• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Tünaydın canım aaah ah işler o kadar yoğun ki :KK43: nasılsın canım ? henüz eşin gelmedi dimi ?
İyiyim canım sen nasılsın? 10 gün sonra yurt dışına tatile gidiyoruz ya orada ya da dönünce tayinimiz belli olacak bekliyoruz :)

Floransa'dan hepinize selam olsun kızlar :) Tüm süreçlerde yanımdaydiniz bu haberi de sizlerle paylaşmadan olmazdı :) Bu mübarek günde eşimin Istanbul'a tayin olduğu haberini aldık :) Çok şükür dualarım kabul oldu sizin için 1 yıla varan evlilik yolu benim için yeni başlayacak. Benim için dua eden benimle üzülen herkese çok teşekkür ederim. Hayırlı kandiller :)

Floransa'dan hepinize selam olsun kızlar :) Tüm süreçlerde yanımdaydiniz bu haberi de sizlerle paylaşmadan olmazdı :) Bu mübarek günde eşimin Istanbul'a tayin olduğu haberini aldık :) Çok şükür dualarım kabul oldu sizin için 1 yıla varan evlilik yolu benim için yeni başlayacak. Benim için dua eden benimle üzülen herkese çok teşekkür ederim. Hayırlı kandiller :)
Çok sevindim okeanoscum bunu fazlasıyla haketmiştin :KK68:
italya nasıldı dicem sana muhteşem gelmiştir zaten :KK71:

Çok sevindim okeanoscum bunu fazlasıyla haketmiştin :KK68:
italya nasıldı dicem sana muhteşem gelmiştir zaten :KK71:
Canım çok teşekkür ederim :) Dün akşam döndük gerçekten muhteşem geçti İtalya zaten çok güzeldi bizim kafalar da güzel olunca rüya gibi geçti. Ben gerçek balayımı İtalya'da yaşadım :KK200:

Yıl dönümünüzde en güzel hediye kuzucum:nazar::KK200:

çok sevindim canım ne mutlu sana size :KK200::nazar: bol bol evinizin birlikte olmanın tadını çıkarın gerçekten evlilik yeni başlamış gibi olacak sizin için çok tatlıııııııı :KK68:

Back