• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

çok sevindim canım ne mutlu sana size :KK200::nazar: bol bol evinizin birlikte olmanın tadını çıkarın gerçekten evlilik yeni başlamış gibi olacak sizin için çok tatlıııııııı :KK68:
Teşekkür ederim canım :) Temmuz ortası gelecek sanırım sıkıyoruz dişimizi şimdilik sayılı gün çabuk geçer değil mi :)

Teşekkür ederim canım :) Temmuz ortası gelecek sanırım sıkıyoruz dişimizi şimdilik sayılı gün çabuk geçer değil mi :)
geçmez mii ne günler geçti gitti bir yıl oldu evleneli artık saymıyorum hiçbişey her gün birbirine benzer oldu inşallah sizin için güzel günler cıvıl cıvıl günler gelir biz rutine bağladık özledim ilk zamanları açıkçası

geçmez mii ne günler geçti gitti bir yıl oldu evleneli artık saymıyorum hiçbişey her gün birbirine benzer oldu inşallah sizin için güzel günler cıvıl cıvıl günler gelir biz rutine bağladık özledim ilk zamanları açıkçası
Hayırlısı canım ya her sürecin kendine göre bir güzelliği var. O zamanları yaşamak da güzeldir.

aa ben :D öyle haklısın elmol yıldönümümüzde küçük bir istanbul gezisi planlıyoruz biz
sizde konser falan takip edebilirsiz monotonluktan kurtulmak gerek:spor:

nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hayat :)
aramızda ilk aydan hamile kalan biri vardı aklıma o geldı bebegını almıstır kucagına :anne:

nasılsınız kızlar nasıl gidiyor hayat :)
aramızda ilk aydan hamile kalan biri vardı aklıma o geldı bebegını almıstır kucagına :anne:
Merhaba canım herşey aynı :KK66:
colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker hamileydi buldum canım evet bebeği olmuştur şimdi bizimle paylaş en kısa zamanda :KK46:

Sağol canım neler yapıyorsun:KK68:

Bütün Ramazan ayını böyle geçireceğiz gibi:KK70:
siz çalısıyosnz ben tüm gün evdeyim böylede vakit gecmıyor ramazanda sporada ara verdim saat sayıyoruz işte :D
tatil planları yapıyorum bugunlerde nereye gitsek diye bakınıyorum ukraynada karar kıldım gibi bakalım bende böyle sende ne var ne yok nasıl giidyor evlilik ve hayat :) ?

Merhaba kızlar hayırlı ramazanlar hepinize ;)
ben taş düşürdüm iki gündür yeni gözüm açıldı ama çalışmaya devam ramazan da böyle geçecek anlaşılan :işsiz:

Merhaba kızlar hayırlı ramazanlar hepinize :KK66:
ben taş düşürdüm iki gündür yeni gözüm açıldı ama çalışmaya devam ramazan da böyle geçecek anlaşılan :işsiz:
Geçmiş olsun kendine dikkat et dinlen bol bol böbrek ağrısı fenadır bilirim.

Geçmiş olsun kendine dikkat et dinlen bol bol böbrek ağrısı fenadır bilirim.
ay hemde ne fena sabah bişey yoktu öğleden sonra bi sancı işyerinde bekledim öyle gittim çıkışta acile taş düşürmüşsün dedi doktor kanama yapmış dedi öyle çalışa çalışa düşürdüm taşı ağrı eşiğim yüksek de bu kadarını ben de beklemezdim :)))) neyseki o gün çektim çekeceğimi gece de aynı şekilde devam etti şimdi iyiyim şükür biraz enfeksiyon devam ediyor sanırım doktor bide demez mi 4 5 litre su içeceksin

ay hemde ne fena sabah bişey yoktu öğleden sonra bi sancı işyerinde bekledim öyle gittim çıkışta acile taş düşürmüşsün dedi doktor kanama yapmış dedi öyle çalışa çalışa düşürdüm taşı ağrı eşiğim yüksek de bu kadarını ben de beklemezdim :)))) neyseki o gün çektim çekeceğimi gece de aynı şekilde devam etti şimdi iyiyim şükür biraz enfeksiyon devam ediyor sanırım doktor bide demez mi 4 5 litre su içeceksin
Oruç tutuyor musun? Tutmuyorsan içersin de tutuyorsan biraz zor o kadar sürede içmen. Rahatsızsın aslında tutmayabilirsin.

Oruç tutuyor musun? Tutmuyorsan içersin de tutuyorsan biraz zor o kadar sürede içmen. Rahatsızsın aslında tutmayabilirsin.
yok canım tutmuyorum ama su da içemiyorum tabi sadece evde içiyorum eşim sürahi elinde geliyo başıma durmadan yarın oruçlu olucam inşallah

siz çalısıyosnz ben tüm gün evdeyim böylede vakit gecmıyor ramazanda sporada ara verdim saat sayıyoruz işte :KK70:
tatil planları yapıyorum bugunlerde nereye gitsek diye bakınıyorum ukraynada karar kıldım gibi bakalım bende böyle sende ne var ne yok nasıl giidyor evlilik ve hayat :) ?
Tatil planları yapmak zamanı geçirir bak :süslü:Güzel çok şükür canım seneye yaklaşıyoruz hayırlısıyla haftaya yıl dönümümüz:nazar::KK200:Senin nasıl gidiyor:KK68:
Merhaba kızlar hayırlı ramazanlar hepinize :KK66:
Hayırlı Ramazanlar canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine su iç bol bol:KK19:
Öyle görünüyor canım :KK70:

:uykucu::hamarat::KK70:

Tatil planları yapmak zamanı geçirir bak :süslü:Güzel çok şükür canım seneye yaklaşıyoruz hayırlısıyla haftaya yıl dönümümüz:nazar::KK200:Senin nasıl gidiyor:KK68:
bizim senemiz dolalı 15 gün oldu ya sen haziran gelinisin :KK37:
iyi gidiyor çok şükür iyiki evlendim bu adamla diyorum :nazar::KK53:

Back