- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #10.641
Günaydın canım geçmiş olsun bu arada ameliyatı da atlatmışsınızGünaydın hayırlı cumalar herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım geçmiş olsun bu arada ameliyatı da atlatmışsınızGünaydın hayırlı cumalar herkese
Sağol canım evet atlattık çok şükür şuanda yine yarım alçı var ama onu da atlatacağız hayırlısıyla 1 aya kadar daha iyi olacağızGünaydın canım geçmiş olsun bu arada ameliyatı da atlatmışsınız
Sitede sorun var herhalde canımcımSeni de etiketleyeyim olmadı yazarkenYine bildirim gelmemiş :) Hayırlı cumalar gençler :)
Bana hiç gelmiyor ki es kaza görürsem görüyorum. Olur canım etiketle :)Sitede sorun var herhalde canımcımSeni de etiketleyeyim olmadı yazarken
Etiketleme yaparım ben kuzum banada gelmiyor bildirim sanırım herhangi bir resim yükleme de sadece bildirim geliyor konudanBana hiç gelmiyor ki es kaza görürsem görüyorum. Olur canım etiketle :)
Tünaydın canım aaah ah işler o kadar yoğun ki nasılsın canım ? henüz eşin gelmedi dimi ?Hey heyy kimse yok mu ? :)
İyiyim canım sen nasılsın? 10 gün sonra yurt dışına tatile gidiyoruz ya orada ya da dönünce tayinimiz belli olacak bekliyoruz :)Tünaydın canım aaah ah işler o kadar yoğun ki nasılsın canım ? henüz eşin gelmedi dimi ?
Çok sevindim okeanoscum bunu fazlasıyla haketmiştinFloransa'dan hepinize selam olsun kızlar :) Tüm süreçlerde yanımdaydiniz bu haberi de sizlerle paylaşmadan olmazdı :) Bu mübarek günde eşimin Istanbul'a tayin olduğu haberini aldık :) Çok şükür dualarım kabul oldu sizin için 1 yıla varan evlilik yolu benim için yeni başlayacak. Benim için dua eden benimle üzülen herkese çok teşekkür ederim. Hayırlı kandiller :)
Canım çok teşekkür ederim :) Dün akşam döndük gerçekten muhteşem geçti İtalya zaten çok güzeldi bizim kafalar da güzel olunca rüya gibi geçti. Ben gerçek balayımı İtalya'da yaşadımÇok sevindim okeanoscum bunu fazlasıyla haketmiştin
italya nasıldı dicem sana muhteşem gelmiştir zaten
Floransa'dan hepinize selam olsun kızlar :) Tüm süreçlerde yanımdaydiniz bu haberi de sizlerle paylaşmadan olmazdı :) Bu mübarek günde eşimin Istanbul'a tayin olduğu haberini aldık :) Çok şükür dualarım kabul oldu sizin için 1 yıla varan evlilik yolu benim için yeni başlayacak. Benim için dua eden benimle üzülen herkese çok teşekkür ederim. Hayırlı kandiller :)
Öyle oldu canım benim çok şükürYıl dönümünüzde en güzel hediye kuzucum
Bunu yapmayı bekliyordumÖyle oldu canım benim çok şükür
çok sevindim canım ne mutlu sana size bol bol evinizin birlikte olmanın tadını çıkarın gerçekten evlilik yeni başlamış gibi olacak sizin için çok tatlııııııııFloransa'dan hepinize selam olsun kızlar :) Tüm süreçlerde yanımdaydiniz bu haberi de sizlerle paylaşmadan olmazdı :) Bu mübarek günde eşimin Istanbul'a tayin olduğu haberini aldık :) Çok şükür dualarım kabul oldu sizin için 1 yıla varan evlilik yolu benim için yeni başlayacak. Benim için dua eden benimle üzülen herkese çok teşekkür ederim. Hayırlı kandiller :)