde ameliyat olacağız artık
toz-pembe canım iyi olmana sevindim gel arada özletme kendini
Ne demek istediğinizi anlamadımGenel olarak çözümlersek belli evreleri var mı bu süreçte...
Sağol canım ameliyatımızı olduk bugün taburcu olacak sağolsunlar ilgilendilergeçmiş olsun devlette bazen imkanlar daha iyi olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?